Mr_Terror Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Σας έχει τύχει σε διάφορα παιχνίδια να σε πετάει ξαφνικά στη home screen της κονσόλας και να πρέπει να ξανά τρέξεις το παιχνίδι από την αρχή. Αν ναι έχει βρει κανείς λύση γι' αυτό το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 57 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Σας έχει τύχει σε διάφορα παιχνίδια να σε πετάει ξαφνικά στη home screen της κονσόλας και να πρέπει να ξανά τρέξεις το παιχνίδι από την αρχή. Αν ναι έχει βρει κανείς λύση γι' αυτό το πρόβλημα? Εμένα ποτέ δεν μου το έχει κάνει αυτό και έχω xbox series x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Κι εγώ αυτό έχω αν και δεν νομίζω ότι φταίει η κονσόλα αλλά το software που δεν το έχει αλλάξει η ms από τη προηγούμενη γενιά κονσολών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Σας έχει τύχει σε διάφορα παιχνίδια να σε πετάει ξαφνικά στη home screen της κονσόλας και να πρέπει να ξανά τρέξεις το παιχνίδι από την αρχή. Αν ναι έχει βρει κανείς λύση γι' αυτό το πρόβλημα? Ναι, μονο στο jedi survivor. Προφανως ειναι το παιχνιδι προβληματικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 11 minutes ago, Darthvader said: Ναι, μονο στο jedi survivor. Προφανως ειναι το παιχνιδι προβληματικο. Ναι κι εμένα μόνο σε αυτό έχει συμβεί 5-6 φορές. Απαράδεκτα κακό game. Δεν φταίει η κονσόλα, το game φταίει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Εμενα παλι μου εχει συμβει σε 2-3 παιχνιδια(Atlas fallen, destiny 2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cacciatore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Συνήθως κρασάρουν τα games (και στην προηγούμενη γενιά του one) όταν για κάποιο λογο έχει χαθεί στο ενδιάμεσο η σύνδεση στο internet, και προσπαθεί να ξανασυγχρονισει τα saves όπου υπάρχει διαφορά. Ειναι παλιότερο bug το συγκεκριμένο και συμβαίνει ανεξάρτητα από το αν κάποιο game κρασάρει ούτως ή άλλως, και έχει να κάνει με κάποια kernel security feature policies προς αποφύγην πρασπαθειας αλλοίωσης από user attacks Σίγουρα δεν είναι θέμα hardware Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από Cacciatore 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Cacciatore είπε Συνήθως κρασάρουν τα games (και στην προηγούμενη γενιά του one) όταν για κάποιο λογο έχει χαθεί στο ενδιάμεσο η σύνδεση στο internet, και προσπαθεί να ξανασυγχρονισει τα saves όπου υπάρχει διαφορά. Ειναι παλιότερο bug το συγκεκριμένο και συμβαίνει ανεξάρτητα από το αν κάποιο game κρασάρει ούτως ή άλλως, και έχει να κάνει με κάποια kernel security feature policies προς αποφύγην πρασπαθειας αλλοίωσης από user attacks Σίγουρα δεν είναι θέμα hardware Στο Jedi Survivor, όσες φορές μου έχει κρασάρει, είναι όταν αλλάζω από performance σε quality. Μάλιστα πολλές φορές, κατά την αλλαγή, καθυστερεί να φορτώσει και τα textures. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από Darthvader 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Cacciatore είπε Συνήθως κρασάρουν τα games (και στην προηγούμενη γενιά του one) όταν για κάποιο λογο έχει χαθεί στο ενδιάμεσο η σύνδεση στο internet, και προσπαθεί να ξανασυγχρονισει τα saves όπου υπάρχει διαφορά. Ειναι παλιότερο bug το συγκεκριμένο και συμβαίνει ανεξάρτητα από το αν κάποιο game κρασάρει ούτως ή άλλως, και έχει να κάνει με κάποια kernel security feature policies προς αποφύγην πρασπαθειας αλλοίωσης από user attacks Σίγουρα δεν είναι θέμα hardware Οχι σε εμενα τουλαχιστον μια χαρα ιντερνετ ειχα και οταν κρασαραν τα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 343 Industries is Rebranding as Halo Studios Multiple New Halo Titles Are Currently in Development Επιβεβαιώθηκε η αλλαγή σε Unreal Engine 5. Για να δούμε τι θα βγάλουν.. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από Psycho_Warhead 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cacciatore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Ας αφήσουν τα rebranding και ας στρώσουν κωλο κάτω να βγάλουν κάνα Halo να ρίξουν σαγόνια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Οπτικά είναι εντυπωσιακό πάντως. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Τα γραφικά φυσικά θα ήταν τρομερά αφού μιλάμε για UE5. Το μεγάλο θέμα είναι αν θα μπορέσουν να κρατήσουν τα physics που ήταν χαρακτηριστικό των προηγούμενων Halo. Από εκεί και πέρα, άσχετα του τι κράξιμο τρώνε στην 343/πλέον Halo studios. Το Infinite το βρήκα εξαιρετικό παιχνίδι που αν δίνανε λίγο παραπάνω βάση στο World Design (που ήταν πρακτικά παντού το ίδιο σκηνικό) και ένα τσακ παραπάνω στην ιστορία του, μπορεί να ήταν και από τα καλύτερα Halo που έχουν βγει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Πρώτες εικόνες: (Τα μοντέλα είναι στα επίπεδα CGI της σειράς) Spoiler Spoiler Spoiler 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα