Cacciatore Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου To Mafia trilogy δεν περιλαμβάνει τα definitive editions ή είναι τα αρχικά, προ remastered?
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Στις 5/8/2024 στις 9:37 ΠΜ, bill_viper είπε Φανταστικό παιχνίδι, αλλά ρε 2Κ τι "re-made from the ground up" με 30 FPS...!! Λογικό μου ακούγεται μιας και μιλάμε για Ps4/Xbox One παιχνίδι.
Paragontas-x Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τώρα που θα ακριβύνει και το game pass ultimate θέλω να πιστεύω ότι θα αρχίσει να βάζει καινούργια παιχνίδια και όχι remaster παλιών παιχνιδιών. Επεξ/σία 7 Αυγούστου από Paragontas-x
tsakolis Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Παίδες το series x το λευκό έχουν πει πότε βγαίνει ;
theripper7 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Χθες το xbox SX μου έκανε update στο forza motorsport 136GB. Είναι λογικό να κάνει τόσο μεγάλο update; 1
nek4d Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Και απο οτι βλεπω, μολις τον φετεινο Μαρτιο κυκλοφορησαν το πρωτο S.T.A.L.K.E.R σε κονσολες, σε 3 παιχνιδια, διαθεσιμα ειτε ξεχωριστα ειτε σαν μια συλλογη. 1
Paragontas-x Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Για κάποιο xbox χωρίς δισκάκι που λέγανε ότι μάλλον θα έχει και μοχλό με δόνηση σαν του ps5 dual shock πότε θα βγει?
SaFiS Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 21 hours ago, theripper7 said: Χθες το xbox SX μου έκανε update στο forza motorsport 136GB. Είναι λογικό να κάνει τόσο μεγάλο update; Λογικο, αφου μιλαμε για ενα αθλιο παιχνιδι γεματο bugs… 1
divnt Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 ώρα πριν, SaFiS είπε Λογικο, αφου μιλαμε για ενα αθλιο παιχνιδι γεματο bugs… Οκτώβριο 2023 κυκλοφόρησε. Ακόμη δεν έστρωσε;;
SaFiS Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 3 hours ago, divnt said: Οκτώβριο 2023 κυκλοφόρησε. Ακόμη δεν έστρωσε;; Μπαινω μετα απο καθε Major Update, εχουν προσθεσει πραγματα, πιστες, κτλ. αλλα για μενα συνεχιζει να ειναι ενα αισχος. Πρωτη φορα λυπηθηκα χρηματα για Ultimate εκδοση… 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα