Moderators Malthador Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 1 hour ago, kostiger said: Επιτελους ενα καλο νεο. Εχω ξεχασει ποτε ηταν η τελευταια φορα που διαβασα μια αυθεντικα καλη ειδηση στα κονσολαδικα νηματα. Για μένα αυτό είναι το πιο κρίσιμο σημείο στην ιστορία του xCloud και -επομένως- στο μέλλον της MS ως gaming platform holder. Από τη στιγμή που οι H/W πωλήσεις είναι στα τάρταρα και στο development κομμάτι γίνεται 3rd-party developer, το μόνο που απομένει είναι να δούμε πως θα τελειοποιηθεί το xCloud. Οπότε αυτό το feature θα είναι το κρίσιμο σημείο, δηλαδή να μπορούμε να παίζουμε μέσω xCloud όλα τα games που έχουμε αγορασμένα και όχι μόνο όσα είναι μέρος της συνδρομής. Λογικά θα προστεθεί και νέο streaming-only tier στα υπάρχοντα Game Pass πακέτα, εάν και εφόσον μπορέσουν να προσθέουν το σύνολο της βιβλιοθήκης μέσα σε αυτό το feature. Σε επόμενη φάση ελπίζω να ενεργοποιήσουν το HDR και σε μεθεπόμενη 4Κ και 120 καρέ στην υπηρεσία τους. 3
Mitroglou7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Με το delay τι θα γινει ομως; Γαματο feature το xcloud αλλα στα περισσοτερα παιχνιδια ειναι οριακα playable.
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2 hours ago, Mitroglou7 said: Με το delay τι θα γινει ομως; Γαματο feature το xcloud αλλα στα περισσοτερα παιχνιδια ειναι οριακα playable. Τι λες, ούτε καν. Δεν έχω συναντήσει game που να έχω σημαντικό πρόβλημα, είτε παίζοντας από το cloud είτε από την κονσόλα μου απομακρυσμένα. Σε ποια games έχεις συναντήσει πρόβλημα;
Mitroglou7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Malthador είπε Τι λες, ούτε καν. Δεν έχω συναντήσει game που να έχω σημαντικό πρόβλημα, είτε παίζοντας από το cloud είτε από την κονσόλα μου απομακρυσμένα. Σε ποια games έχεις συναντήσει πρόβλημα; Να είμαι ειλικρινής δε το έχω δοκιμάσει το xcloud αλλά είχα δοκιμάσει το αντίστοιχο στο PS και ήταν αρκετά μέτριο σαν εμπειρία. Οκ σε κάποια "αργά" games αλλά σε άλλα πιο "γρήγορα" δεν ήταν ωραία εμπειρία. Αντίστοιχα δοκίμασα το GeForce με παρόμοια αποτελέσματα. Θεώρησα ότι και το xcloud όπως είναι λογικό θα έχει και αυτό μια αίσθηση "100ms ping". Θα χαρώ να με διαψεύσεις γιατί ξανά κονσόλα της MS δε πρόκειται να πάρω αλλά ένα xcloud θα μ'ενδιέφερε. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου από Mitroglou7
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Χμ... Περίεργο το μάρκετινγκ που ακολουθούν, για ακόμα μία φορά. Πώς είναι το ίδιο πράγμα το XBOX μου με το κινητό μου, όταν στο κινητό μου δεν μπορώ να παίξω τα ίδια games που μπορώ στην κονσόλα μου; Πολύ λάθος η τακτική που ακολουθούν, μπερδεύει περισσότερο αντί να ξεμπερδεύει. 1
MrVOID Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Malthador είπε Χμ... Περίεργο το μάρκετινγκ που ακολουθούν, για ακόμα μία φορά. Πώς είναι το ίδιο πράγμα το XBOX μου με το κινητό μου, όταν στο κινητό μου δεν μπορώ να παίξω τα ίδια games που μπορώ στην κονσόλα μου; Πολύ λάθος η τακτική που ακολουθούν, μπερδεύει περισσότερο αντί να ξεμπερδεύει. Εννοούν, είτε με τα mobile παιχνίδια τους, είτε με τα AA/AAA τους με χρήση του xCloud / GeForce Now. Ενώ το καταλαβαίνω, εδώ και πολύ καιρό ισχύει άλλωστε το: Xbox = Services (πάει το Xbox = Console), δεν το ασπάζομαι! Ναι, το gaming branch της Microsoft θα "χεστεί στο τάληρο", αλλά το Xbox division (το κομμάτι που μέχρι πριν ήταν ΤΟ hw)...μας αφήνει. Θα μου πει κάποιος "μα, εννοούν όπου το GamePass / xCloud είναι διαθέσιμα", στο οποίο απαντώ, όταν μου λένε πως το laptop μου είναι Xbox, και εγώ έχω τη δυνατότητα σε αυτό το laptop να τρέχω Linux με Steam Store (και άρα να αγνοώ το WinOS και το Microsoft Store), με την ίδια λογική (όταν θα βγει το Indiana Jones στο PS5, και μετά το επόμενο και μετά το επόμενο) και το PlayStation 5 είναι Xbox, αφού μπορώ να αγοράζω τα παιχνίδια τους και να εκτελώ ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες καταναλωτικές συμπεριφορές που κάνουν το laptop μου Xbox. Εν κατακλείδι, είναι πλέον 3nd-party και όχι platform-holders. Αν σε νοιάζει το GamePass (ως proposition), φτιάχνεις PC (γιατί εκεί το GamePass κοστίζει λιγότερο και έχει περισσότερα παιχνίδια απ' ότι το Xbox Series S|X). Αν δε σε νοιάζει το GamePass, διαλέγεις σύμφωνα με άλλα κριτήρια μεταξύ SONY και PC. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να έχεις πλέον Xbox. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από MrVOID
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 14 minutes ago, MrVOID said: Εννοούν, είτε με τα mobile παιχνίδια τους, είτε με τα AA/AAA τους με χρήση του xCloud / GeForce Now. Αυτό εννοούν, αλλά είναι λειψό το feature, από την στιγμή που το xCloud περιορίζεται στα games της συνδρομής και δεν περιλαμβάνει όλα τα games που έχει ο καθένας στην βιβλιοθήκη του. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε μπορώ να παίξω Diablo 4 ή Nier: Automata στο Series X μου, μιας και τα έχω αγορασμένα, αλλά δεν μπορώ να τα παίξω στο κινητό μου, αφού δεν είναι μέσα στα games του (xCloud) Game Pass. Είπαν ότι θα ενεργοποιήσουν την δυνατότητα να streamάρουμε τα owned games μας μέσα στο Νοέμβριο, για να δούμε τον τρόπο που θα υλοποιηθεί. Μέχρι τότε δεν είναι όλα XBOX. Το ΧΒΟΧ είναι ΧΒΟΧ και οι συσκευές που παίζουν games μέσω xCloud είναι κάτι σαν ΧΒΟΧ.
MrVOID Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Fulgore είπε Είπε πως αναφέρεται συγκεκριμένα σε αγορές που δεν έχουν footing, όπως της Κίνας, πως δεν υπάρχει κάποια τώρα σε εξέλιξη και πως όταν θα έρθει η ώρα δεν θα είναι κάποια μεγάλη, δεδομένου πως ακόμη αφομοιώνουν την Activision. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από MrVOID
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Ε ναι, μετά τις επιτυχίες σε Ιαπωνία μεριά, είπαν να πιάσουν και την Κίνα( μάλλον λόγω Wukong). Κάποια πρώτα νούμερα και για call of duty και Xbox Και για το Avowed Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από Fulgore
KilliK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Ε ναι, μετά τις επιτυχίες σε Ιαπωνία μεριά, είπαν να πιάσουν και την Κίνα( μάλλον λόγω Wukong). Κάποια πρώτα νούμερα και για call of duty και Xbox Και για το Avowed ενω εχει σπασει ρεκορ νεων συνδρομητων για το BO6 συμφωνα με τον ιδιο τον Ινδο. Δυο συμπερασματα προκυπτουν απο τα παραπανω: Το στοιχημα της ΑΒΚ μεχρι στιγμης αποδιδει. Τo GP σε αντιθεση με τις προβλεψεις των "ειδικων" ουτε σκοτωσε το franchise, ουτε κατεστρεψε το gaming γενικοτερα. Eνολιγοις η στρατηγικη του Φιλ βρισκεται σε καλο μονοπατι. μενει να δουμε πως θα εξελιχθει τα επομενα χρονια. κατι αλλο. η συμφωνια αναμεσα σε ABK και Sony που προυπηρχε πριν την εξαγορα, εληξε προσφατα. Αυτο σημαινει οτι θα δουμε την σταδιακη κυκλοφορια και των παλιοτερων τιτλων στην συνδρομητικη υπηρεσια, κατι που θα προεσελκυσει και αλλο κοσμο, καθοτι πολλοι περιμενουν την κλασικη συλλογη να βγει στο GP. 10 ώρες πριν, MrVOID είπε Εννοούν, είτε με τα mobile παιχνίδια τους, είτε με τα AA/AAA τους με χρήση του xCloud / GeForce Now. Ενώ το καταλαβαίνω, εδώ και πολύ καιρό ισχύει άλλωστε το: Xbox = Services (πάει το Xbox = Console), δεν το ασπάζομαι! Ναι, το gaming branch της Microsoft θα "χεστεί στο τάληρο", αλλά το Xbox division (το κομμάτι που μέχρι πριν ήταν ΤΟ hw)...μας αφήνει. Θα μου πει κάποιος "μα, εννοούν όπου το GamePass / xCloud είναι διαθέσιμα", στο οποίο απαντώ, όταν μου λένε πως το laptop μου είναι Xbox, και εγώ έχω τη δυνατότητα σε αυτό το laptop να τρέχω Linux με Steam Store (και άρα να αγνοώ το WinOS και το Microsoft Store), με την ίδια λογική (όταν θα βγει το Indiana Jones στο PS5, και μετά το επόμενο και μετά το επόμενο) και το PlayStation 5 είναι Xbox, αφού μπορώ να αγοράζω τα παιχνίδια τους και να εκτελώ ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες καταναλωτικές συμπεριφορές που κάνουν το laptop μου Xbox. Εν κατακλείδι, είναι πλέον 3nd-party και όχι platform-holders. Αν σε νοιάζει το GamePass (ως proposition), φτιάχνεις PC (γιατί εκεί το GamePass κοστίζει λιγότερο και έχει περισσότερα παιχνίδια απ' ότι το Xbox Series S|X). Αν δε σε νοιάζει το GamePass, διαλέγεις σύμφωνα με άλλα κριτήρια μεταξύ SONY και PC. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να έχεις πλέον Xbox. μονο που δεν θα εγκαταλειψουν την κονσολα η μαλλον το hardware. ισως αλλαξει μορφη και λειτουργια, αλλα δεν τους συμφερει να μην εχουν πατημα στην αγορα με καποια συσκευη. ο Ινδος δηλωσε οτι μετανιωσε που καταργησε το Windows Phone, σιγουρα δεν θα θελει να ξανακανει το ιδιο λαθος με το Χbox. Εξαλλου υπαρχει και επιβεβαιωση απο τον ιδιο τον Φιλ oτι κατι τετοιο δεν συντρεχει: Xbox CEO Phil Spencer Says There Will 'Definitely' Be Future Consoles Πpοσωπικα πιστευω η φημη οτι η επομενη κονσολα θα ειναι blueprint refence για τους τριτους κατασκευαστες στα προτυπα του Surface ισχυει. Δεν ειναι τυχαιο οτι βαλανε για υπεθυνο του R&D για την επομενη κονσολα, τον ιδιο που σχεδιασε το Surface. Βεβαια ολα αυτα με τα σημερινα δεδομενα. Αυριο-μεθαυριο οι beancounters μπορει να ζητησουν την κεφαλη της κονσολας, οπως παραλιγο ειχε συμβει με το Xbox One. To μελλον θα δειξει. Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:50 μμ από KilliK 2
Saloufas Δημοσ. Παρασκευή στις 08:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:28 μμ 11 λεπτά πριν, Lotof είπε 150GB install!!! 🙄
INFLUENCER Δημοσ. Παρασκευή στις 11:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:15 μμ (επεξεργασμένο) Κατεβασμένο, είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε την σκανδάλη στο Τσερνόμπιλ! Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:16 μμ από INFLUENCER
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα