Paragontas-x Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μπορείτε να συνδεθείτε στο xbox live από τη κονσόλα σας τώρα? Γιατί εμένα δεν με αφήνει να συνδεθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor444 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Εκτός από την expansion κάρτα της Seagate, ποιός ειναι ο καλύτερος εναλλακτικός τρόπος για αύξηση της χωρητικότητας tou Series X? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Εμένα ούτε το XSS, ούτε το XSX ανοίγει το Store και δεν παίζουν ούτε τα παιχνίδια του gamepass. Μαλλον είναι γενικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Φαίνεται να είναι γενικό outage προς Ευρώπη μεριά, αν και το status δείχνει να είναι όλα οκ Edit 12:53 Έχει επανέλθει σε μένα Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από Demis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, doctor444 είπε Εκτός από την expansion κάρτα της Seagate, ποιός ειναι ο καλύτερος εναλλακτικός τρόπος για αύξηση της χωρητικότητας tou Series X? Να κοτσάρεις έναν εξωτερικό usb3 δίσκο και απλά να του περνάς τα παιχνίδια εκεί. Οτιδήποτε παιχνίδι προηγούμενης γενιάς μπορεί να παίξει και από τον εξωτερικό δίσκο αλλά αν είναι παιχνίδι της τωρινής γενειάς τότε θα πρέπει να το περνάς πάλι στον εσωτερικό δίσκο για να παίξει. Και είναι η ποιο οικονομική λύση γιατί το να αγοράσεις την expansion card της Seagate είναι πανάκριβα. 8 λεπτά πριν, Demis είπε Φαίνεται να είναι γενικό outage προς Ευρώπη μεριά, αν και το status δείχνει να είναι όλα οκ Πλέον άλλαξε και το status. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από Paragontas-x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Πάντως εμένα και τώρα δεν μου ολοκληρώνει τον συγχρονισμό σε κανένα παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 7 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lkv100 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Στις 22/3/2023 στις 7:49 ΜΜ, Lotof είπε Να ελπίζουμε ότι θα το δούμε έτσι φανταστικό και στο series X? Υποθέτω το render θα είναι σε κάνα pc με 4090. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcus_Fenix Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Αυτα ειναι, θα φανει η δυναμη του θηριου! 💪💪💪 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lobo10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Όλο και πιο κοντά... 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τωρα το διάβαζα και ετοιμαζόμουν να το ποστάρω ... Με πρόλαβες στην στροφή 😉 Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από dream21 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billie13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Και εγώ πιστεύω ότι θα προχωρήσει η εξαγορά κανονικά.Η Sony προσπάθησε αλλά δε τα κατάφερε.Την καταλαβαίνω από την μια.Θα χάσει τίτλους φωτιά της βιομηχανίας. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcus_Fenix Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Θεμα χρονου ηταν να τελειωσει το θεατρο του παραλογου (κακοπαιγμενη θεατρικη παρασταση). Το ζουμι ειναι τα απλυτα που θα βγουν στην φορα λιαν συντομως! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μπορει καποιος «πρασινος» να μου εξηγησει σοβαρα γιατι πανηγυριζει για αυτη την εξαγορα; Περα απο το προφανες που ειναι οτι πιθανως να γλιτωσει καποια χρηματα καθε ενα-δυο χρονια αν οντως τα εδινε για αγορα activision games που ειναι σεβαστο. Αμφιβαλλω εντονα παντως οτι ολοι οσοι πανηγυριζουν ειναι αγοραστες cod οποτε εχουν τον παραπανω λογο. Σοβαρα το ρωταω γιατι προσωπικα βλεπω μονο αρνητικα τοσο για τους μπλε οσο και για τους πρασινους γενικοτερα απο τις εξαγορες περα απο το οπαδικο καβλαντισμα στα φορουμς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Mitroglou7 είπε Μπορει καποιος «πρασινος» να μου εξηγησει σοβαρα γιατι πανηγυριζει για αυτη την εξαγορα; Περα απο το προφανες που ειναι οτι πιθανως να γλιτωσει καποια χρηματα καθε ενα-δυο χρονια αν οντως τα εδινε για αγορα activision games που ειναι σεβαστο. Αμφιβαλλω εντονα παντως οτι ολοι οσοι πανηγυριζουν ειναι αγοραστες cod οποτε εχουν τον παραπανω λογο. Σοβαρα το ρωταω γιατι προσωπικα βλεπω μονο αρνητικα τοσο για τους μπλε οσο και για τους πρασινους γενικοτερα απο τις εξαγορες περα απο το οπαδικο καβλαντισμα στα φορουμς. Είναι εταιρίες που έχουν τα χάλια τους και αν δεν τις πάρει κάποιος, θα πεθάνουν that's it 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα