skiabox Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, gtsoui είπε Μολις εβαλα να κατεβαινει το Last Case of Benedict Fox! Δυστυχως πρεπει να περιμενω να τελειωσει το καθημερινο απογευματινο session της συζυγου που λυωνει το Disney Dreamlight Valley... Αλλα παλι θα γκρινιαξω...τι να κανω που καποια πραγματα με ενοχλουν... Οπως εγραψα και στο αντιστοιχο θεμα, τερματισα σημερα το πρωι το Dead Island 2 στο ps5. Με το που ανοιξα την κονσολα γεμισε ολη μου η οθονη με μια τεραστια εικονα του νεου Star Wars που επισης κυκλοφορει συντομα. Μολις τερματισα το παιχνιδι, ανοιξα το series x για να κανω προεγκατασταση το Benedict Fox κατι που ομως δεν γινοταν καθως δεν ηταν ακομα διαθεσιμο. Μπηκα λοιπον λιγο στο store... Πουθενα το star wars..εννοω σε καποιο μεγαλο thumbnail... Μπορεις να το βρεις μονο στο πεδιο games coming soon, μετα απο τα παιχνιδια varney lake, nuclear blaze και sweet bakery tycoon. Δηλαδη ελεος. Ενα παιχνιδι που σιγουρα θα πουλησει τρελα...Αντε λεω οκ...Τωρα που εβαζα να κατεβαζει το Benedict Fox επρεπε να το ψαξω για να το βρω. Ενα παιχνιδι που οκ δεν ειναι ΑΑΑ αλλα ειναι exclusive σου (μεχρι στιγμης τουλαχιστον). Για ρε διαολε δεν το χεις σε μια περιοπτη θεση στο store η στο gamepass και με το που μπαινει ο χρηστης εκει να το βλεπει πρωτο πρωτο? Μπειτε στο gamepass και δεν θα βρειτε πουθενα το παιχνιδι παρα μονο αν μπεις στην συγκεκριμενη ενοτητα. Με το που ανοιγεις το game pass βλεπεις το flight simulator που εχει βγει εδω και πανω απο χρονο και το commandos 3 hd remaster!!!! Εαν κανει καποιος απλα ενα casual περασμα και απο τα δυο store, ειναι πολυ πιθανο οτι δεν θα χαμπαριασει οτι βγηκε το παιχνιδι...Και αυτο εχει γινει και αλλες φορες! Μα με τρελαινουν! Που να δεις και το website της Microsoft για το Xbox. Πρέπει να είναι το χειρότερο site αυτή τη στιγμή γνωστής εταιρίας. Μιλάμε πρέπει να έχουν να ασχοληθούν με αυτό καμία 15αρια χρόνια αν κρίνω από το styling και το performance. Να μην πω για τα windows που έχουν μείνει σχεδιαστικά 20 χρόνια πίσω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, skiabox είπε Που να δεις και το website της Microsoft για το Xbox. Πρέπει να είναι το χειρότερο site αυτή τη στιγμή γνωστής εταιρίας. Μιλάμε πρέπει να έχουν να ασχοληθούν με αυτό καμία 15αρια χρόνια αν κρίνω από το styling και το performance. Να μην πω για τα windows που έχουν μείνει σχεδιαστικά 20 χρόνια πίσω. Σεβαστή η γνώμη αν κ κάπως.... αλλά εκτός topic σίγουρα το αν τα windows είναι πίσω 20 χρόνια σχεδιαστικά. Σε σχέση με τι άραγε; 1 ώρα πριν, gtsoui είπε Δυστυχώς δε μου άρεσε καθόλου το Last case of Benedict Fox..και οι κριτικές στο steam μέχρι στιγμής είναι όλες αρνητικές αν και ελάχιστες ακόμα... Έχει πολύ χάλια χειρισμό και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές στα κουμπιά. Γενικά δεν μου άφησε καθόλου καλή αίσθηση...οπότε ξεκίνησα το ghostwire. Μέχρι στιγμής είναι οκ χωρίς να με έχει συνεπάρει. Benedict Fox είναι γ@ματο metroidvania με κουμπιά στο στυλ παλιών castlevania! Υπέροχα levels έως τώρα και πολύ ατμοσφαιρικό! Αν αρέσουν σε κάποιον τα του είδους είναι must! Αν όχι θα σε ξενίσει, λογικό. Δεν είναι CoD το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Sarah Cardell (CMA chief) tells Sky News about the decision to prevent the deal between Microsoft and Activision Blizzard. https://news.sky.com/video/cma-chief-the-right-thing-is-to-keep-this-market-open-for-competition-12867449 (Η αλήθεια είναι οτι μετα το 0.50 δείχνει πολυ πειστική οπως εκφράζετε) Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 10 minutes ago, sndev said: Sarah Cardell (CMA chief) tells Sky News about the decision to prevent the deal between Microsoft and Activision Blizzard. https://news.sky.com/video/cma-chief-the-right-thing-is-to-keep-this-market-open-for-competition-12867449 Μπράβο της, φαίνεται ότι η κυρία αυτή έχει λιώσει πολλά gamepads στη ζωή της και μιλάει εκ πείρας, της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Όχι τίποτα άλλο, απλά να βλέπουμε και τις φάτσες αυτών που παίρνουν τις αποφάσεις για την βιομηχανία που αγαπάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Just now, Malthador said: Μπράβο της, φαίνεται ότι η κυρία αυτή έχει λιώσει πολλά gamepads και μιλάει εκ πείρας, της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Όχι τίποτα άλλο, απλά να βλέπουμε και τις φάτσες αυτών που παίρνουν τις αποφάσεις για την βιομηχανία που αγαπάμε. 39 ετων η κυρία... θεωρούσα κακως προφανώς οτι αποφάσισαν 60αρηδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 3 minutes ago, sndev said: 39 ετων η κυρία... θεωρούσα κακως προφανώς οτι αποφάσισαν 60αρηδες Τι 39 ρε συ. Είμαι 37 και μοιάζω 20 χρόνια νεότερος της... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 15 minutes ago, Malthador said: Τι 39 ρε συ. Είμαι 37 και μοιάζω 20 χρόνια νεότερος της... Παίζεις παιχνιδια γιαυτο είσαι νιατο , ζηλεύει γτ εχει κρεμάσει. Δεν την αφήσανε να χει gameboy μικρή. Ιουλιο του 83 ειναι η κοπελια. Το point ειναι ξεκάθαρο δεν κοιταξανε για την εξέλιξη του game κ τις υπηρεσίες. Μας λέει οτι είναι αγορα που εξελίσσεται ραγδαία κ πρεπει να κρατηθεί ανοιχτη μελλοντικά. Ειδανε οτι ηδη η ms εχει ηδη πολυ ισχυρη θεση στο cloud gaming (σαν υπηρεσία, δεν εξετασανε καν το περιεχόμενο!) μεσω windows xbox κτλ κ αν πάρει την ηδη μεγαλη στο χώρο Activision τοτε QQ για τους υπόλοιπους παιχτες της αγορας στο θεμα cloud μελλοντικά για business. Τη πατησανε.. πρακτικα ασχοληθηκανε με το τι θα κάνουν στο gaming μετα την εξαγορα κ ποσο μικρη πιτα έχουν στο gaming σε σχεση με τη σονυ για να πεισουν κ οι Άγγλοι εξετασανε το τεχνικό επιφανειακό κομμάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 44 λεπτά πριν, Malthador είπε Τι 39 ρε συ. Είμαι 37 και μοιάζω 20 χρόνια νεότερος της... Άμα είναι αυτή 39, εγώ είμαι 15. Η μήπως δεν μετράει τα καλοκαίρια; 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, sndev είπε 39 ετων η κυρία... θεωρούσα κακως προφανώς οτι αποφάσισαν 60αρηδες Αν αυτή είναι 39 ετών, εμάς του χρόνου θα μας διδάξουν την προπαίδεια στο σχολείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ερώτηση για λογαριασμό φίλου (που δεν μπορώ να τον βοηθήσω καθότι είμαι παντελώς άσχετος από κονσόλες και παιχνίδια). Πήρε ένα xbox για το γιό του και χρησιμοποίησε το προσωπικό του hotmail (προφανώς για να κάνει κάποια εγγραφή και να κατεβάζει παιχνίδια. Από τότε λοιπόν το hotmail του "διαμαρτύρεται" ότι έχει γεμίσει ο χώρος (μου είπε χαρακτηριστικά ότι του γράφει πως είναι γεμάτα τα 4,9gb από τα 5Gb και του προτείνει να αγοράσει χώρο στο cloud). Το πρόβλημά του λοιπόν είναι ότι δεν μπορεί να δεχτεί νέα mail στο λογαριασμό, τον οποίο χρησιμοποιεί και για την καθημερινή του δραστηριότητα. Υπάρχει κάποια λύση χωρίς να αλλάξει το mail στο xbox (ώστε να μην χάσει την πρόοδο στα παιχνίδια του) αλλά ούτε και να πληρώσει επιπλέον χώρο? Ευχαριστώ! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, turbat0s είπε Καλημέρα, ερώτηση για λογαριασμό φίλου (που δεν μπορώ να τον βοηθήσω καθότι είμαι παντελώς άσχετος από κονσόλες και παιχνίδια). Πήρε ένα xbox για το γιό του και χρησιμοποίησε το προσωπικό του hotmail (προφανώς για να κάνει κάποια εγγραφή και να κατεβάζει παιχνίδια. Από τότε λοιπόν το hotmail του "διαμαρτύρεται" ότι έχει γεμίσει ο χώρος (μου είπε χαρακτηριστικά ότι του γράφει πως είναι γεμάτα τα 4,9gb από τα 5Gb και του προτείνει να αγοράσει χώρο στο cloud). Το πρόβλημά του λοιπόν είναι ότι δεν μπορεί να δεχτεί νέα mail στο λογαριασμό, τον οποίο χρησιμοποιεί και για την καθημερινή του δραστηριότητα. Υπάρχει κάποια λύση χωρίς να αλλάξει το mail στο xbox (ώστε να μην χάσει την πρόοδο στα παιχνίδια του) αλλά ούτε και να πληρώσει επιπλέον χώρο? Ευχαριστώ! να αδειάσει χώρο από το mailbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, sndev είπε Sarah Cardell (CMA chief) tells Sky News about the decision to prevent the deal between Microsoft and Activision Blizzard. https://news.sky.com/video/cma-chief-the-right-thing-is-to-keep-this-market-open-for-competition-12867449 (Η αλήθεια είναι οτι μετα το 0.50 δείχνει πολυ πειστική οπως εκφράζετε) 9 ώρες πριν, sndev είπε 39 ετων η κυρία... θεωρούσα κακως προφανώς οτι αποφάσισαν 60αρηδες Τι 39 ρε!!! 😂 Η μάνα μου είναι 60 και είναι ολόιδιες στο πρόσωπο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε να αδειάσει χώρο από το mailbox. Τι ακριβώς σώζει το xbox στο mail box και γεμίζει? Ένα Hotmail που έχω (εδώ και 20 χρόνια) ουδέποτε μου έχει ζητήσει άδειασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 2 hours ago, turbat0s said: Καλημέρα, ερώτηση για λογαριασμό φίλου (που δεν μπορώ να τον βοηθήσω καθότι είμαι παντελώς άσχετος από κονσόλες και παιχνίδια). Πήρε ένα xbox για το γιό του και χρησιμοποίησε το προσωπικό του hotmail (προφανώς για να κάνει κάποια εγγραφή και να κατεβάζει παιχνίδια. Από τότε λοιπόν το hotmail του "διαμαρτύρεται" ότι έχει γεμίσει ο χώρος (μου είπε χαρακτηριστικά ότι του γράφει πως είναι γεμάτα τα 4,9gb από τα 5Gb και του προτείνει να αγοράσει χώρο στο cloud). Το πρόβλημά του λοιπόν είναι ότι δεν μπορεί να δεχτεί νέα mail στο λογαριασμό, τον οποίο χρησιμοποιεί και για την καθημερινή του δραστηριότητα. Υπάρχει κάποια λύση χωρίς να αλλάξει το mail στο xbox (ώστε να μην χάσει την πρόοδο στα παιχνίδια του) αλλά ούτε και να πληρώσει επιπλέον χώρο? Ευχαριστώ! Aρχικά, δεν έχει σχέση το account της κονσόλας με το ότι γεμίζει το e-mail του. Αφενός η κονσόλα δεν αποθηκεύει κάτι στο e-mail, αφετέρου η χωρητικότητα του hotmail είναι 15GB. Οπότε θεωρώ ότι ο φίλος σου αναφέρεται στο storage του OneDrive που είναι στα 5GB το free option. Το σημείο που συνδέεται το OneDrive με την κονσόλα είναι στα captures (screenshots και videos). Αν δεν θες να σου καταλαμβάνουν χώρο στην κονσόλα τα captures, σου δίνει επιλογή να τα ανεβάζεις στο cloud, πράγμα που μάλλον κάνει ο γιος του. Θα του πει να το κόψει, θα διαγράψει και ότι έχει ανεβάσει ως τώρα και το πρόβλημα θα λυθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 40 λεπτά πριν, Malthador είπε Aρχικά, δεν έχει σχέση το account της κονσόλας με το ότι γεμίζει το e-mail του. Αφενός η κονσόλα δεν αποθηκεύει κάτι στο e-mail, αφετέρου η χωρητικότητα του hotmail είναι 15GB. Οπότε θεωρώ ότι ο φίλος σου αναφέρεται στο storage του OneDrive που είναι στα 5GB το free option. Το σημείο που συνδέεται το OneDrive με την κονσόλα είναι στα captures (screenshots και videos). Αν δεν θες να σου καταλαμβάνουν χώρο στην κονσόλα τα captures, σου δίνει επιλογή να τα ανεβάζεις στο cloud, πράγμα που μάλλον κάνει ο γιος του. Θα του πει να το κόψει, θα διαγράψει και ότι έχει ανεβάσει ως τώρα και το πρόβλημα θα λυθεί. Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Θα τα μεταφέρω και θα επανέλθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα