Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, KilliK είπε

Το στοιχημα της ΑΒΚ μεχρι στιγμης αποδιδει.

Τo GP σε αντιθεση με τις προβλεψεις των "ειδικων" ουτε σκοτωσε το franchise, ουτε κατεστρεψε το gaming γενικοτερα.

Μια διόρθωση εδώ. Τα οικονομικά στοιχεία μετά την εξαγορά της abk δείχνουν ότι η εξαγορά σώζει το software. Χωρίς την ABK, τα κέρδη είναι μόλις στα 1-2-3% (βασικά νομίζω σε μια οικ περίοδο θα είχε ζημιά χωρίς abk). Οπότε για την ώρα, 1 στούντιο κουβαλάει καμία 30αρια άλλα (αναφέρομαι στα ψιλό active). 

Γενικά πρέπει να διορθώσει λιγάκι το πως δείχνει τις μελλοντικές κινήσεις του brand (όπως το παραπάνω βίντεο, και τα σχόλια γύρω από αυτό), να ανοίξει σε περισσότερες αγορές το xcloud, και να φτιάξει και την windows εφαρμογή. Είναι απαράδεκτα αργή και λειψή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μια διόρθωση εδώ. Τα οικονομικά στοιχεία μετά την εξαγορά της abk δείχνουν ότι η εξαγορά σώζει το software. Χωρίς την ABK, τα κέρδη είναι μόλις στα 1-2-3% (βασικά νομίζω σε μια οικ περίοδο θα είχε ζημιά χωρίς abk). Οπότε για την ώρα, 1 στούντιο κουβαλάει καμία 30αρια άλλα (αναφέρομαι στα ψιλό active). 

Γενικά πρέπει να διορθώσει λιγάκι το πως δείχνει τις μελλοντικές κινήσεις του brand (όπως το παραπάνω βίντεο, και τα σχόλια γύρω από αυτό), να ανοίξει σε περισσότερες αγορές το xcloud, και να φτιάξει και την windows εφαρμογή. Είναι απαράδεκτα αργή και λειψή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 

η διορθωση σε τι αφορα;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, KilliK είπε

η διορθωση σε τι αφορα;

Βασικά αντί για franchise (του cod) διάβασα brand, και νόμιζα αναφερόσουν στην γενική απόδοση. 

My bad. 

Πάντως, μόνο αν ανακοινωθούν οικονομικά σχετικά με το bo6/gp θα ξέρουμε σίγουρα. 

Δημοσ.
17 minutes ago, Mr_Terror said:

Για να παιξεις το campaign του cod 6 θελει υποχρεωτικα να εχεις λογαριασμο activision? Χωρις λογαριασμο δεν μπορεις?

Δυστυχως, ναι. Και εγω αναγκαστηκα να φτιαξω…

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...