Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

30 minutes ago, music_lover said:

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το game pass? Δεν με αφήνει να παίξω online, μου λέει υπάρχει κάποιο πρόβλημα δικτύου και μου δίνει την επιλογή να παίξω offline. Έχω κάνει τεστ το internet του σπιτιού και είναι ok.

Screenshot_20241016_132210.jpg

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, χρησιμοποιεί κανείς ultimate για pc? Από χθες δεν με αφήνει να παίξω τίποτα λόγω του ότι δεν έχω συνδρομή λέει. Εγώ έχω κανονικά όμως. Και το app κολλάει τραγικά και μαζί του σέρνεται και το pc. Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα? Είχα διαβάσει κάτι εδώ πριν μερικές μέρες αλλά δεν πίστευα πως θα τους πάρει τόσο πολύ να το λύσουν. 

Στις 12/10/2024 στις 12:57 ΜΜ, Malthador είπε

Το έχω πει και το ξαναλέω. Υπάρχει το XBPlay app για Steam, Android, iOS, Windows και Mac, το οποίο κοστίζει δυο καφέδες (προτιμήστε την έκδοση του Steam, καθώς με αυτή ξεκλειδώνετε και τις άλλες εκδόσεις) και σας επιτρέπει να παίζετε τόσο μέσω remote play (στο local δίκτυο και απομακρυσμένα) και σας προσφέρει την δυνατότητα να streamάρετε και από xCloud (εφόσον έχετε Ultimate συνδρομή), ανεξάρτητα από που βρίσκεστε. Έχει ατελείωτη παραμετροποιησιμότητα σε σημείο που και η MS να βγάλει κάτι αντίστοιχο, πάλι θα είναι προτιμότερο το XBPlay.

Το αγόρασα και το δοκίμασα σήμερα. Πραγματικά λειτουργεί άψογα. Παρά πολύ καλή εφαρμογή!

• Like 1

Στις 12/10/2024 στις 12:57 ΜΜ, Malthador είπε

Το έχω πει και το ξαναλέω. Υπάρχει το XBPlay app για Steam, Android, iOS, Windows και Mac, το οποίο κοστίζει δυο καφέδες (προτιμήστε την έκδοση του Steam, καθώς με αυτή ξεκλειδώνετε και τις άλλες εκδόσεις) και σας επιτρέπει να παίζετε τόσο μέσω remote play (στο local δίκτυο και απομακρυσμένα) και σας προσφέρει την δυνατότητα να streamάρετε και από xCloud (εφόσον έχετε Ultimate συνδρομή), ανεξάρτητα από που βρίσκεστε. Έχει ατελείωτη παραμετροποιησιμότητα σε σημείο που και η MS να βγάλει κάτι αντίστοιχο, πάλι θα είναι προτιμότερο το XBPlay.

Την αγόρασα και εγώ την εφαρμογή, πράγματι είναι καταπληκτική, καμμία σχέση με την official. Ευχαριστούμε! 

Μπορείς πλέον επίσημα να στριμαρης στο κινητό σου από τη κονσόλα σου μέσω ίντερνετ?

Αν ναι ποια είναι η διαδικασία για να δοκιμάσω αν αξίζει.

15 ώρες πριν, kostiger είπε

Πραγματικά δεν βρίσκω κανέναν λόγo να κυκλοφορήσει ποτέ ξανά xbox με δίσκο καθότι λόγω του game pass αυτό μετατράπηκε σε pc όπου δεν υπάρχει καν φυσικό μέσο..

6 λεπτά πριν, music_lover είπε

Πραγματικά δεν βρίσκω κανέναν λόγo να κυκλοφορήσει ποτέ ξανά xbox με δίσκο καθότι λόγω του game pass αυτό μετατράπηκε σε pc όπου δεν υπάρχει καν φυσικό μέσο..

Legacy consoles for legacy games.. 

Για ενα Ηalo 5 που δεν υπαρχει στο πισι και καποια δισκακια ακομα που εχω στην κατοχη μου και δεν θελω να πουλησω για να τα αγορασω πιο ακριβα ψηφιακα, διατηρω στην κονσολα.

Το ποταμι δεν γυριζει πισω ωστοσο, αυτη ειναι η κυνικη αληθεια..

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί ενώ παίζω μερικές φορές αποσυνδέεται ο μοχλός στιγμιαία και στο καπάκι ξανά συνδέεται?

Έχω δοκιμάσει 2 μοχλούς και κάνει ακριβώς το ίδιο.

Κάποιος που να έχει το ίδιο πρόβλημα?

Εννοείτε έχω περάσει το τελευταίο firmware στους μοχλούς και τους έχω κάνει και reset πατώντας για λίγη ώρα το sync button μέχρι να κλείσουν δονούμενοι τις σκανδάλες οι μοχλοί

Επεξ/σία από Paragontas-x

12 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Γιατί ενώ παίζω μερικές φορές αποσυνδέεται ο μοχλός στιγμιαία και στο καπάκι ξανά συνδέεται?

Έχω δοκιμάσει 2 μοχλούς και κάνει ακριβώς το ίδιο.

Κάποιος που να έχει το ίδιο πρόβλημα?

Εννοείτε έχω περάσει το τελευταίο firmware στους μοχλούς και τους έχω κάνει και reset πατώντας για λίγη ώρα το sync button μέχρι να κλείσουν δονούμενοι τις σκανδάλες οι μοχλοί

Εμένα αυτό το κάνει όταν τελειώνουν οι μπαταρίες του..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...