Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πάλι δεν είναι σωστό να το κάνει. Απλα όταν τελειώνουν οι μπαταρίες σου βγάζει μυνημα στην οθόνη και τιποτα άλλο αντε και να μην δουλευει η δόνηση αλλά ως εκεί. 

Παλιότερα εμένα δεν το εκανε ποτέ. 

Ούτε όταν τέλειωναν οι μπαταρίες. 

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Και πάλι δεν είναι σωστό να το κάνει. Απλα όταν τελειώνουν οι μπαταρίες σου βγάζει μυνημα στην οθόνη και τιποτα άλλο αντε και να μην δουλευει η δόνηση αλλά ως εκεί. 

Παλιότερα εμένα δεν το εκανε ποτέ. 

Ούτε όταν τέλειωναν οι μπαταρίες. 

Το πάθαινα παλιότερα και στο pc μέχρι που άλλαξα τον usb receiver της ms, η ίδια είχε κυκλοφορήσει νέα version γιατί η παλιά είχε θέματα συχνών αποσυνδέσεων συν του ότι ήταν μεγάλη σε μέγεθος ενώ η νέα ήρθε μικρότερη. Μήπως να ελέγξεις για παρεμβολές τριγύρω πχ από κάποια άλλη bluetooth συσκευή?

Δημοσ.

Μα το θέμα είναι ότι παλιότερα δεν είχα κανένα θέμα με το xbox series x και τους μοχλούς του.

Τελευταία έχω.

Και το ακόμα ποιο περίεργο είναι ότι δεν άλλαξα κάτι στη διαρρύθμιση του δωματίου.

Δημοσ.

Εγώ απο τότε που πήρα το Series X, δύο χρόνια τώρα μου κάνει το εξής κουλό και το παρατήρησα όταν επαναφέρω την κονσόλα απο την αναμονή (έχω το προφίλ που δεν σβήνει τελείως η κονσόλα για να κατεβάζει και updates).

Ανοίγω την κονσόλα μέσω του μοχλού και ενώ μπαίνει στο μενού και ο μοχλός φαίνεται ενεργός, δεν αποκρίνεται καθόλου.
Μόνη λύση είναι να σβήσω τον μοχλό και να τον ανάψω ξανά για να λειτουργήσει. Μου το κάνει και με τους 2 μοχλούς που έχω δοκιμάσει.

Εννοείται πως έχουν εγκατεστημένο το τελευταίο firmware upgrade.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που τον μοχλό τον έχω συνδεμένο με ρεύμα και όχι μπαταρία ή πάνω στην κονσόλα.

Αντί να έχω μπαταρίες, αφού έχω πρίζα δίπλα μου, τροφοδοτείται με ένα usb plug απο την παροχή του ρεύματος.

Στο One X δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα το battle pass στο cod για  xbox και όταν πήγα να το παίξω στο pc μου ζήτησε να το ξανά αγοράσω για windows. Τραγικό μου φαίνεται.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Πότε θα μπει στο game pass το cod6?

είναι ήδη στο ultimate - για core μην το σκέφτεσαι

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/10/2024 στις 11:25 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Γιατί ενώ παίζω μερικές φορές αποσυνδέεται ο μοχλός στιγμιαία και στο καπάκι ξανά συνδέεται?

Έχω δοκιμάσει 2 μοχλούς και κάνει ακριβώς το ίδιο.

Κάποιος που να έχει το ίδιο πρόβλημα?

Εννοείτε έχω περάσει το τελευταίο firmware στους μοχλούς και τους έχω κάνει και reset πατώντας για λίγη ώρα το sync button μέχρι να κλείσουν δονούμενοι τις σκανδάλες οι μοχλοί

Μου το εκανε η παλια xbox one κονσολα, τελικα ειχε προβλημα με το ασυρματο σημα και στα κοντρολερ και στο wifi. Μπορεις να δοκιμασεις δυο πραγματα, καινουργιες αλκαλικες μπαταριες (αν και κανονικα και οι απλες επαναφορτιζομενες κατα 99% δεν εχουν κανενα θεμα, οι αλκαλικες ειναι εγγυημενα 100% οτι δουλευουν) και επισης να δοκιμασεις με καλωδιο να δεις αν κανει καποια αποσυνδεση.

Δημοσ.
Στις 27/10/2024 στις 1:58 ΜΜ, Psyber είπε

Παιδιά που αγοράζουμε καλή προσφορά για gamepass? Ενδιαφέρομαι για pc μόνο.

Στα "κλειδάδικα" θα βρείς διάφορες προσφορές. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει eneba και cdkeys χωρίς κανένα θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...