Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
2 hours ago, Fulgore said:

Καλά αν δεν θέλει 60 καρέ ειδικά ένα FPS στο οποίο βλέπεις την δράση μέσα από τα μάτια του πρωταγωνιστή, τότε που είναι απαραίτητα τα 60 καρέ;

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, Malthador είπε

Καλά αν δεν θέλει 60 καρέ ειδικά ένα FPS στο οποίο βλέπεις την δράση μέσα από τα μάτια του πρωταγωνιστή, τότε που είναι απαραίτητα τα 60 καρέ;

Μεχρι 24 ειπαμε βλεπει το ματι.

Να ναι καλα το Χρεπι S. Που να δεν ηταν και αυτο θα βλεπαμε πωλησες επιπεδου Dreamcast αλλα τελος παντων.

• Moderators
12 minutes ago, Mitroglou7 said:

Μεχρι 24 ειπαμε βλεπει το ματι.

Να ναι καλα το Χρεπι S. Που να δεν ηταν και αυτο θα βλεπαμε πωλησες επιπεδου Dreamcast αλλα τελος παντων.

Δεν τις καταλαβαίνω αυτές τις δηλώσεις πάντως. Φαντάσου να έβγαινε η BMW για παράδειγμα και να σου έλεγε ότι «στους νέους κινητήρες θα έχει κόφτη στα 130 χλμ, γιατί τόσο είναι το όριο στην Ευρώπη, τι να τα κάνετε τα παραπάνω χιλιόμετρα;».

Πώς βγαίνουν και δηλώνουν τέτοιες ανεκδιήγητες ανοησίες άτομα που είναι 30 χρόνια στον χώρο; Πιο τίμιο είναι να δηλώσουν ότι «αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε με ότι έχουμε στα χέρια μας» παρά να λένε ότι δεν χρειάζονται 60 καρέ στα FPS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν τις καταλαβαίνω αυτές τις δηλώσεις πάντως. Φαντάσου να έβγαινε η BMW για παράδειγμα και να σου έλεγε ότι «στους νέους κινητήρες θα έχει κόφτη στα 130 χλμ, γιατί τόσο είναι το όριο στην Ευρώπη, τι να τα κάνετε τα παραπάνω χιλιόμετρα;».

Πώς βγαίνουν και δηλώνουν τέτοιες ανεκδιήγητες ανοησίες άτομα που είναι 30 χρόνια στον χώρο; Πιο τίμιο είναι να δηλώσουν ότι «αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε με ότι έχουμε στα χέρια μας» παρά να λένε ότι δεν χρειάζονται 60 καρέ στα FPS.

Ζούμε στην εποχή που όλοι λένε κάτι για να πουν. Πιο πολύ τους ενδιαφέρει το image και το PR παρά η ουσία. Νιώθουν ότι απευθύνονται και σε χαζούς (και μάλλον έχουν δίκιο) και βλέπουμε αυτά που βλέπουμε.

Άλλοι μιλούν για κινηματογραφικές εμπειρίες, άλλοι για fps που είναι μια χαρά τα 30fps και άλλοι για milco cup.

Εν τω μεταξύ παρόλο που συχνά ο κόσμος κράζει τη τωρινή γενιά κονσολών, εγώ έχω καταευχαριστηθεί το γεγονός ότι το 99% των παιχνιδιών είναι στα 60fps που δεν έχει ξαναγίνει. Τι 1% είναι το Dragons Dogma και τα Microsoft Games. Και είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι τα 3rd Party είναι 60fps και τα 1st party 30fps θεωρώντας πάντα ότι αυτά θα έπρεπε να αξιοποιούν το hardware καλύτερα.

Γενικά το brand Xbox στη τωρινή μορφή του πάει από το κακό στο χειρότερο. Θα πρέπει κάτι να αλλάξουν δραματικά ή να αλλάξει η αγορά για να επιβιώσουν. Κάνουν τη μία παπαριά πίσω από την άλλη. Και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε και στη Sony πλευρά που ελλείψη ανταγωνισμού δεν έχει ανακοινώσει καν τι θα βγάλει το επόμενο εξάμηνο-έτος (ενώ ήδη κλείνει 6μηνο χωρίς παιχνίδι).

Στα δικα μου ματια ειναι προφανες οτι η microsoft θελει σε βαθος 10ετιας να ειναι απλως publisher.

Επεξ/σία από Mitroglou7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mitroglou7 είπε

"they believe that since the game is a first person single player game you don't need a 60fps mode"

Τι διάβασα?

Τις ιδιες παπαριες τις ειχαμε διαβασει και για το  starfield  περυσι τετοια εποχη

Τελικα αποδειχθηκε οτι το παιχνιδι ηταν unpolished για το series x

Και φθασαμε ενα χρονο μετα, το παιχνιδι να  τρεχει  αυτη την στιγμη ( ακομα και στο ποιο αδυναμο series s )στα 60 fps.

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 1

• Moderators
43 minutes ago, Mitroglou7 said:

Νιώθουν ότι απευθύνονται και σε χαζούς (και μάλλον έχουν δίκιο) και βλέπουμε αυτά που βλέπουμε.

Είχα βγει τις προάλλες με έναν γνωστό μου που παλιότερα ήταν manager σε γαλλική πολυεθνική εταιρεία καλλυντικών η οποία εταιρεία είχε ξεχωριστό τμήμα για πολύ γνωστή ξανθιά τηλεοπτική παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής. Αναρρωτιόμουν ποιος κάθεται και βλέπει τηλεόραση για να τον επηρεάζει η εν λόγω παρουσιάστρια. Και μου απάντησε ότι από έρευνες που έχουν γίνει το ποσοστό που δεν επηρεάζεται είναι στο 3% με 8% του κοινού που απευθύνεται το προϊόν. Και φυσικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό, δεν το περίμενα με τίποτα.

Θα ήθελα να πιστεύω ότι οι gamers είμαστε λιγότερο επιρρεπείς στο παπατζιλίστικο marketing. Τελικά μάλλον είμαι πιο ρομαντικός απ' ότι αρμόζει στην ηλικία μου, γιατί για να γίνονται τέτοιες δηλώσεις, προφανώς κάποιους θα πείθουν.

43 minutes ago, Mitroglou7 said:

Στα δικα μου ματια ειναι προφανες οτι η microsoft θελει σε βαθος 10ετιας να ειναι απλως publisher.

Θα θέλει να είναι publisher, αλλά παράλληλα θα θέλει να τρέχει και την συνδρομή, οπότε δεν νομίζω ότι θα κάνει ditch εντελώς το XBOX (σαν κονσόλα).

12 λεπτά πριν, Malthador είπε

Θα θέλει να είναι publisher, αλλά παράλληλα θα θέλει να τρέχει και την συνδρομή, οπότε δεν νομίζω ότι θα κάνει ditch εντελώς το XBOX (σαν κονσόλα).

Κάπως ψάχνουν τρόπο τη συνδρομή να τη βάλουν στο PS.

Από τη στιγμή που γίνονται κινήσεις που βλάπτουν το Xbox σαν brand δε μπορώ να φανταστώ ότι είναι μέσα στις προτεραιότητές τους. Ο ίδιος ο Phil προχθές στις γνωστές PR μπούρδες που λένε μιλούσε για την αναγνωρισιμότητα και πόσο καλά πάνε τα XBOX IPs και ότι το άνοιγμα στο PS τα βοηθάει. Άρα η τωρινή στρατηγική τους επικεντρώνεται σε αυτά. Βέβαια αυτό δε λέει και πολλά γιατί τη στρατηγική τους την αλλάζουν κάθε χρόνο.

Το Xbox αναγκαστικά θα βγάλει άλλη μια κονσόλα και βλέπουμε. Δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να βγάλει 3η στη σειρά κονσόλα που θα κάνει underachieve γιατί είναι δεδομένο ότι και η επόμενη θα αποτύχει.

4 ώρες πριν, Lotof είπε

Οποτε τι να πιστεψουμε εμεις οι ασχετοι, ειναι φανταστικο οπως λεει αυτο το review, η ειναι αηδια η εστω ας πουμε απλα οτι " δεν μπορει καν να ειναι φανταστικο", αφου τρεχει στα 30?
Φανταστικο, ναι η ου?

8 ώρες πριν, fagoura είπε

Οποτε τι να πιστεψουμε εμεις οι ασχετοι, ειναι φανταστικο οπως λεει αυτο το review, η ειναι αηδια η εστω ας πουμε απλα οτι " δεν μπορει καν να ειναι φανταστικο", αφου τρεχει στα 30?
Φανταστικο, ναι η ου?

Μπορείτε να πιστέψετε ότι θα ήταν πιο "φανταστικό" αν έτρεχε στα 60.

53 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Μπορείτε να πιστέψετε ότι θα ήταν πιο "φανταστικό" αν έτρεχε στα 60.

Καλη η διπλωματικη απαντηση, αλλα η αντιθεση παραμενει εκκωφαντικη.
Αλλο το μετριο να μπορουσε να γινει καλυτερο και αλλο να βαφτιζουμε πιο "φανταστικο", το υψος απο το βαθος.

1 ώρα πριν, fagoura είπε

Καλη η διπλωματικη απαντηση, αλλα η αντιθεση παραμενει εκκωφαντικη.
Αλλο το μετριο να μπορουσε να γινει καλυτερο και αλλο να βαφτιζουμε πιο "φανταστικο", το υψος απο το βαθος.

Ποιος είπε ότι ένα παιχνίδι που δεν έχει κυκλοφορήσει είναι μέτριο? Ούτε μέτριο, ούτε κακό, ούτε φανταστικό είναι. Όταν κυκλοφορήσει θα δούμε τι θα είναι. Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι είναι 30fps.

Και το Breath of the Wild 30fps ήταν όπως και το 99% των παιχνιδιών της προηγούμενης γενιάς και μια χαρά φανταστικά ήταν. Δεν αλλάζει αυτό το γεγονός ότι θα ήταν καλύτερα αν ήταν 60fps. Ειδικά όταν τα 60fps έχει γίνει το νορμάλ.

• Like 1

2 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Ποιος είπε ότι ένα παιχνίδι που δεν έχει κυκλοφορήσει είναι μέτριο? Ούτε μέτριο, ούτε κακό, ούτε φανταστικό είναι. Όταν κυκλοφορήσει θα δούμε τι θα είναι. Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι είναι 30fps.

Και το Breath of the Wild 30fps ήταν όπως και το 99% των παιχνιδιών της προηγούμενης γενιάς και μια χαρά φανταστικά ήταν. Δεν αλλάζει αυτό το γεγονός ότι θα ήταν καλύτερα αν ήταν 60fps. Ειδικά όταν τα 60fps έχει γίνει το νορμάλ.

Κατσε να καταλαβουμε.
Τα πολλα τελευταια ποστ εδω, θαβουν το παιχνιδι λογω 30fps.
Απο την αλλη, βγαινουν οι reviewers και το βγαζουν φανταστικο.
Ας υποθεσουμε, που ειναι και το πιο πιθανο, οτι θα ακολουθησουν και αλλα review που θα το βγαλουν επισης φανταστικο.
Ε, αφου ειναι ηδη φανταστικο, τι μας ενδιαφερει να διαβαζουμε ξανα και ξανα οτι εχει προβλημα στα 30fps.
Μηπως εχει δικιο τελικα η ανακοινωση της εταιρειας?
Μηπως διυλιζετε τον κωνωπα?
Μηπως ειστε ψειρακηδες και ασχολειστε με λεπτομερειες?
Πρεπει με το ζορι να γινει "πιο φανταστικο" στα 60fps για να κυκλοφορησει?
Ας κυκλοφορησει και ετσι απλα φανταστικο οπως ειναι.
Αυτο αρκει για τον πολυ κοσμο.
Τωρα γιατι διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια σε αυτο το νημα, για καθε παιχνιδι στα 30fps, μαλλον για αυτοαναλωση καποιων λιγων εδω μεσα φαινεται, αφου ετσι και αλλιως, για τον πολυ κοσμο εκει εξω, το παιχνιδι ειναι φανταστικο.
Μηπως κολλησε καπου η βελονα εδω στα 30fps?
Μηπως μπορουμε εμεις οι ασχετοι να κρατησουμε το φανταστικο και να αγνοησουμε τα σχολια για τα 30fps?
Γιατι οχι, τι θα χασουμε, το "πιο φανταστικο"?
Ας το χασουμε, δεν χαθηκε ο κοσμος, μας αρκει το απλο φανταστικο. 

• Like 2

• Moderators
13 minutes ago, fagoura said:

Τα πολλα τελευταια ποστ εδω, θαβουν το παιχνιδι λογω 30fps.

Σε ότι αφορά εμένα, εγώ κράζω την αιτιολογία που έδωσαν οι devs για τον περιορισμό στα 30 καρέ, όχι τον ίδιο τον περιορισμό. 

Η αιτιολογία «τι να τα κάνετε πάνω από 30 καρέ σε FPS» είναι εκτός πραγματικότητας και απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν ακουμπήσει FPS στην ζωή τους. Απαγορεύεται να είσαι 20 χρόνια εταιρεία στον χώρο και να βγαίνουν οι devs σου να αραδιάζουν τέτοιες σαχλαμάρες. Ας έβγαιναν να έλεγαν «δεν προλαβαίνουμε/δεν μπορούμε/το H/W δεν αντέχει», όχι να λένε τέτοιες ανοησίες.

Σε ότι αφορά τον ίδιο τον περιορισμό τώρα: περί ορέξεως κολοκυθοκορφάδες. Προσωπικά, παρόλο που είναι game το οποίο το είχα εξαρχής στο ραντάρ μου, δεν θα το παίξω στο launch. Θα το παίξω κανά χρόνο αργότερα που θα προσθέσουν 60 fps mode, όπως έκαναν με το Starfield, για να το μπορέσω να το παίξω χωρίς να μου έρχεται αναγούλα.

Γιατί κλασικά, μερικούς μήνες μετά το launch ξαφνικά υπάρχει ανάγκη για περισσότερα καρέ φαίνεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...