dream21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια ερωτηση παιδια διοτι εχω παιδευτεί πολυ και δεν βρίσκω άκρη. Εχω κάνει Pair τα Xbox Wireless Headset στο xbox series x και τα εχω κανει και στο PC μου. Κάθε φορα που ενεργοποιω τα ακουστικα για το χρηση στο PC μου ανοιγει το xbox. υπαρχει καποιος τροπος ωστε να τα αφαιρεσω απο το XBOX; UPDATE: Xbox Wireless Headset hold down the green power button and the mute button simultaneously. Hold both buttons down for several seconds. You’ll hear a tone and the power light will rapidly flicker orange and white when the pairing info is cleared." Case closed 😂😂 Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από dream21
Tigio13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 28 λεπτά πριν, dream21 είπε Μια ερωτηση παιδια διοτι εχω παιδευτεί πολυ και δεν βρίσκω άκρη. Εχω κάνει Pair τα Xbox Wireless Headset στο xbox series x και τα εχω κανει και στο PC μου. Κάθε φορα που ενεργοποιω τα ακουστικα για το χρηση στο PC μου ανοιγει το xbox. υπαρχει καποιος τροπος ωστε να τα αφαιρεσω απο το XBOX; UPDATE: Xbox Wireless Headset hold down the green power button and the mute button simultaneously. Hold both buttons down for several seconds. You’ll hear a tone and the power light will rapidly flicker orange and white when the pairing info is cleared." Case closed 😂😂 Υπάρχουν και τα ασύρματα ακουστικά με toggle όπως τα steelseries. Όπου τα βάλεις παίζουν. Με έχουν βολέψει πολύ. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) το gamivo.com είναι αξιόπιστο ; Βρήκα το Hogwarts Legacy για Series X στα 42,91 € από Τουρκία . Ισχύει η ίδια διαδικασία όπως από το eneba.com ; VPN κτλπ ; Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από GaGaS_Thess
gregpec2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε το gamivo.com είναι αξιόπιστο ; Βρήκα το Hogwarts Legacy για Series X στα 42,91 € από Τουρκία . Ισχύει η ίδια διαδικασία όπως από το eneba.com ; VPN κτλπ ; Μια χαρά αξιόπιστο είναι, προχώρα. Οι διαδικασίες είναι ίδιες όπως τις ξέρουμε. Απλά να κοιτάς το regular price οχι το smart price. 2
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 -Xbox Series X: - Quality Mode: 2160p/30fps with temporal reconstruction Performance Mode: 1440p/60fps with temporal reconstruction -Xbox Series S 1080p/30fps with temporal reconstruction 2
rodosf1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) ένα όχι κ τόσο δημοφιλες θέμα, αυτό του accessibility για ανθρώπους με αναπηρίες. Έχει δοθεί μεγάλο βάρος με ειδικά χειριστήρια από τη Microsoft για το Xbox και τους δίνω τα εύσημα για αυτό. Τώρα στο Forza Motorsport που έρχεται, κάτι ακόμα καλύτερο. Blind driving assists, ώστε να καταφέρουν να οδηγήσουν ολικά τυφλοί άνθρωποι μέσω πολλών δυνατών στοιχείων καθοδήγησης, δόνηση, ήχος, ειδοποίηση κλπ κλπ. Από εμένα ένα μεγάλο μπράβο και χαίρομαι όλοι να απολαμβάνουν το gaming, μακάρι να γίνει ο κανόνας σε κάθε ανάπτυξη παιχνιδιού πλέον. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από rodosf1 12
Skywalker333 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) προσωπικα εχω παρα πολυ υψηλες αντοχες σε framerate drops και σχεδον ποτε δεν το σχολιαζω ή αναφερω γιατι δε το προσεχω ή κ να προσεξω κατι, δε με ενοχλει. Ε εδω (edit: στο Jedi Survivor!), ειναι απο τις πολυ λιγες φορες που το προσεξα. και σε SX και σε PS5 σε performance mode, το framerate σε ανοιχτους / μεγαλους χωρους ή/και μαχες, παει λιγο γιογιο 45-60 κ με αρκετο tearing. Στο PS5 ειναι λιιιγο καλυτερα τα πραγματα αλλα κ εκει βλεπεις τα ιδια. Σε ανωτερα επιπεδα δυσκολιας, αυτο ειναι πραγματικο προβλημα γιατι χανεις το timing του parry. Αν παιζες στο quality mode, τοτε τουλαχιστον εκει τα 30fps ειναι παγωμενα σε ολες τις κονσολες (SS επίσης). Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από Skywalker333
rodosf1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 21 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε προσωπικα εχω παρα πολυ υψηλες αντοχες σε framerate drops και σχεδον ποτε δεν το σχολιαζω ή αναφερω γιατι δε το προσεχω ή κ να προσεξω κατι, δε με ενοχλει. Ε εδω ειναι απο τις πολυ λιγες φορες που το προσεξα. και σε SX και σε PS5 σε performance mode, το framerate σε ανοιχτους / μεγαλους χωρους ή/και μαχες, παει λιγο γιογιο 45-60 κ με αρκετο tearing. Στο PS5 ειναι λιιιγο καλυτερα τα πραγματα αλλα κ εκει βλεπεις τα ιδια. Σε ανωτερα επιπεδα δυσκολιας, αυτο ειναι πραγματικο προβλημα γιατι χανεις το timing του parry. Αν παιζες στο quality mode, τοτε τουλαχιστον εκει τα 30fps ειναι παγωμενα σε ολες τις κονσολες (SS επίσης). ναι δεν αμφισβητώ τι βλέπεις αλλά μου φαίνεται παράξενο. Μήπως έχεις τις κονσόλες σε χώρο που ζεσταίνονται; Σε series S φαντάσου το ξεκίνησα εγώ κ δεν είδα τίποτα. Αν θες πες σε ποιο σημείο σου κάνει drops να τσεκάρουμε κ εμείς, αν είναι συγκεκριμένα.
Skywalker333 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε ναι δεν αμφισβητώ τι βλέπεις αλλά μου φαίνεται παράξενο. Μήπως έχεις τις κονσόλες σε χώρο που ζεσταίνονται; Σε series S φαντάσου το ξεκίνησα εγώ κ δεν είδα τίποτα. Αν θες πες σε ποιο σημείο σου κάνει drops να τσεκάρουμε κ εμείς, αν είναι συγκεκριμένα. Μα αυτο ειπα. Οτι στα 30fps (δλδ στο quality mode του ps5/series x ή στο μονο mode του series s) το framerate ειναι παγωμενο στα 30, δεν εχει θεμα. στο performance mode των ps5/series x (το series s δεν εχει) που υποτιθεται οτι πρεπει να ειναι 60 σταθερο, ε εκει εχει μπολικο σκαμπανευασμα και tearing και stutter. Εκει ειναι τα βασικα θεματα, το 30fps mode ειναι πολυ ομαλοτερο. το θεμα ειναι οτι για παιχνιδι με μεγαλη εμφαση σε timing οπως αυτο, το sekiro κλπ, τα 60fps ειναι παρα πολυ καλυτερα για το gameplay. Στις ανωτερες δυσκολιες εχεις προβλημα οταν ενα 15fps drop εν μεσω μαχης σε κανει να χασεις το timing του parry. Για οποιον παντως παιζει σε quality mode ή στπ series s, βλεπει πολυ λιγοτερα προβληματα. Απλα οι περισσοτεροι προτιμουν performance mode κ εκει εχει μπολικα θεματα. btw αν δεις το βιντεο του @Fulgoreπιο πανω, δειχνει ακριβως αυτο που εγραψα
rodosf1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε Μα αυτο ειπα. Οτι στα 30fps (δλδ στο quality mode του ps5/series x ή στο μονο mode του series s) το framerate ειναι παγωμενο στα 30, δεν εχει θεμα. στο performance mode των ps5/series x (το series s δεν εχει) που υποτιθεται οτι πρεπει να ειναι 60 σταθερο, ε εκει εχει μπολικο σκαμπανευασμα και tearing και stutter. Εκει ειναι τα βασικα θεματα, το 30fps mode ειναι πολυ ομαλοτερο. το θεμα ειναι οτι για παιχνιδι με μεγαλη εμφαση σε timing οπως αυτο, το sekiro κλπ, τα 60fps ειναι παρα πολυ καλυτερα για το gameplay. Στις ανωτερες δυσκολιες εχεις προβλημα οταν ενα 15fps drop εν μεσω μαχης σε κανει να χασεις το timing του parry. Για οποιον παντως παιζει σε quality mode ή στπ series s, βλεπει πολυ λιγοτερα προβληματα. Απλα οι περισσοτεροι προτιμουν performance mode κ εκει εχει μπολικα θεματα. btw αν δεις το βιντεο του @Fulgoreπιο πανω, δειχνει ακριβως αυτο που εγραψα μιλάμε για το last case of Benedict Fox. Για αυτό δεν ξεκίνησες να λες; Εκτός αν εγω κατάλαβα λάθος. Αυτό έχει Quality και Performance mode και στο Series S.
Skywalker333 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, rodosf1 είπε μιλάμε για το last case of Benedict Fox. Για αυτό δεν ξεκίνησες να λες; Εκτός αν εγω κατάλαβα λάθος. Αυτό έχει Quality και Performance mode και στο Series S. μπλεξαμε τα μπουτια μας! εγω μιλουσα σε συνεχεια του post του Fulgore 😂
gr8effect Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Πάντως δεν είναι και να ενθουσιάζεσαι πολύ με το Redfall. Μου φαίνεται πολυ περίεργο το ότι το Borderlands (το οποίο δεν είναι και τέλειο) δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί από κάποιο άλλο παιχνίδι (ως SP-COOP FPS looter shooter) 15 χρόνια μετά. Ελπίζω η Arcane να μην απογοητεύσει...
dream21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Γνωρίζουμε ποτε θα μπει το JEDI SURVIVOR free Mεσω ΕΑ και GamePass η να παω για αγορά ;
Fulgore Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Το προηγούμενο είχε μπει στο Gamepass 1χρόνο μετά την κυκλοφορία του. 2
dream21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το προηγούμενο είχε μπει στο Gamepass 1χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Ok οποτε έφυγα για αγορά στο PC με 43€ 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα