Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχω ξενερώσει την ζωή μου πάντως με το γεγονός ότι το remote play του XBOX δεν υποστηρίζει HDR. Τεράστιο drawback.

Όλο μου το gaming το κάνω πλέον στο Steam Deck είτε αφορά σε κονσόλες, είτε σε PC games. Θέλω να παίξω Resident Evil 2 και είμαι σε δίλημμα, αν θα το κάνω installed και θα παίζει με 45 καρέ σε medium settings, αλλά τουλάχιστον θα έχει HDR ή αν θα το streamάρω από το SeX με δέκα κιλά γραφικά παραπάνω και 60 καρέ, αλλά χωρίς HDR.

Ουφ, first-wrold problems. :(

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 hours ago, Malthador said:

Έχω ξενερώσει την ζωή μου πάντως με το γεγονός ότι το remote play του XBOX δεν υποστηρίζει HDR. Τεράστιο drawback.

Όλο μου το gaming το κάνω πλέον στο Steam Deck είτε αφορά σε κονσόλες, είτε σε PC games. Θέλω να παίξω Resident Evil 2 και είμαι σε δίλημμα, αν θα το κάνω installed και θα παίζει με 45 καρέ σε medium settings, αλλά τουλάχιστον θα έχει HDR ή αν θα το streamάρω από το SeX με δέκα κιλά γραφικά παραπάνω και 60 καρέ, αλλά χωρίς HDR.

Μήν το παίξεις καθόλου και τέλος ο πονοκέφαλος.

PS: Για τo HDR πάντως δεν θυμάμαι να έπαιξα παιχνίδι που να είπα πραγματικά ουάο, λόγω του HDR. Αντίθετα το framerate χτυπάει κατευθείαν στο μάτι.

Δημοσ.
17 hours ago, Malthador said:

Άσχετο αλλά μιας και αναφέρθηκες στο resident evil 2 επειδή κι εγώ το ξεκίνησα προχθές πρέπει να έχει θέμα με το HDR. Αφιέρωσα αρκετή ώρα να κάνω δοκιμές αλλά το μαύρο παραμένει χάλια. Διάβασα ότι είναι εικαστική επιλογή των developers και αλλάζει μετά το αστυνομικό τμήμα αλλά το γύρισα από περιέργεια σε SDR και οπτικά ήταν καλύτερο.

Δημοσ.

απλά λέει ότι συμβαίνει σήμερα και στο που πάει σταδιακά η βιομηχανία. Αντε να βγάλουν άλλη μια κονσόλα όλοι τους. Δεν πιστεύω να υπάρχει συνέχεια στις σταθερές κονσόλες, σταδιακά όλα θα πάνε cloud.

Εκεί που υπάρχει ακόμα μέλλον είναι στις φορητές κονσόλες. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

To fail της εταιρείας φαίνεται στα νούμερα πωλήσεων.

Τουλάχιστον έχει μια σταθερότητα....στην μείωση πωλήσεων 😅

• Haha 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, chek2fire είπε

απλά λέει ότι συμβαίνει σήμερα και στο που πάει σταδιακά η βιομηχανία. Αντε να βγάλουν άλλη μια κονσόλα όλοι τους. Δεν πιστεύω να υπάρχει συνέχεια στις σταθερές κονσόλες, σταδιακά όλα θα πάνε cloud.

Εκεί που υπάρχει ακόμα μέλλον είναι στις φορητές κονσόλες. 

με ποια λογικη υπαρχει μελλον στις φορητες και δεν υπαρχει στις οικιεακες? Ουσιαστικα το ιδιο πραγμα ειναι.

Οπως και να χει το θεμα δεν ειναι το hardware, αλλα αν υπαρχει ή οχι, λογικη υπαρξης του καθε digital store.

• Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, xavier said:

με ποια λογικη υπαρχει μελλον στις φορητες και δεν υπαρχει στις οικιεακες? 

Κάνεις κλήσεις από το σταθερό σου τηλέφωνο; Αν όχι, γιατί προτιμάς το κινητό σου;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Κάνεις κλήσεις από το σταθερό σου τηλέφωνο; Αν όχι, γιατί προτιμάς το κινητό σου;

κανω, γιατι στο σπιτι δεν εχω καλο σημα.

οπως και να χει η συζητηση ειναι οτι θα αντικατασταθουν οι οικιακες κονσολες απο streaming devices, πχ μια τηλεοραση, το ιδιο επιχειρημα ισχυει και για τις φορητες. Μια μικρη οθονη που εχει προσβαση στο ιντερνετ δεν ειναι φορητη κονσολα...

• Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, xavier said:

Εντάξει, έπεσα στην περίπτωση. :P

Εγώ πάντως δεν κάνω, προτιμώ την ευκολία του κινητού. Αντίστοιχα προτιμώ την ευκολία της φορητής συσκευής, του Deck ή του Switch. Όπως είπα και πιο πάνω, πλέον και το console gaming μου από το Deck περνάει σχεδόν αποκλειστικά.

8 minutes ago, xavier said:

οπως και να χει η συζητηση ειναι οτι θα αντικατασταθουν οι οικιακες κονσολες απο streaming devices, πχ μια τηλεοραση, το ιδιο επιχειρημα ισχυει και για τις φορητες. Μια μικρη οθονη που εχει προσβαση στο ιντερνετ δεν ειναι φορητη κονσολα...

Συμφωνώ, όπως είπα και στο δίπλα νήμα, δεν βλέπω πως η MS θα σταματήσει τις κονσόλες στο άμεσο μέλλον. Χρειάζεται H/W για να σπρώχνει Game Pass, δεν είμαστε ακόμα στο σημείο που να της είναι πολυτέλεια το XBOX. Αν είχε 100m ή 200m συνδρομητές το Game Pass με 30m κονσόλες εκεί έξω θα το συζητούσαμε σε άλλη βάση. Μέχρι τότε έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

Θεωρώ πιθανότερο να πει ότι παρατάει εντελώς το gaming και το Game Pass εν γένει, παρά να πει ότι συνεχίζει μόνο με xCloud και ότι δεν ξαναβγάζει κονσόλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...