Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά παίδες δεν χρειάζονται οι εξαγορές όταν υπάρχει gamepass - Αν κάνουν μια συνεργασία να μπαίνουν όλα τα games τους day and date στο gamepass και η MS να τους δίνει royalties και όλοι είναι χαρούμενοι.

• Like 2
  • Confused 1
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστευω μετα το τελειωμα της υποθεσης της activision θα σκασει καμμια συνεργασια με sega να μπουν παιχνιδια της στο game pass

Οσο δεν εχει κλεισει ακομα το ντηλ θα δουμε πολλα "παραξενα".

Μια βγαινει ο ενας κ λεει δεν ειναι ευχαριστημενη η ms με το xbox μια το ταδε παιχνιδι δεν εκανε οσες πωλησεις περιμεναμε κτλ

Μυξοκλαματα να κλεισει η εξαγορα ☺️
Μετα θα φορτσαρουν κ θα γινει ο χαμος

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ας δοκιμάσω και εδώ μπας και . Παίζει να δίνει κανείς Hogwarts Legacy ; Πήγα Αργεντινή το Πάσχα εκεί που έψηνα το αρνάκι μου ρώτησα 2-3 μαγαζιά που ήταν ανοιχτά ακριβό ακόμα , πήγα Τουρκία το ΣΚ που μας πέρασε να δω τον Ερντογάν τι κάνει που είχε κάτι προβλήματα πέρασα απο 2-3 μαγαζιά τίποτα και εκεί ακριβά ..... Τελευταία μου ελπίδα το τίμιο και ταπεινό insomnia ! 

Δημοσ.

τι παιχνιδια εχει η sega? τα yakuza και τα persona δεν ειχαν μπει ολα πριν μερικα χρονια στο gp, λαθος θυμαμαι? τι μενει, το τελευταιο sonic και μερικοι pc τιτλοι οπως το total war, fm και company of heroes...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xavier είπε

τι παιχνιδια εχει η sega? τα yakuza και τα persona δεν ειχαν μπει ολα πριν μερικα χρονια στο gp, λαθος θυμαμαι? τι μενει, το τελευταιο sonic και μερικοι pc τιτλοι οπως το total war, fm και company of heroes...

Σκουπίδια ε?

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, chn-cynic είπε

Σκουπίδια ε?

αυτο καταλαβες? απλα προσπαθω να καταλαβω τι θα προσφερε μια τετοια εξαγορα και δε βγαζει νοημα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xavier είπε

αυτο καταλαβες? απλα προσπαθω να καταλαβω τι θα προσφερε μια τετοια εξαγορα και δε βγαζει νοημα.

Επιπλέον στούντιο, επιπλέον αποκλειστικούς τίτλους 

Δημοσ.

the last case of Benedict Fox, τρομερό metroidvania νέο game, day one μεθαύριο 27/5 στο Gamepass, δείτε βίντεο από gameplay να λατρέψετε μηχανισμούς και τακτικές!! 

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιχνίδι από άλλη χώρα μπορώ να αγοράσω? Παράδειγμα από Τουρκια? Και μετά να μπω στον λογαριασμό μου με vpn τουρκίας και να το κατεβάσω? 

H πρεπει ο λογαριασμός να είναι τουρκικος?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, savvas15 είπε

Παιχνίδι από άλλη χώρα μπορώ να αγοράσω? Παράδειγμα από Τουρκια? Και μετά να μπω στον λογαριασμό μου με vpn τουρκίας και να το κατεβάσω? 

H πρεπει ο λογαριασμός να είναι τουρκικος?

Από επίσημο store εγγυημένα δουλεύουν τα Store της Ουγγαρίας και της Ισλανδίας με χαμηλότερες τιμές. Έχει κ άλλα με ίδιες ή παραπάνω. Για store Τουρκίας κλπ δεν μπορείς πλέον. 

Μπορείς να αγοράσεις games από κλειδαδικα τύπου eneba, κωδικούς δλδ, και τους κάνεις εξαργύρωση με ενεργό το vpn απ το κινητό σου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xavier είπε

:) Τι θα έκανε η εξαγορά όλων αυτών για την MS? Τεράστιο presence στην Ιαπωνία, τεράστιο IP library, η δεύτερη μεγαλύτερη μασκότ στην ιστορία των βιντεογκειμς για άρμεγμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rodosf1 είπε

Από επίσημο store εγγυημένα δουλεύουν τα Store της Ουγγαρίας και της Ισλανδίας με χαμηλότερες τιμές. Έχει κ άλλα με ίδιες ή παραπάνω. Για store Τουρκίας κλπ δεν μπορείς πλέον. 

Μπορείς να αγοράσεις games από κλειδαδικα τύπου eneba, κωδικούς δλδ, και τους κάνεις εξαργύρωση με ενεργό το vpn απ το κινητό σου. 

Από κλειδαδικο θέλω να αγοράσω, συγκεκριμένα από Gamino. Aπό pc γίνετε με χρήση vpn η μονο από κινητό?

Και αν κατάλαβα καλά, αγοράζω το παιχνίδι, μπαίνω με τουρκικο vpn στον λογαριασμό μου, κάνω reedem τον κωδικό, και έπειτα μπαινω χωρίς vpn και το κατεβάζω?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, savvas15 είπε

Από κλειδαδικο θέλω να αγοράσω, συγκεκριμένα από Gamino. Aπό pc γίνετε με χρήση vpn η μονο από κινητό?

Και αν κατάλαβα καλά, αγοράζω το παιχνίδι, μπαίνω με τουρκικο vpn στον λογαριασμό μου, κάνω reedem τον κωδικό, και έπειτα μπαινω χωρίς vpn και το κατεβάζω?

αγοράζεις κλειδί από Gamivo (πρόσεχε να μην ενεργοποιηθεί η μηνιαία συνδρομή στο Gamivo που by default θα σου προτείνει), 

copy Το κλειδί, 

ανοίγεις vpn 

ελέγχεις ip οτι είναι στη σωστή χώρα πλέον 

μπαίνεις redeem.microsoft.com από οπουδήποτε κ κάνεις εξαργύρωση. 

Κατεβάζεις από την κονσόλα κανονικά. 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

αγοράζεις κλειδί από Gamivo (πρόσεχε να μην ενεργοποιηθεί η μηνιαία συνδρομή στο Gamivo που by default θα σου προτείνει), 

copy Το κλειδί, 

ανοίγεις vpn 

ελέγχεις ip οτι είναι στη σωστή χώρα πλέον 

μπαίνεις redeem.microsoft.com από οπουδήποτε κ κάνεις εξαργύρωση. 

Κατεβάζεις από την κονσόλα κανονικά. 

Oλα καλά, κατεβαίνει ήδη το παιχνιδάκι.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλος, νάσε καλά!

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, chn-cynic είπε

:) Τι θα έκανε η εξαγορά όλων αυτών για την MS? Τεράστιο presence στην Ιαπωνία, τεράστιο IP library, η δεύτερη μεγαλύτερη μασκότ στην ιστορία των βιντεογκειμς για άρμεγμα.

ποιος νοιαζεται για την αγορα της ιαπωνιας? Αμερικη-Ευρωπη ειναι οι μονες αγορες που μετρανε πραγματικα στις αποφασεις τους. Οπως εγραψα πριν, 3 σημαντικα franchises εχει η sega στις κονσολες και τα 2 ειναι ηδη στο gp...Μιλαμε για μια εταιρεια που εδω και πολλα χρονια  τα χρηματα που βγαζει προερχονται απο τα pachinko(τουλαχιστον pro-covid) παρα απο το gaming. Τεσπα, θα φανει στην πραξη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...