tsakolis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Α είναι γενικό το πρόβλημα όποτε μην το παλεύω τζάμπα ….🫤
SaFiS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Στο Xbox Status δειχνει Major outage σε Account & profile. Ολες οι υπολοιπες υπηρεσιες πρασινες…
angelponiros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Για μια στιγμή φοβήθηκα για τις διεθνείς αγορές στα xbox store όλου του κόσμου... Αγαπημένο μου account! 1 1
thagkol Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Πάντως είναι λίγο περίεργο και ταυτόχρονα αγχωτικό να διαπιστώνεις ότι αν δε δουλεύει το sign in δεν μπορείς να παίξεις τίποτα. Δοκίμασα δύο παιχνίδια, το ένα (Hogwarts Legacy physical με δισκάκι) έλεγε ότι δε δουλεύει χωρίς sign in και το άλλο (Jedi Fallen Order μέσω gamepass) άνοιγε αλλά δεν εμφανίζονταν τα save άρα πρακτικά άχρηστο. Μετά το παράτησα. 6
Bourdoulas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Γίνονται προετοιμασίες για την δυνατότητα να κάνεις login με PSN account 😂 8
Choronzoon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 10 ώρες πριν, thagkol είπε Πάντως είναι λίγο περίεργο και ταυτόχρονα αγχωτικό να διαπιστώνεις ότι αν δε δουλεύει το sign in δεν μπορείς να παίξεις τίποτα. Δοκίμασα δύο παιχνίδια, το ένα (Hogwarts Legacy physical με δισκάκι) έλεγε ότι δε δουλεύει χωρίς sign in και το άλλο (Jedi Fallen Order μέσω gamepass) άνοιγε αλλά δεν εμφανίζονταν τα save άρα πρακτικά άχρηστο. Μετά το παράτησα. Αυτή είναι η πραγματικότητα του digital only / always online . Όταν κλείσει το διακόπτη η ms τελείωσαν όλα 5
gregpec2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, Choronzoon είπε Αυτή είναι η πραγματικότητα του digital only / always online . Όταν κλείσει το διακόπτη η ms τελείωσαν όλα Αλήθεια είναι αυτό, και τον χορό τον σέρνει η MS στο digital only, δυστυχώς. 1
Tigio13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Μου ήρθε μήνυμα ότι με ευχαριστεί που έπαιζα fh 4. Με την ευκαιρία μου χάρισε και το παιχνίδι. Για ψαχτείτε. 2
Choronzoon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 9 ώρες πριν, gregpec2 είπε Αλήθεια είναι αυτό, και τον χορό τον σέρνει η MS στο digital only, δυστυχώς. Στο πισι τουλάχιστον στο μεν Γκογκ τα κατεβάζεις όλα και τα έχεις δικά σου και στο στιμ νομίζω μπορεί να κάνεις back up τα πάντα . Στη τελική αν είσαι πολύ παρανοϊκός φτιάχνεις ένα πισι με 4-5 σκληρούς των 4 tb , κάνεις install τα πάντα στο στιμ , και το έχεις σε offline mode να περιμένει . Στο Xbox όμως ..... απλά δίνεις εντελώς χαμενα λεφτά .
gregpec2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 10 ώρες πριν, Tigio13 είπε Μου ήρθε μήνυμα ότι με ευχαριστεί που έπαιζα fh 4. Με την ευκαιρία μου χάρισε και το παιχνίδι. Για ψαχτείτε. Είχες αγοράσει τα dlc; Αν ναι, πιθανόν γι αυτό να έγινε. Wild guess. 1 ώρα πριν, Choronzoon είπε Στο πισι τουλάχιστον στο μεν Γκογκ τα κατεβάζεις όλα και τα έχεις δικά σου και στο στιμ νομίζω μπορεί να κάνεις back up τα πάντα . Στη τελική αν είσαι πολύ παρανοϊκός φτιάχνεις ένα πισι με 4-5 σκληρούς των 4 tb , κάνεις install τα πάντα στο στιμ , και το έχεις σε offline mode να περιμένει . Στο Xbox όμως ..... απλά δίνεις εντελώς χαμενα λεφτά . Σίγουρα στο πισι υπάρχουν εναλλακτικές, και στην τελική αν δεν υπάρχει κάτι μπορείς να το βρεις απο τον .. θείο. Στις κονσόλες είναι πιο ζόρικα τα πράγματα. 1
Tigio13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 8 λεπτά πριν, gregpec2 είπε Είχες αγοράσει τα dlc; Αν ναι, πιθανόν γι αυτό να έγινε. Wild guess. Σίγουρα στο πισι υπάρχουν εναλλακτικές, και στην τελική αν δεν υπάρχει κάτι μπορείς να το βρεις απο τον .. θείο. Στις κονσόλες είναι πιο ζόρικα τα πράγματα. Ναι τα είχα πάρει. Δε θα το σκεφτόμουν ποτέ να ξέρεις.
lkv100 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Ήμουν away from console τις μέρες που είχε θέμα το login. Αν είχες εγκαταστάση τους γνωστούς emulators θα μπορούσες να παίξεις? ή να χρησιμοποιήσεις την κονσόλα σαν media center? Ή είχε μόνο θέμα το Xbox live σχετικά με τα games?
SaFiS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Εχουν ληξει οι αδειες του FH4 οποτε και θα κατεβει απο τα Stores. Κατεβαστε το οσοι το ειχατε και το σβησατε ή οσοι θελετε να το παιξετε…
UncleKim Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Και εμένα μου ήρθε ο κωδικός, το κατέβασα αλλά για κάποιον λόγο, δεν ξεκολάει από το loading screen με τίποτα. Any ideas?
SabotazNic Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 28 λεπτά πριν, SaFiS είπε Εχουν ληξει οι αδειες του FH4 οποτε και θα κατεβει απο τα Stores. Κατεβαστε το οσοι το ειχατε και το σβησατε ή οσοι θελετε να το παιξετε… Ό,τι είναι στο library, παραμένει στο library για κατέβασμα οποιαδήποτε στιγμή. Και όσοι είχαν αγοράσει dlc, έστειλαν το base game γτ στο game pass δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα