Saloufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτό που λέει ισχύει πάντως γιατί πρέπει να είναι διαφορετικές εκδόσεις παιχνιδιών, θυμάμαι και εγώ έπαιζα την απλή έκδοση του Control στο gamespass και όταν αγόρασα την Ultimate δεν είχε cloud save το ξεκίνησα από την αρχή. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2024 από Saloufas 1
music_lover Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 25/9/2024 στις 5:47 ΠΜ, Lotof είπε Επέκταση Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί οι εταιρίες παρουσιάζουν για πρώτη φόρα συγκεκριμένους τίτλους σαν να είναι δικοί τους ενώ αυτά πρόκειται να κυκλοφορήσουν και σε άλλες πλατφόρμες και πως γίνεται αυτό να μην αποτελεί εξαπάτηση του καταναλωτή. 1
SabotazNic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 25/9/2024 στις 11:09 ΠΜ, music_lover είπε Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί οι εταιρίες παρουσιάζουν για πρώτη φόρα συγκεκριμένους τίτλους σαν να είναι δικοί τους ενώ αυτά πρόκειται να κυκλοφορήσουν και σε άλλες πλατφόρμες και πως γίνεται αυτό να μην αποτελεί εξαπάτηση του καταναλωτή. Δεν ειναι η 1η φορα που συμβαινει, και σιγουρα οχι μονο απο την μια πλευρα μονο. Ειναι που θα αποφασισει ο καθε dev να δωσει το χ υλικο για παρουσιαση @music_lover για να μην σπαμμαρω στο άλλο τοπικ, βλέπε για παράδειγμα το τρέιλερ των soul reaver επειδή ανέβηκε στο κανάλι του xbox... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2024 από SabotazNic
music_lover Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 25/9/2024 στις 11:30 ΠΜ, SabotazNic είπε Δεν ειναι η 1η φορα που συμβαινει, και σιγουρα οχι μονο απο την μια πλευρα μονο. Ειναι που θα αποφασισει ο καθε dev να δωσει το χ υλικο για παρουσιαση Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει πάντα υποσημείωση σε ποιες πλατφόρμες βγαίνει άσχετα με το ποιος κάνει την παρουσίαση.
Charismo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 25/9/2024 στις 12:23 ΜΜ, music_lover είπε Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει πάντα υποσημείωση σε ποιες πλατφόρμες βγαίνει άσχετα με το ποιος κάνει την παρουσίαση. Και να έχουμε στην παρουσίαση μας υποσημείωση με το Brand του τραχανά του Spencer. Περάστε έξω κύριε. 2
music_lover Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 26/9/2024 στις 7:49 ΠΜ, Charismo είπε Και να έχουμε στην παρουσίαση μας υποσημείωση με το Brand του τραχανά του Spencer. Περάστε έξω κύριε. Δεν είναι ανάγκη να αναγράφει καμία πλατφόρμα, θα μπορούσε απλά να γράφει κάτι αόριστο από το οποίο όμως να προκύπτει εύκολα το συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι αποκλειστικό όπως σκοπίμως υπονοείται όταν γράφει κάτω δεξιά PS5. 1
Charismo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 26/9/2024 στις 9:42 ΠΜ, music_lover είπε Δεν είναι ανάγκη να αναγράφει καμία πλατφόρμα, θα μπορούσε απλά να γράφει κάτι αόριστο από το οποίο όμως να προκύπτει εύκολα το συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι αποκλειστικό όπως σκοπίμως υπονοείται όταν γράφει κάτω δεξιά PS5. Ναι η αλήθεια είναι όλο αυτό με τα third party σε παρουσιάσεις των εταιριών ήταν πάντα παραπλανητικό. Προφανώς επίτηδες γίνεται για να σου πετάει στο τέλος το λογότυπο της Sony π.χ. και να το συνδέεις υποσυνείδητα με την κονσόλα τους όταν σκεφτείς να το αγοράσεις. 2
BlueBlade Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Πρέπει να ποντάρουν υπερβολικά πολύ στο Indiana Jones με τόσο πρόμο που έχουν ρίξει. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί άμα βγει και αυτό περίπτωση Starfield. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 26/9/2024 στις 1:12 ΜΜ, BlueBlade είπε Πρέπει να ποντάρουν υπερβολικά πολύ στο Indiana Jones με τόσο πρόμο που έχουν ρίξει. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί άμα βγει και αυτό περίπτωση Starfield. Το Starfield φαινόταν ότι είχε περιθώρια και έστρωσε. To Indiana Jones δείχνει πολύ μέτριο στα μάτια μου, ακόμα και τώρα. 2
chrisgewrgi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 25/9/2024 στις 11:09 ΠΜ, music_lover είπε Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί οι εταιρίες παρουσιάζουν για πρώτη φόρα συγκεκριμένους τίτλους σαν να είναι δικοί τους ενώ αυτά πρόκειται να κυκλοφορήσουν και σε άλλες πλατφόρμες και πως γίνεται αυτό να μην αποτελεί εξαπάτηση του καταναλωτή. Γιατι αν παρουσιάσουν τους δικούς τους θα κρατήσει 2 λεπτά τo ηβεντ😁 2
BlueBlade Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 26/9/2024 στις 2:30 ΜΜ, Malthador είπε Το Starfield φαινόταν ότι είχε περιθώρια και έστρωσε. To Indiana Jones δείχνει πολύ μέτριο στα μάτια μου, ακόμα και τώρα. Εγώ το βλέπω αρκετά καλό, αλλά σίγουρα δεν μου δίνει vibes ότι θα σαρώσει τα πάντα ή ότι θα έχει GOTY υποψηφιότητα. Μακάρι να βγω ψεύτης και να ειναι παιχνιδάρα.
music_lover Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Xbox September Update – Game Bar Compact Mode Now Available, Updates for Xbox App on Mobile Coming Soon, and More
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα