gregpec2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, lkv100 είπε Ακόμα Ελλάδα δεν μπορούμε επίσημα να χρησιμοποιήσουμε xcloud σωστά ή κάνω λάθος; Επίσημα όχι, αλλά με ένα vpn ίσα-ίσα να ξεκινήσεις το παιχνίδι που θες και αμέσως να το κλείσεις, μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου 😉 1
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 hours ago, lkv100 said: Ακόμα Ελλάδα δεν μπορούμε επίσημα να χρησιμοποιήσουμε xcloud σωστά ή κάνω λάθος; Το έχω πει και το ξαναλέω. Υπάρχει το XBPlay app για Steam, Android, iOS, Windows και Mac, το οποίο κοστίζει δυο καφέδες (προτιμήστε την έκδοση του Steam, καθώς με αυτή ξεκλειδώνετε και τις άλλες εκδόσεις) και σας επιτρέπει να παίζετε τόσο μέσω remote play (στο local δίκτυο και απομακρυσμένα) και σας προσφέρει την δυνατότητα να streamάρετε και από xCloud (εφόσον έχετε Ultimate συνδρομή), ανεξάρτητα από που βρίσκεστε. Έχει ατελείωτη παραμετροποιησιμότητα σε σημείο που και η MS να βγάλει κάτι αντίστοιχο, πάλι θα είναι προτιμότερο το XBPlay. 4 2
MindMaker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, Malthador είπε Το έχω πει και το ξαναλέω. Υπάρχει το XBPlay app για Steam, Android, iOS, Windows και Mac, το οποίο κοστίζει δυο καφέδες (προτιμήστε την έκδοση του Steam, καθώς με αυτή ξεκλειδώνετε και τις άλλες εκδόσεις) και σας επιτρέπει να παίζετε τόσο μέσω remote play (στο local δίκτυο και απομακρυσμένα) και σας προσφέρει την δυνατότητα να streamάρετε και από xCloud (εφόσον έχετε Ultimate συνδρομή), ανεξάρτητα από που βρίσκεστε. Έχει ατελείωτη παραμετροποιησιμότητα σε σημείο που και η MS να βγάλει κάτι αντίστοιχο, πάλι θα είναι προτιμότερο το XBPlay. Φίλε μου, μπορεί να μην μπαίνω συχνά για να postάρω στο forum, αλλά τώρα μπήκα μόνο και μόνο για να σε ευχαριστήσω για την πληροφορία! Πάλευα 2-3 χρόνια με την official εφαρμογή του xbox για να παίξω στο cloud και ήταν το λιγότερο απογοητευτικό. Κολλήματα, τρελό lag, αργή η εφαρμογή, VPNs κλπ Είπα να δοκιμάσω την εφαρμογή που ανέφερες και στην αρχή γελούσα. "Χωρίς VPN xCloud;;; Αδύνατον! Τρέχει καλύτερα απο την official; Σίιιγουρα..." έλεγα. Ε πραγματικά η εφαρμογή είναι απίστευτη!!! Δεν ξέρω τι μαγικά κάνουν και πως το καταφέρνουν να μπορείς να παίξεις δίχως VPN εδώ Ελλάδα. Πραγματικά η εφαρμογή τα σπάει. Εικόνα απίστευτη. 1080P/60fps και χωρίς να έχω τρελή σύνδεση. Lag ελάχιστο σχεδόν δεν το καταλαβαίνεις, σε σχέση με το Official xbox app. Τη δοκίμασα 5 λεπτά και την αγόρασα αμέσως! Πραγματικά σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Απορώ πως και δεν το είχα ανακαλύψει τόσο καιρό. 8
kundi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν μπήκα και εγώ στο χώρο εδώ και αρκετό καιρό Μετά από ψάξιμο αρκετο δοκιμες ,θελω δώσω οδηγίες για όποιον θέλει να παίζει xbox cloud game στο pc θελει καλη συνδεση . 1 - κατεβεζεις tampermonkey legacy (google chrome extension) ** μετα πατε στις ρυθμισεις google my extension ,και δεξια developer mode το πατατε να ον 2- εγινε install στο εμφανιζει πλεον ,πατας πανω στην εικονα tampermonkey find new scripts εκει που ειναι γραφεις στο search xbox κανειs install better xcloud κανεις install better xcloud no vpn xbox cloud.... πατας μετα πανω στην εικονα tampermonkey τον κανεις enable to extension Πας στην σελιδα xbox cloud κανεις κανε refresh κλεισε την σελιδα 1-2 φορες και μετα εισαι οκ *** διπλα απο τηνεικονα gametarg σου εμφανιζει με γρκριζο πατας εκει εχει ρυθμισεις η τα αφηνεται οπως ειναι Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από kundi 1
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 4 hours ago, MindMaker said: Φίλε μου, μπορεί να μην μπαίνω συχνά για να postάρω στο forum, αλλά τώρα μπήκα μόνο και μόνο για να σε ευχαριστήσω για την πληροφορία! Πάλευα 2-3 χρόνια με την official εφαρμογή του xbox για να παίξω στο cloud και ήταν το λιγότερο απογοητευτικό. Κολλήματα, τρελό lag, αργή η εφαρμογή, VPNs κλπ Είπα να δοκιμάσω την εφαρμογή που ανέφερες και στην αρχή γελούσα. "Χωρίς VPN xCloud;;; Αδύνατον! Τρέχει καλύτερα απο την official; Σίιιγουρα..." έλεγα. Ε πραγματικά η εφαρμογή είναι απίστευτη!!! Δεν ξέρω τι μαγικά κάνουν και πως το καταφέρνουν να μπορείς να παίξεις δίχως VPN εδώ Ελλάδα. Πραγματικά η εφαρμογή τα σπάει. Εικόνα απίστευτη. 1080P/60fps και χωρίς να έχω τρελή σύνδεση. Lag ελάχιστο σχεδόν δεν το καταλαβαίνεις, σε σχέση με το Official xbox app. Τη δοκίμασα 5 λεπτά και την αγόρασα αμέσως! Πραγματικά σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Απορώ πως και δεν το είχα ανακαλύψει τόσο καιρό. Υπάρχει και άλλη μία εφαρμογή που λέγεται ότι παίζει οριακά καλύτερα τα cloud games, το XBXPlay. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά προσωπικά δεν την προτείνω, γιατί το XBPlay είναι τερατωδώς πιο παραμετροποιήσιμο και γιατί προσφέρει universality, αγοράζεις την έκδοση του Steam και την έχεις παντού μετά, σε Mac, σε Android, σε iOS κοκ. To XBPlay, φυσικά και έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά ο dev είναι ανοιχτός σε προτάσεις και απαντάει συνεχώς σε ερωτήσεις τόσο στο Steam community, όσο και στο subreddit του. Τα 7 ευρώ που έδωσα για αυτό το app είναι τα χρήματα που έχουν πιάσει τόπο όσο οτιδήποτε άλλο, μόνο στο Steam Deck μου έχω πάνω από 1000 ώρες played time μέσω της εφαρμογής αυτής. Αν καταφέρει δε και υλοποιήσει αυτά που ανακοίνωσε η MS για το xCloud το Νοέμβριο, τότε δεν θα έχω λόγο καν να κρατήσω την κονσόλα μου θα τα παίζω όλα μέσω του xCloud. -------------------------------- Να συμπληρώσω εδώ ότι εφόσον η MS επιτρέψει να streamάρονται τα owned XBOX games από το xCloud από τον Νοέμβριο και μετά, βρωμάει φορητό XBOX από χιλιόμετρα. Παίζει να δούμε και καμιά ανακοίνωση για τέτοιο σύστημα παρέα με την ανακοίνωση για το xCloud. 4
MindMaker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέρνει χωρίς VPN και υποστηρίζει το xCloud που τόσα χρόνια εγώ ήξερα μόνο VPN και πειραματισμούς. Έχω εντυπωσιαστεί πάντως και είδα και ότι ο dev απαντάει σε όλους. Πραγματικά αξίζει η αγορά σε τέτοια τιμή κιόλας!
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 7 hours ago, MindMaker said: Δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέρνει χωρίς VPN και υποστηρίζει το xCloud που τόσα χρόνια εγώ ήξερα μόνο VPN και πειραματισμούς. Δεν τον έχω ρωτήσει για να είμαι ειλικρινής, αλλά φαντάζομαι ότι χρησιμοποιεί μέσα στο app VPN για να παίρνει το token (ανάλογα με το ποιον server έχεις επιλέξει) και με το που λαμβάνει το token κλείνει το VPN. Ούτως ή άλλως και το επίσημο app μόνο για να συνδεθείς χρειαζόσουν VPN, μετά το έκλεινες και streamαρες χωρίς. 1
babis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2024 στις 1:57 ΜΜ, music_lover είπε Στις 10/10/2024 στις 1:57 ΜΜ, music_lover είπε Όπως και να έχει πρώτα καθαρίζουμε καλά την σκόνη και αν το πρόβλημα επιμένει τότε αλλάζουμε πάστα. Sorry που το επαναφέρω επειδή δεν το έχω ψάξει και πολύ ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσουμε την εσωτερική σκόνη πιος είναι;lockquote widget Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από babis13
music_lover Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 56 λεπτά πριν, babis13 είπε Sorry που το επαναφέρω επειδή δεν το έχω ψάξει και πολύ ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσουμε την εσωτερική σκόνη πιος είναι;lockquote widget Με ένα torx t8 κατσαβίδι, ένα σπρέι πεπιεσμένου αέρα και ένα πανάκι. Αφαιρούμε τον ανεμιστήρα του και καθαρίζουμε από την σκόνη σε αυτόν και στο σημείο που αυτός κάθεται. Για την χάλκινη ψύκτρα χρειάζεται περισσότερο λύσιμο αλλά δεν είναι απαραίτητο.
dekulinkgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Aυτην την πεμπτη εχει xbox partner preview στις 8 το απογευμα. Λογικα δεν θα ειναι το παιχνιδι του οποιου το ονομα δεν θα αναφερω αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια. https://news.xbox.com/en-us/2024/10/14/xbox-partner-preview-october-2024/
gregpec2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Στις 12/10/2024 στις 12:57 ΜΜ, Malthador είπε Το έχω πει και το ξαναλέω. Υπάρχει το XBPlay app για Steam, Android, iOS, Windows και Mac, το οποίο κοστίζει δυο καφέδες (προτιμήστε την έκδοση του Steam, καθώς με αυτή ξεκλειδώνετε και τις άλλες εκδόσεις) και σας επιτρέπει να παίζετε τόσο μέσω remote play (στο local δίκτυο και απομακρυσμένα) και σας προσφέρει την δυνατότητα να streamάρετε και από xCloud (εφόσον έχετε Ultimate συνδρομή), ανεξάρτητα από που βρίσκεστε. Έχει ατελείωτη παραμετροποιησιμότητα σε σημείο που και η MS να βγάλει κάτι αντίστοιχο, πάλι θα είναι προτιμότερο το XBPlay. Η μόνη <<ένσταση>> που έχω είναι οτι βάζουμε τα credentials μας στην εφαρμογή. Είναι ασφαλές αυτό για το λογαριασμό μας; το έχεις τσεκάρει;
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 11 hours ago, gregpec2 said: Η μόνη <<ένσταση>> που έχω είναι οτι βάζουμε τα credentials μας στην εφαρμογή. Είναι ασφαλές αυτό για το λογαριασμό μας; το έχεις τσεκάρει; Δεν βάζεις credentials στην εφαρμογή σε κάποιο σημείο. Στο σάιτ της MS τα βάζεις, internal browser σου ανοίγει και τα βάζεις για να τραβήξει το token. Έχει εξηγήσει την διαδικασία ο dev εδώ. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τίποτα, προσωπικά δεν χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο μέιλ κάπου αλλού πέραν του XBOX και επιπλέον έχω ενεργοποιήσει το 2FA. 2
music_lover Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το game pass? Δεν με αφήνει να παίξω online, μου λέει υπάρχει κάποιο πρόβλημα δικτύου και μου δίνει την επιλογή να παίξω offline. Έχω κάνει τεστ το internet του σπιτιού και είναι ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα