Charismo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Η μόνη κονσόλα στην οποία έχω σταθερά αυξανόμενο backlog και δεν μου λείπονται ποτέ επιλογές για να παίξω είναι το Switch. Το Series X και το PS5 έχει τύχει να περάσουν μήνες και να μην τα ανοίξω. 5
firepc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου εντάξει sony και MS είναι ο ενας πιο πεθαμένος απ' τον άλλο Ευτυχώς όμως κουβαλάνε γερά οι third party 1
music_lover Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, Malthador είπε Από το σχεδόν τίποτα της μιας εταιρείας στο απόλυτο μηδέν της άλλης. Έχω κονσόλες που κόστισαν συνολικά 1000 ευρώ κάτω από την τηλεόρασή μου και δεν έχω games να παίξω, καταπληκτική γενιά η τωρινή, μιλάμε για άλλου επιπέδου κοροϊδία. Φαντάσου τώρα να έχεις δώσει 2000€ με 3000€ για pc με 4080-4090 και να είσαι στην ίδια μοίρα..υπάρχουν και χειρότερα!
thagkol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Εμένα πάλι το backlog μου καλύπτει τουλάχιστον τα επόμενα 4 χρόνια, περιλαμβάνοντας μόνο παιχνίδια που υπάρχουν σήμερα, όχι πιθανά νέα. Βέβαια το ενήλικο gaming το ξεκίνησα το 2017 και μέχρι το 2020 έπαιζα αραιά και πού, οπότε έχω πολύ έδαφος να καλύψω 1
lkv100 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, firepc είπε btw το 2026, 25 χρόνια anniversary xbox Καλό μάρκετινγκ για να φέρεις καινούργια κονσόλα? Στα 20 τι είδαμε? Ενα χειριστήριο θυμάμαι 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, music_lover είπε Φαντάσου τώρα να έχεις δώσει 2000€ με 3000€ για pc με 4080-4090 και να είσαι στην ίδια μοίρα..υπάρχουν και χειρότερα! Στο PC και ειδικά με emulator έχεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Οπότε δύσκολο να μείνεις.
music_lover Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 48 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο PC και ειδικά με emulator έχεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Οπότε δύσκολο να μείνεις. Τι εννοείς emulator? Να παίξω μέσω αυτού console games?
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Τι εννοείς emulator? Να παίξω μέσω αυτού console games? Κυρίως για το switch, τα υπόλοιπα βγαίνουν κανονικά στο PC έτσι κι αλλιώς.
music_lover Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Κυρίως για το switch, τα υπόλοιπα βγαίνουν κανονικά στο PC έτσι κι αλλιώς. Το δοκίμασα αλλά περισσότερο μου έσπασαν τα νεύρα παρά έπαιζα, δεν ξέρω, ίσως έφταιγαν τα games που έτρεξα. Καλά είπαμε το pc κάνει ένα σωρό δουλειές, αν τις χρειάζεσαι φυσικά γιατί οι περισσότεροι απλά παίζουν games. 1
The_Judas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου το left stick εχει μικρη φθορα στο καλυμμα του. υπαρχει καποια λυση/επιδιορθωση;
Saloufas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 32 λεπτά πριν, The_Judas είπε το left stick εχει μικρη φθορα στο καλυμμα του. υπαρχει καποια λυση/επιδιορθωση; εδώ 1
Tigio13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, The_Judas είπε το left stick εχει μικρη φθορα στο καλυμμα του. υπαρχει καποια λυση/επιδιορθωση; Αν μένεις νότια προάστια να μιλήσουμε να σου δώσω. Έχω πολλά. Αλλιώς μπορείς να βάλεις κάποιο κάλυμμα από πανω. 1
nek4d Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Καλα, δεν "φυγαμε" απο το pc gaming για να παμε στην ευκολια της κονσολας με την ετοιμη καναπεδατη χρηση, για να γυρισουμε στα νιατα μας στο pc και να σκαλιζουμε emulators. "Φυγαμε", τροπος του λεγειν, παντα εχουμε το pc απο διπλα, αλλα ειδικα οι μεγαλυτερες ηλικιες, τεινουν να χρησιμοποιουν την κονσολα περισσοτερο. 5 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Καλά και οι κονσόλες πλέον δεν είναι τόσο plug and play όσο παλιά..Θέλουν κι' αυτές τα patch-άκια τους, την αναβάθμιση του λογισμικού τους, την ρύθμιση του HDR κλπ κλπ. Όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και περισσότερο σαν PC.
The_Judas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Στις 28/9/2024 στις 4:07 ΜΜ, Tigio13 είπε Αν μένεις νότια προάστια να μιλήσουμε να σου δώσω. Έχω πολλά. Αλλιώς μπορείς να βάλεις κάποιο κάλυμμα από πανω. ευχαριστώ αλλά μένω Θεσσαλονίκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα