SabotazNic Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, panagiotisspu είπε Καλησπερα , σε όλους έχω εδώ και καιρό πρόβλημα στο Xbox series one με το παιχνίδι Fortnite δεν με αφήνει να μπω στο party channel , δεν μπορω ούτε να ακούσω ούτε να μιλήσω .. έχω κάνει τα πάντα μέχρι κ τα χειριστήρια έστειλα στο Αβουργο .. πήρα χειρ από αλλου κ πάλι το ίδιο , δοκιμαστικάν τα χειριστήρια σε άλλο Xbox στο ίδιο παιχνίδι και δουλεύουν κανονικά … έκανα απλό ρεσετ , έκανα factory reset αλλά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο … δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό νήμα ! Παρακαλώ για την βοήθειας ! Εισαι σιγουρος οτι δεν εχει φαει κανα ban απο το voice channel? (αν γινεται στο fortnite) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Πως μπορω να το τσεκάρω αυτό φιλε ,;; Στο Fortnite γίνεται μόνο αυτό … αν έχει γίνει αυτό που λες υπάρχει τρόπος να το βγάλω ;; Στα ρωτάω αυτά δεν έχω ιδέα .. έκανα ότι υπήρχε κ τίποτα … και πως μπορεί να φας ban ??λογικα θα μπορούσα κάπου να δω .. ας πούμε ποσό καιρό Είναι το ban .?κάθε βοήθεια δεκτή Επεξ/σία 10 Μαρτίου από panagiotisspu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) On 09/03/2024 at 13:18, firepc said: xbox 360 --- 85M xbox One --- 60M Series S/X -- 27M Ίσως δούμε άλλο ένα xbox, ποιός ξέρει Ενώ το πρώτο σπριντ , στην εκκίνηση της γενιάς αυτής φάνηκαν ισχυροί και ετοιμοπολεμοι, ώντας σοφοτεροι από τα λάθη του παρελθόντος που σέρνουν ακόμη σαν αλυσίδες, η προσκόλληση στην απόκτηση της κ*λοActivision, οι βαρύγδουπες δηλώσεις και τα μέτρια προς αδιάφορα χαρτιά της (βλέπε Starfield , RefFlop κλπ) και τα μεγάλα κενά σιγής ασυρμάτου ώθησαν σε εξασθένηση όλο το αρχικό όραμα που φαινόταν να έχουν. Ως αποτέλεσμα , παράλληλα άφησαν μια Sony στο ρελαντί (με σβηστή μηχανή και την κληρονομιά που έχτισε στο 4αρι ακομη πορεύεται η Sony, στη κυριολεξία, με την κονσόλα απλά να θεωρείται σαν "extra pro" PS4) να αλωνίζει .... Επεξ/σία 11 Μαρτίου από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου Θέλω να είμαι αισιόδοξος για την MS και οτι θα φέρει κάποια στιγμή καλά παιχνίδια Η αλήθεια όμως είναι οτι αυτά τα σκραπίδια που έβγαλε τα τελευταία χρόνια (πχ. Redfall), δεν έχουν καμία σχέση με τις εποχές Χ360 Τριλογίες, Gears, Halo, Fable, Alan Wake και πολλά άλλα Είναι σαν να μην τα έβγαλε η ίδια εταιρεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 7 hours ago, panagiotisspu said: Καλησπερα , σε όλους έχω εδώ και καιρό πρόβλημα στο Xbox series one ... Αλλο μοντελο το Series, αλλο το One, διευκρινησε το καλυτερα για περισσσοτερες πιθανοτητες συμβατης/πετυχημενης βοηθειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου Ναι λάθος δικό μου , έχεις δίκαιο το series X είναι αλλά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fauci Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου Αν εχεις φτιαξει λογαριασμο και εχεις δηλωσει ηλικία κατω των 10 , δεν εχεις voice chat by default. Πρεπει να το αλλαξεις απο το parental control στην σελιδα της Epic. Αν και αρκετοι εχουν προβλημα να το ενεργοποιήσουν....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teohokage Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου @D.Luffy βγήκε το νέο update στο forza motosport με το νέο car progression. για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 5 ώρες πριν, fauci είπε Αν εχεις φτιαξει λογαριασμο και εχεις δηλωσει ηλικία κατω των 10 , δεν εχεις voice chat by default. Πρεπει να το αλλαξεις απο το parental control στην σελιδα της Epic. Αν και αρκετοι εχουν προβλημα να το ενεργοποιήσουν....... Όλα αυτά τα έχω στο everybody.. πραγματικά έχω σκάσει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, teohokage said: @D.Luffy βγήκε το νέο update στο forza motosport με το νέο car progression. για να δούμε Δοκίμασα μερικούς αγώνες. Το μενού πάντως παραμένει προβληματικό με το RT. Τουλάχιστον έχουν προσθέσει lighting modes στο βάψιμο του αυτοκινήτου για να έχουμε μια ιδέα πως θα φαίνεται στον αγώνα. Και σαν να πήρε το αυτί μου μερικά καινούργια κομμάτια..... τώρα "μουσικής" να τα αποκαλέσω; Δεν ξέρω. Τέλος πάντων. Το έβγαλα από το mute γιατί τώρα έχει λίγο περισσότερη ποικιλία από εκείνο το μονότονο αυτιστικό tune με τα τύμπανα. Πολύ θετικό το update με το progression. Επιτέλους μπορούμε να ξεκλειδώσουμε ανθρώπινα με όποια σειρά θέλουμε τα upgrades. Τα αυτονόητα δηλαδή. Θα συνεχίσω αυτές τις μέρες και ελπίζω να μη δω πολλά παρατράγουδα. Επεξ/σία 12 Μαρτίου από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bathory7 Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου Παιδιά καλημέρα ερώτηση που σίγουρα έχει απαντηθεί, έχω xbox series x αλλά επειδή παίζει και ο μικρός θα πάρω και ένα Series s θα μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα game pass και για της δυο κονσόλες?και αν γίνεται ο μικρός να έχει τα δικά του παιχνίδια εγώ τα δικά μου χωρίς login in κάθε φορά από μένα. Γενικά θα ήθελα την διαδικασία για το στήσιμο των κονσολών. Συγγνώμη και ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 43 λεπτά πριν, bathory7 είπε Παιδιά καλημέρα ερώτηση που σίγουρα έχει απαντηθεί, έχω xbox series x αλλά επειδή παίζει και ο μικρός θα πάρω και ένα Series s θα μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα game pass και για της δυο κονσόλες?και αν γίνεται ο μικρός να έχει τα δικά του παιχνίδια εγώ τα δικά μου χωρίς login in κάθε φορά από μένα. Γενικά θα ήθελα την διαδικασία για το στήσιμο των κονσολών. Συγγνώμη και ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Κανονικά στήνεις την κονσόλα με το δικό σου account. Και κανείς add το account του γιου. Μετά ακολουθείς τη διαδικασία να ορίσεις home console το account σου στη μία κονσόλα και του γιου στην άλλη κ είσαι έτοιμος. απλά θα επιλεγεί το account του για να μπει και θα βλέπει όλα τα games και αν θέλει θα κατεβάσει και ότι θέλει από gamepass ή από αγορασμένα από εσένα digital κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bathory7 Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου Καλημέρα φίλε μου και ευχαριστώ πολύ όταν λες account εννοείς της Microsoft? Επειδή δεν έχει ο μικρός έχω μόνο εγώ, ο μικρός έχει προφίλ στο δικό μου. Πρέπει να του κάνω account και του μικρού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 32 λεπτά πριν, bathory7 είπε Καλημέρα φίλε μου και ευχαριστώ πολύ όταν λες account εννοείς της Microsoft? Επειδή δεν έχει ο μικρός έχω μόνο εγώ, ο μικρός έχει προφίλ στο δικό μου. Πρέπει να του κάνω account και του μικρού? Κάνε στήσιμο της κονσόλας με το account σου λοιπόν και βάλε αυτό το προφίλ του γιου που λες φίλε μου. Ρύθμισε απλά ανάλογα ηλικιακους περιορισμούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bathory7 Δημοσ. 12 Μαρτίου Share Δημοσ. 12 Μαρτίου Έτσι απλά λοιπόν, σε ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα