Moderators Malthador Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 18 minutes ago, GaGaS_Thess said: τι ώρα περιμένουμε σήμερα την απόφαση από Αγγλία ; Γιατί τόσο άγχος ρε συ, το έχεις παίξει στοίχημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 22 λεπτά πριν, Malthador είπε Γιατί τόσο άγχος ρε συ, το έχεις παίξει στοίχημα; όχι έχω ένα εδώ Playstationάκια που μου έχει ζαλίσει τον έρωτα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler Δε σημαίνει τπτ αυτό θεωρω θα βρουν παραθυράκι κ θα προχωρήσει το θέμα. Ικανούς τους εχω να μη το κάνουν απλά σε cloud μονο για την Αγγλία Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Microsoft's $68.7bn Activision Blizzard deal has been dramatically blocked by UK regulators, following a months-long investigation. The decision by the UK's Competition and Markets Authority prevents Microsoft from buying the publisher behind Call of Duty, World of Warcraft and Candy Crush, follows earlier concerns it would lead to an unfair impact on archrival PlayStation. Instead, today's decision stems from the CMA's concerns over the deal's proposed impact on the cloud gaming sector. In response, Microsoft has said it will now issue an appeal. https://www.eurogamer.net/uk-blocks-microsoft-activision-blizzard-deal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Κλασικα πανε να το καθυστερησουν οσο μπορουν για να αβανταρουν τη σονιε 😆 ομως το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Αγοραστε Diablo IV διότι free στο game pass το κόβω απο του χρόνου 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Και εγώ πιστεύω ότι στην έφεση απλά θα προχωρήσει κανονικά. Κακά τα ψέματα, οι κολοσσοί πάντα παίρνουν αυτό που θέλουν, one way or another. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Από την άλλη εγώ απορώ γιατί γίνεται ντόρος για το όλο θέμα για την εξαγορά Activision. Στα δικά μου μάτια, στο κομμάτι Blizzard όλα τα παιχνίδια της είναι καθαρά για PC και εκεί θα παραμείνουν. Στο κομμάτι Activision, ένα παιχνίδι έχει, κυριολεκτικά ένα. Τo Call of Duty που και αυτό ακόμα το δίνουν στο Playstation για 10 χρόνια. Άρα γενικά την φασαρία δε την καταλαβαίνω, εκτός αν γίνεται στα πλαίσια του ηλίθιο κονσολοπολέμου. Προσωπικά δε καταλαβαίνω καν προς τι τόσα λεφτά για να πάρει Activision-Blizzard... Με λιγότερα αγόραζε TakeTwo, κράταγε αποκλειστικά GTA, RDR και έμπαινε με τα μπούνια ξανά στο κομμάτι των ποιοτικών αποκλειστικών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TutaKachun Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πλέον πως λειτουργεί το παγκόσμιο σύστημα. Δεν γίνεται από την μία αυτές οι χώρες να πασχίζουν να μας πούνε ότι η ελεύθερη αγορά είναι ότι καλύτερο αλλά από την άλλη το κράτος να κόβει την εξαγορά μιας ιδιωτικής εταιρείας από μια άλλη ιδιωτική. Άρα δεν υπάρχει ελεύθερη αγορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, BlueBlade said: Προσωπικά δε καταλαβαίνω καν προς τι τόσα λεφτά για να πάρει Activision-Blizzard... Με λιγότερα αγόραζε TakeTwo, κράταγε αποκλειστικά GTA, RDR και έμπαινε με τα μπούνια ξανά στο κομμάτι των ποιοτικών αποκλειστικών. ειναι πολλα κ ευκολα λευτα στο mobile.. με βασιλιά το candy crush 1 minute ago, TutaKachun said: Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πλέον πως λειτουργεί το παγκόσμιο σύστημα. Δεν γίνεται από την μία αυτές οι χώρες να πασχίζουν να μας πούνε ότι η ελεύθερη αγορά είναι ότι καλύτερο αλλά από την άλλη το κράτος να κόβει την εξαγορά μιας ιδιωτικής εταιρείας από μια άλλη ιδιωτική. Άρα δεν υπάρχει ελεύθερη αγορά Κρατικός παρεμβατισμός Μεγάλη κουβέντα Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από sndev 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 47 λεπτά πριν, TutaKachun είπε Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πλέον πως λειτουργεί το παγκόσμιο σύστημα. Δεν γίνεται από την μία αυτές οι χώρες να πασχίζουν να μας πούνε ότι η ελεύθερη αγορά είναι ότι καλύτερο αλλά από την άλλη το κράτος να κόβει την εξαγορά μιας ιδιωτικής εταιρείας από μια άλλη ιδιωτική. Άρα δεν υπάρχει ελεύθερη αγορά Η ελεύθερη αγορά χρειάζεται και ανταγωνισμό αλλιώς μιλάμε για μονοπώλια. Και στην αμερική όταν μια εταιρεία έλεγχε όλο το πετρέλαιο της χώρας την έσπασαν σε πολλές μικρότερες και ανεξάρτητες εταιρείες. Αν αύριο εταιρείες με εύκολο δανεισμό τύπου Απλ ή Άμαζον αγοράσουν Νιντέντο, Ubisoft, EA, Take 2 που ακριβώς θα υπάρχει ο ανταγωνισμός που θα εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών και την μη κερδοσκοπία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TutaKachun Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 22 λεπτά πριν, Choutas είπε Η ελεύθερη αγορά χρειάζεται και ανταγωνισμό αλλιώς μιλάμε για μονοπώλια. Και στην αμερική όταν μια εταιρεία έλεγχε όλο το πετρέλαιο της χώρας την έσπασαν σε πολλές μικρότερες και ανεξάρτητες εταιρείες. Αν αύριο εταιρείες με εύκολο δανεισμό τύπου Απλ ή Άμαζον αγοράσουν Νιντέντο, Ubisoft, EA, Take 2 που ακριβώς θα υπάρχει ο ανταγωνισμός που θα εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών και την μη κερδοσκοπία; Μωρέ ναι συμφωνώ και είμαι και υπέρ του ελέγχου προφανώς. Απλά μου φαίνεται λίγο αντιφατικό. Anyway off topic οπότε σταματαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά έφαγε μπλόκο στην εξαγορά Activition/Blizzard η Microsoft. Εισακούστηκαν οι ευχές της Sony. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) οτι και να γινει απο εδω και περα, απο οτι λενε η ιστορια παει για το 2024... η MS πλεον θα πρεπει να πληρωσει 3δις στην activision, ακομα και αν δε περασει η συμφωνια. Οποτε δεν εχει νοημα να κανει πισω. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από xavier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Άστο και συ βρε MS.. Έτσι κι αλλιώς, μ΄αυτά τα λεφτά αγοράζεις όλους τους υπόλοιπους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsoui Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Σχετικό άσχετο, η μετοχή της acti πέφτει 10% σε αντίθεση με αυτή της microsoft που ανεβαίνει σχεδόν 8%. Ίσως η εξαγορά για την ms δεν έχει βαρύνουσα σημασία, όπως επίσης και τα οποιαδήποτε οικονομικά αποτελέσματα σχετικά με το gaming. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα