Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

To fail της εταιρείας φαίνεται στα νούμερα πωλήσεων.

Γιατί fail? Η MS είναι, ως επί το πλείστον, μια εταιρία που πουλάει software. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι ο αριθμός των συνδρομητών στο game pass και όχι το πόσες κονσόλες θα πουλήσει. Η κονσόλα είναι απλά το μέσο.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

29 λεπτά πριν, music_lover είπε

Γιατί fail? Η MS είναι, ως επί το πλείστον, μια εταιρία που πουλάει software. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι ο αριθμός των συνδρομητών στο game pass και όχι το πόσες κονσόλες θα πουλήσει. Η κονσόλα είναι απλά το μέσο.

Αφού την ενδιαφέρει να σπρώξει το gamepass πως ακριβώς θα το κάνει χωρίς να πουλάνε οι κονσόλες της;

Εκτός αν πιστεύεις ότι θα γίνει από την αγορά των PC. Ούτε καν.

Το gamepass και οι πωλήσεις των κονσολών της ειναι - προς το παρών - άμεσα αλληλένδετα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη δουλευομαστε κανενας δεν αγοραζει xbox .Βασικα εχει καψει 2 γενιες κονσολων το xbone και το πρωτο one και τωρα σκοτωνει και τη 3 οποτε το pc gamepass ultimate  θα ελεγα εγω . Tα xbox τα εχω να σκονιζονται ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros

2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Μη δουλευομαστε κανενας δεν αγοραζει xbox .Βασικα εχει καψει 2 γενιες κονσολων το xbone και το πρωτο one και τωρα σκοτωνει και τη 3 οποτε το pc gamepass ultimate  θα ελεγα εγω . Tα xbox τα εχω να σκονιζονται ...

Μια γενιά έκαψε. Το Xbox One. Είμαστε στην μέση της τωρινής γενιάς. Στο τέλος θα δούμε αν την έκαψε ή όχι.

Το τι έχει ο καθένας να σκονιζεται δεν είναι η γενική εικόνα, αλλά ο μικρόκοσμος μας. Στον δικό μου μικρόκοσμο σκονίζονται όλες εκτός του Switch.

• Like 6
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Καλα παω να βαλω final fantasy καλη τυχη με τις σκονες ....

Don't worry. Έχουμε παιχνίδια της προκοπής να παίξουμε.

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Like 1
  • Haha 1

• Moderators
4 hours ago, Mhlogiatros said:

Μη δουλευομαστε κανενας δεν αγοραζει xbox .

Δεν θα το κρίνουμε τώρα αυτό, δεν έχει νόημα. Θα το κρίνουμε όταν θα κυκλοφορήσει το επόμενο CoD και εφόσον μπει day-one στο Game Pass.

Εκεί θα φανεί εάν θα πουλήσουν ή όχι τα SeX|S.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, music_lover είπε

Παιδιά software δεν είναι μόνο το gamepass.

Software είναι και τα ίδια τα παιχνίδια. Αν δεν πουλάς κονσόλες, τι πωλήσεις θα έχεις από αυτά σε κονσόλες μεριά?

Πέραν αυτών έχουμε και τα έσοδα που έχεις από το Store από τα παιχνίδια 3ων που παίρνεις 30% επί των πωλήσεων.

Λιγότερες κονσόλες= λιγότερες πωλήσεις σε multiplatform παιχνίδια.

Κάπως έτσι προέκυψε και το άνοιγμα φέτος σε Sony μεριά.

Τελος αν δεν πουλάει πολλές κονσόλες, ούτε μεγάλες πωλήσεις θα έχει σε περιφερειακά όπως controllers, ακουστικά κλπ σε Xbox μεριά πάντα.

Να θυμήσω ότι και οι ίδιες οι κονσόλες πωλούνται με χασούρα τα πρώτα χρόνια, γιατί οι 2 εταιρείες περιμένουν να βγάλουν τα σπασμένα από παιχνίδια, αξεσουάρ κλπ.

Αλυσίδα είναι όλα αυτά και εννοείται η Microsoft(όπως και Sony/Nintendo)θέλει να έχει μεγάλα έσοδα από παντού.

Επεξ/σία από Fulgore

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν θα το κρίνουμε τώρα αυτό, δεν έχει νόημα. Θα το κρίνουμε όταν θα κυκλοφορήσει το επόμενο CoD και εφόσον μπει day-one στο Game Pass.

Εκεί θα φανεί εάν θα πουλήσουν ή όχι τα SeX|S.

Αν το Cod γινοταν αποκλειστικο τοτε δεδομενα θα ειχαμε αλλαγες στην αγορα. 

Με το να μπει απλα στο gamepass δε βλεπω να γινεται κατι.

13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Παιδιά software δεν είναι μόνο το gamepass.

Software είναι και τα ίδια τα παιχνίδια. Αν δεν πουλάς κονσόλες, τι πωλήσεις θα έχεις από αυτά σε κονσόλες μεριά?

Πέραν αυτών έχουμε και τα έσοδα που έχεις από το Store από τα παιχνίδια 3ων που παίρνεις 30% επί των πωλήσεων.

Λιγότερες κονσόλες= λιγότερες πωλήσεις σε multiplatform παιχνίδια.

Τελος αν δεν πουλάει πολλές κονσόλες, ούτε μεγάλες πωλήσεις θα έχει σε περιφερειακά όπως controllers, ακουστικά κλπ σε Xbox μεριά πάντα.

Να θυμήσω ότι και οι ίδιες οι κονσόλες πωλούνται με χασούρα τα πρώτα χρόνια, γιατί οι 2 εταιρείες περιμένουν να βγάλουν τα σπασμένα από παιχνίδια, αξεσουάρ κλπ.

Αλυσίδα είναι όλα αυτά και εννοείται η Microsoft(όπως και Sony/Nintendo)θέλει να έχει μεγάλα έσοδα από παντού.

Δεν ξέρω κατά πόσο όταν στηρίζεις μια συνδρομητική υπηρεσία όπως το game pass, με day 1 ΑΑΑ τίτλους, περιμένεις να κάνεις και πωλήσεις software, είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κατευθύνσεις. Ίσως το μοντέλο της Sony όπου κρατάει εκτός ps plus τα βαριά χαρτιά της, να είναι πιο safe επιλογή .

• Like 1

• Moderators
31 minutes ago, Mitroglou7 said:

Αν το Cod γινοταν αποκλειστικο τοτε δεδομενα θα ειχαμε αλλαγες στην αγορα. 

Με το να μπει απλα στο gamepass δε βλεπω να γινεται κατι.

Δεν υπήρχε ποτέ η σκέψη να γίνει αποκλειστικό το CoD ή τα μεγάλα παραδοσιακά multiplatforms (πχ TES), το έλεγα από τότε που εξαγόρασαν την Bethesda, ούτε καν την ABK. Από πάντα θεωρούσα πολύ μικρή αυτή την σκέψη, δεν παίζει να σκεφτόταν έτσι η μεγαλύτερη εταιρεία στον πλανήτη.

Πέρα από την day one προσθήκη του CoD στο Game Pass, δεν υπάρχει κάτι άλλο να περιμένουμε για να αυξηθούν οι πωλήσεις των SeX|S, τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Γι' αυτό λέω ότι τότε θα φανεί αν θα ξεκολλήσουν οι πωλήσεις τους.

41 minutes ago, Fulgore said:

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο κύριος λόγος που γίνεται άνοιγμα των exclusives στον ανταγωνισμό είναι πρώτα για να ενισχυθεί το μάρκετινγκ του Game Pass και δευτερευόντως οι πωλήσεις που θα γίνουν σε PS5 και NSw.

Απλώς η M$ προχωράει πιο γρήγορα το ''You'll own nothing and be happy''. Την παίρνει οικονομικά και το κάνει από τώρα, όπως ειπώθηκε ήδη, άντε να βγει άλλη μια γενιά με οικιακές κονσόλες και μετά τέλος.

12 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο κύριος λόγος που γίνεται άνοιγμα των exclusives στον ανταγωνισμό είναι πρώτα για να ενισχυθεί το μάρκετινγκ του Game Pass και δευτερευόντως οι πωλήσεις που θα γίνουν σε PS5 και NSw.

Είναι ανάλογα το παιχνίδι πιστεύω.

Στα βαρβάτα εμπορικά ονόματα(πχ Elder Scrolls 6, Call of duty κλπ),μια χαρά πιστεύω/βλέπω να την απασχολούν και οι πωλήσεις.

Για παράδειγμα πέρυσι είχε αναφερθεί το παρακάτω, σχετικά με exclusivity σε πρόσφατους Bethesda τίτλους

https://gamerant.com/starfield-xbox-exclusivity-lost-sales/

''Its conclusion was that, if Xbox released both Starfield and Indiana Jones on PlayStation, the two games would accrue an additional 10 million in sales.

Microsoft believed it would make up for those lost sales through increased Xbox console sales and Game Pass. ''

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Δεν ξέρω κατά πόσο όταν στηρίζεις μια συνδρομητική υπηρεσία όπως το game pass, με day 1 ΑΑΑ τίτλους, περιμένεις να κάνεις και πωλήσεις software, είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κατευθύνσεις.

Προφανώς και το day 1 θα έχει επιπτώσεις στις πωλήσεις δεν είπε κανείς το αντίθετο.

Αν όμως είναι δυνατός ο τίτλος, μια χαρά μπορεί να κάνει κάποιες (σχετικά)καλές πωλήσεις και ας ειναι και στο gamepass διαθέσιμος.

Το Halo MCC είναι ένα παιχνίδι διαθέσιμο και στο PC gamepass και στο Steam. Για δές πόσες επιπλέον πωλήσεις έκανε στο Steam, αν και gamepass τίτλος

image.png.121e7a8d7132b3e4c4af22c3154c4058.png

Αλλο παράδειγμα το Forza Horizon 4 

image.png.bd1416cbfe5e22329d4125f8a9a63896.png

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως περα απο το gamepass ultimate στο pc και τα forza που τα πηρα bundle δεν ..... ελαχιστα πραγματα μου κανουν κλικ και στα 40  δε παιζω online shooters

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1

Καλησπερα , σε όλους έχω εδώ και καιρό πρόβλημα στο Xbox series one με το παιχνίδι Fortnite δεν με αφήνει να μπω στο party channel , δεν μπορω ούτε να ακούσω ούτε να μιλήσω .. έχω κάνει τα πάντα μέχρι κ τα χειριστήρια έστειλα στο Αβουργο .. πήρα χειρ από αλλου κ πάλι το ίδιο , δοκιμαστικάν τα χειριστήρια σε άλλο Xbox στο ίδιο παιχνίδι και δουλεύουν κανονικά … έκανα απλό ρεσετ , έκανα factory reset αλλά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο … δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό νήμα ! Παρακαλώ για την βοήθειας !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...