xavier Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Θα χρειαστεί σίγουρα το party και γνωρίζω ότι υπάρχει το cross φυσικά. Το ps 5 είναι του Γιου μου, δεν το δίνει γιατί παίζει με τη μικρή κάποια παιχνίδια. Έχουμε ήδη 1 στα παιδιά και 1 υπολογιστή για να παίζουν διπλό κάποια παιχνίδια. Το θέμα είναι μένω εγώ εκτός γιαυτό βρήκα το Series S σαν φτηνή λύση. το θεμα ειναι τι παιχνιδια παιζεις. Αν παιζεις τα ιδια παιχνιδια με τα παιδια σου, με gameshare μπορεις να παιζεις τα ιδια παιχνιδια χωρις να τα ξαναγοραζεις ή να παιζεις τα παιχνιδια του ps plus των παιδιων, στο δικο σου account στο 2ο ps5, χωρις εξτρα κοστος. Αν σε ενδιαφερει ο καταλογος του gamepass ή και παιχνιδια που ουσιαστικα ειναι βεβαιο οτι θα προστεθουν σε μερικους μηνες οπως ο καταλογος της activision/blizzard, τοτε πανε στο series s για το diversity. Και τα παιδια σου θα βρισκουν παιχνιδια που θελουν να παιξουν στο καταλογο του gamepass, οποτε περισσοτερο value με αυτο τον τροπο. Μη σκεφτεσαι μονο το κοστος της αγορας της κονσολας, το μεγαλυτερο εξοδο ειναι στα παιχνιδια σε βαθος χρονου, εκτος αν παιζουν μονο fifa και fortnite. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2023 από xavier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, xavier είπε το θεμα ειναι τι παιχνιδια παιζεις. Αν παιζεις τα ιδια παιχνιδια με τα παιδια σου, με gameshare μπορεις να παιζεις τα ιδια παιχνιδια χωρις να τα ξαναγοραζεις ή να παιζεις τα παιχνιδια του ps plus των παιδιων, στο δικο σου account στο 2ο ps5, χωρις εξτρα κοστος. Αν σε ενδιαφερει ο καταλογος του gamepass ή και παιχνιδια που ουσιαστικα ειναι βεβαιο οτι θα προστεθουν σε μερικους μηνες οπως ο καταλογος της activision/blizzard, τοτε πανε στο series s για το diversity. Και τα παιδια σου θα βρισκουν παιχνιδια που θελουν να παιξουν στο καταλογο του gamepass, οποτε περισσοτερο value με αυτο τον τροπο. Μη σκεφτεσαι μονο το κοστος της αγορας της κονσολας, το μεγαλυτερο εξοδο ειναι στα παιχνιδια σε βαθος χρονου, εκτος αν παιζουν μονο fifa και fortnite. Παίζουν fifa, fortnite και κάποια παιδικά ακόμα. Δεν σκέφτομαι μόνο το κόστος και θέλω να πάρω xbox σίγουρα, τώρα ποιο θα είναι αυτό θα σκεφτώ λίγο ακόμα. Το game pass είναι πολύ καλή λύση σε κονσόλα για τα μικρά γιατί έχει πιο εύκολο χειρισμό μια κονσόλα από έναν υπολογιστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Atomic Heart Exceeds Expectations, Revenues Increased by 36% at Focus Entertainment 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Παίζουν fifa, fortnite και κάποια παιδικά ακόμα. Δεν σκέφτομαι μόνο το κόστος και θέλω να πάρω xbox σίγουρα, τώρα ποιο θα είναι αυτό θα σκεφτώ λίγο ακόμα. Το game pass είναι πολύ καλή λύση σε κονσόλα για τα μικρά γιατί έχει πιο εύκολο χειρισμό μια κονσόλα από έναν υπολογιστή. άνθρωπε μου τι συζητάς? Έχεις παιδιά και σκέφτεσε τι να παρεις? Από χθες έπρεπε να έχεις series x στο σαλονι με 2 3 χρόνια gamepass και μετα να κοιτάξεις αν θες κάποια άλλη κονσολα για να συμπληρώσεις. Ενάμιση χρόνο τώρα τα λεφτα που έχω γλιτωσει από games που θα αγοραζα φτιάχνω pc με 4090. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 52 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε άνθρωπε μου τι συζητάς? Έχεις παιδιά και σκέφτεσε τι να παρεις? Από χθες έπρεπε να έχεις series x στο σαλονι με 2 3 χρόνια gamepass και μετα να κοιτάξεις αν θες κάποια άλλη κονσολα για να συμπληρώσεις. Ενάμιση χρόνο τώρα τα λεφτα που έχω γλιτωσει από games που θα αγοραζα φτιάχνω pc με 4090. εχουμε παρει κονσολες 2 ps5 απλα εγω το πουλησα-δεν επαιζα. Οποτε τωρα εχουμε PS5 και PC . Σαλονι δεν το βαζω -στα δωματια μας ολοι απο 1 και τελος . Ναι θα παρω και ενα series S να υπαρχει ως εναλλακτικη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 13 ώρες πριν, Boubis1411 είπε εχουμε παρει κονσολες 2 ps5 απλα εγω το πουλησα-δεν επαιζα. Οποτε τωρα εχουμε PS5 και PC . Σαλονι δεν το βαζω -στα δωματια μας ολοι απο 1 και τελος . Ναι θα παρω και ενα series S να υπαρχει ως εναλλακτικη ! Μήπως θα ήθελες ένα ακόμη παιδάκι; Είμαι αυτοεξυπηρετούμενος 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Μήπως θα ήθελες ένα ακόμη παιδάκι; Είμαι αυτοεξυπηρετούμενος 😅 αν ημουν πιο μικρος σιγουρα ακομα 2-3 !! χαχα !! Σσ ωραιος παντως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Βγήκε σήμερα καινούργιο patch για το RE4 remake το οποίο επαναφέρει την ποιότητα του reconstruction στο SX που χάλασε το προηγούμενο. Επίσης η απόκριση των controls έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Α ρε Capcom. Για πολλοστή φορά περιμένεις πρώτα να τελειώσουμε το παιχνίδι και μετά να κάνεις τα αυτονόητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 έδωσα δεύτερο ευκαιρία στο Psychonauts 2 γιατί το είχα σταματήσει στο μισάωρο όταν πρωτοβγήκε καθώς ένιωθα underwhelmed. Είμαι πολύ κοντά στο τέλος και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα. Αργεί να πάρει μπρος αλλά αξίζει. Φοβερό το κομμάτι με τον διαγωνισμό μαγειρικής και το συνολικό χιούμορ που είναι διάχυτο παντού. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Τι έχουμε εδω?!? Συμφωνα με το xbox power your dreams που είναι πολυ καλο ελληνικό community στο Facebook 🔥🔥🔥 Εντονες φήμες στο Twitter αναφέρουν ότι η MS αμέσως μετά την ολοκλήρωση του deal της εξαγοράς του ομίλου Blizzard/Activision, θα προχωρήσει στην επόμενη της μεγάλη εξαγορά η οποία θα είναι η Sega. 🔥🔥🔥 Να αναφέρω εδώ ότι η Sega επειδή δεν είναι όμιλος αλλά στούντιο, αν όντως προχωρήσει και αυτό το deal, δεν θα έχουμε πάλι επιτροπές, Σωτήρη Μουστάκα, Φώσκολους κτλ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Jesus. Θα μείνει καμία ανεξάρτητη ή όλες θα χορεύουν γύρω από τις MS και Sony; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TutaKachun Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Eγω πάντως θα ηθελα η MS να αγοράσει το Netflix. Mε τα λεφτα που εχει η MS ονειρευομαι ενα μελλον οπου η Blizzard κυκλοφορεί το Warcraft 4 και παραλληλα κυκλοφορει η σειρα 10 επεισοδιων και 5 σεζον The History of Azeroth, ολο cgi με τα γραφικά των intro cinematic της Blizzard. αααααχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 35 λεπτά πριν, TutaKachun είπε Eγω πάντως θα ηθελα η MS να αγοράσει το Netflix. Mε τα λεφτα που εχει η MS ονειρευομαι ενα μελλον οπου η Blizzard κυκλοφορεί το Warcraft 4 και παραλληλα κυκλοφορει η σειρα 10 επεισοδιων και 5 σεζον The History of Azeroth, ολο cgi με τα γραφικά των intro cinematic της Blizzard. αααααχ Έχει δώσει καλά δείγματα η MS με το μεγαλύτερο franchise της, το Halo 😅😅😂🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, Choutas είπε έδωσα δεύτερο ευκαιρία στο Psychonauts 2 γιατί το είχα σταματήσει στο μισάωρο όταν πρωτοβγήκε καθώς ένιωθα underwhelmed. Είμαι πολύ κοντά στο τέλος και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα. Αργεί να πάρει μπρος αλλά αξίζει. Φοβερό το κομμάτι με τον διαγωνισμό μαγειρικής και το συνολικό χιούμορ που είναι διάχυτο παντού. Το παιχνίδι είναι από τα πιο πρωτότυπα και με βάθος platformers που υπάρχουν. Η μόνη μου ένσταση ήταν ο κακός σε πολλά σημεία χειρισμός. Δεν μπόρεσα να τον συνηθίσω και για εμένα αφαίρεσε πόντους από το απόλυτο 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Τι έχουμε εδω?!? Συμφωνα με το xbox power your dreams που είναι πολυ καλο ελληνικό community στο Facebook 🔥🔥🔥 Εντονες φήμες στο Twitter αναφέρουν ότι η MS αμέσως μετά την ολοκλήρωση του deal της εξαγοράς του ομίλου Blizzard/Activision, θα προχωρήσει στην επόμενη της μεγάλη εξαγορά η οποία θα είναι η Sega. 🔥🔥🔥 Να αναφέρω εδώ ότι η Sega επειδή δεν είναι όμιλος αλλά στούντιο, αν όντως προχωρήσει και αυτό το deal, δεν θα έχουμε πάλι επιτροπές, Σωτήρη Μουστάκα, Φώσκολους κτλ... Ράδιο αρβύλα είναι. Το είχαν ξαναβγάλει πριν δύο χρόνια και η είδηση βγήκε ότι ήταν μια απλή συνεργασία για να παίζουν τα παιχνίδια των Club Sega μέσω cloud όταν τα μαγαζιά ήταν κλειστά λόγω ωραρίου. Εντέλει τα μαγαζιά Club Sega τα πούλησε σε άλλη ιαπωνική εταιρεία η Sega. Η Sega τα τελευταία χρόνια ειδικά μετά την επιτυχία του Yakuza 0 έχει καλές κριτικές στα παιχνίδια της. Είχε βγεί και publisher of the year από metacritic λόγω των βαθμολογιών που απέσπασε. Θεωρώ ότι δύσκολα πουλιέται μια εταιρεία που πάει καλά. Και αν πουληθεί θα γίνει δημοπρασία καθώς έχει πολύ πράγμα σε πνευματική ιδιοκτησία. Συν ότι οι Ιάπωνες είναι και λίγο σοβινιστές και δεν θα θέλουν να γίνουν υπάλληλοι Αμερικανών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα