spartan29gr Δημοσ. Κυριακή στις 03:12 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:12 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nek4d είπε Ειναι καλο οντως? Στο βιντεο καλο μου φανηκε και μενα. Αλλα πιο πανω υπαρχει αποψη πολυ αντιθετη! Τι λετε εσεις που το παιζετε? Το παιχνιδι αξιζει αν του δωσεις χρονο προπαντως, και φυσικα με την αναλογη δυσκολια(διοτι στο μεσαιο επιπεδο που το εχω,πεφτει ξυλο) Δεν ειναι call of duty για να το παιζεις ραμπο Εδω οι μαχες ειναι ποιο δυσκολες και θελουν τακτικη Στην ουσια μιλαμε για ενα παιχνιδι επιβιωσης πρωτου προσωπου ποιο ρεαλιστικο απο τα συνηθισμενα και με εμπλουτισμενα horror στοιχεια μεσα Επεξ/σία Κυριακή στις 03:13 πμ από spartan29gr 1
music_lover Δημοσ. Κυριακή στις 09:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:09 μμ Series X στο πλαίσιο στα 399 ευρώ: https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-x_3548953 5
firepc Δημοσ. Δευτέρα στις 09:31 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:31 πμ Στις 19/11/2024 στις 5:01 ΜΜ, firepc είπε To Nine Sols λένε είναι καλό και έρχεται αύριο 👍 1
D.Luffy Δημοσ. Δευτέρα στις 10:03 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:03 πμ Το έχω τερματίσει στο Steam Deck το Nine Sols. Ένα από τα καλύτερα metroidvania που έχω παίξει. 1
firepc Δημοσ. Δευτέρα στις 10:10 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:10 πμ 7 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Το έχω τερματίσει στο Steam Deck το Nine Sols. Ένα από τα καλύτερα metroidvania που έχω παίξει. σαν το Hollow Knight ε?
D.Luffy Δημοσ. Δευτέρα στις 10:54 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:54 πμ (επεξεργασμένο) 43 minutes ago, firepc said: σαν το Hollow Knight ε? Ναι είναι σε εκείνα τα επίπεδα ποιότητας. Να προσθέσω ότι το Nine Sols δίνει και έμφαση στο story και στους διαλόγους με τους npc's. Υπάρχουν αρκετά flashbacks/cutscenes. Γενικά είναι μια ολοκληρωμένη δουλειά με ωραίο soundtrack, άψογο χειρισμό (τα parries θυμίζουν λίγο το Sekiro) και ατμοσφαιρικό art direction. Θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερο σε διάρκεια. Δεν είναι μικρό, απλά εμένα μου άρεσε τόσο πολύ ώστε να θέλω λίγο παραπάνω. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:54 πμ από D.Luffy 2 1
firepc Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 πμ Στις 25/11/2024 στις 8:31 ΠΜ, firepc είπε To Nine Sols λένε είναι καλό και έρχεται αύριο 👍 Διαθέσιμο 🙏 1
gameleon Δημοσ. Τρίτη στις 02:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:44 μμ On 21/11/2024 at 02:04, Malthador said: Δεν έχει έρθει επίσημα το xCloud στην Ελλάδα ακόμα. Τώρα φτιάχνει data centers η MS στην Ελλάδα, έχουμε μέλλον ακόμα. Τα λέω άλλη μία φορά: XBPlay - app που κοστίζει 7 ευρώ για Steam/Android/iOS/Windows/Linux/Mac, αγοράζεις το Steam app και ξεκλειδώνεις και τα υπόλοιπα ή Better xCloud - δωρεάν extension για Edge/Chrome/Safari που παίζει είτε σε Windows/Linux/Mac, είτε σε Android/iOS Ότι βολεύει τον καθένα το επιλέγει. Και οι δύο επιλογές κάνουν bypass το location restriction του xCloud συν του ότι έχουν ένα κάρο επιπλέον επιλογές που δεν έχει το official app. Θεός! Έβγαζα τα μάτια μου με το XBplay σε android κονσόλα και δεν ήξερα για το plugin. Αν και το bitrate μας τα χαλάει λίγο... Πλέον είναι πιο ξεκούραστη η εμπειρία σε laptop κτλ.
inec Δημοσ. Τρίτη στις 07:49 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:49 μμ Με ασύρματα ακουστικά που να διαθέτουν surround ηχο (οποιασδήποτε) μορφής έχει ασχοληθεί κανείς? Με μια γρήγορη αναζήτηση από 150 μέχρι 200 ευρώ παίζουν αυτά που αγοράζουν οι περισσότεροι
MrVOID Δημοσ. χθες στις 08:19 πμ Δημοσ. χθες στις 08:19 πμ 12 ώρες πριν, inec είπε Με ασύρματα ακουστικά που να διαθέτουν surround ηχο (οποιασδήποτε) μορφής έχει ασχοληθεί κανείς? Με μια γρήγορη αναζήτηση από 150 μέχρι 200 ευρώ παίζουν αυτά που αγοράζουν οι περισσότεροι Οριακά κανένα ακουστικό στην αγορά δεν προσφέρει surround ήχο, όλα είναι stereo (έχουν δλδ δύο πηγές εξόδου, μία για το δεξί αυτί και μία για το αριστερό). Οι αλγόριθμοι όμως της Dolby, της DTS, και της Microsoft, μπορούν να κάνουν ΚΑΘΕ ακουστικό που θα συνδέσεις στην κονσόλα, "surround" (θα κάνουν emulate το πως θα ακουγόταν κάτι πολυκάναλο, χωρίς όμως να είναι πολυκάναλο, αφού όπως είπα, έχεις μόνο δύο κανάλια). 1
inec Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 5 hours ago, MrVOID said: Οριακά κανένα ακουστικό στην αγορά δεν προσφέρει surround ήχο, όλα είναι stereo (έχουν δλδ δύο πηγές εξόδου, μία για το δεξί αυτί και μία για το αριστερό). Οι αλγόριθμοι όμως της Dolby, της DTS, και της Microsoft, μπορούν να κάνουν ΚΑΘΕ ακουστικό που θα συνδέσεις στην κονσόλα, "surround" (θα κάνουν emulate το πως θα ακουγόταν κάτι πολυκάναλο, χωρίς όμως να είναι πολυκάναλο, αφού όπως είπα, έχεις μόνο δύο κανάλια). Σκέφτομαι να πάρω τα microsoft Έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο? Διαβάζω καλά λόγια για τα Hyperx cloud alpha
MrVOID Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, inec είπε Σκέφτομαι να πάρω τα microsoft Έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο? Διαβάζω καλά λόγια για τα Hyperx cloud alpha Τα της Microsoft είναι χάλια: https://www.rtings.com/headphones/reviews/xbox/wireless-headset Με $10 παραπάνω, πας στα τρίτα καλύτερα ακουστικά που μπορείς να αγοράσεις (η καλύτερη και η δεύτερη καλύτερη επιλογή είναι αρκετά πιο πάνω σε τιμή): https://www.skroutz.gr/s/38175392/SteelSeries-Arctis-Nova-7X-Asyrmato-Over-Ear-Gaming-Headset-me-syndesi-Bluetooth-USB.html Ακολουθούν εικόνες σχετικά με τις επιδόσεις του headset της Microsoft. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από MrVOID 3
Darthvader Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 ώρα πριν, inec είπε Σκέφτομαι να πάρω τα microsoft Έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο? Διαβάζω καλά λόγια για τα Hyperx cloud alpha Όπως σου απάντησε ο MrVoid, της MS είναι όντως χάλια. Ο ήχος από τα ενσύρματα, τα παλιά του xbox one, είναι κλάσεις ανώτερος. Και ο ήχος δεν διορθώνεται ούτε με το EQ. Τα είχα για αυτό σου το λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα