Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Με κουράζει πολύ πλέον όταν σε παρουσίαση πάνε και κουμπώνουν cinematics, αντί για gameplay βίντεο. Είναι εντελώς ανούσιο, προτιμώ να μας δείξουν μερικές screenshot in-game αν δεν μπορούν να τραβήξουν gameplay βίντεο, παρά ένα ξερό cinematic.

Τελοσπάντων, δεν ήταν κακό το preview του XBOX, είχε 4-5 πραγματάκια που μου φάνηκαν ενδιαφέροντα:

• Το Kunitsu-Gami φαίνεται μετριούλι hack 'n' slash.
  • Το S.T.A.L.K.E.R. trilogy εννοείται ότι είναι ευχάριστη προσθήκη για να ζεστάνει τα νερά εν αναμονή του sequel. Πολλοί που ήταν νήπια όταν κυκλοφόρησαν θα μπορούν να τα παίξουν τώρα και να καταλάβουν τι σημαίνει survival horror game, έχω καιρό να παίξω κάτι σε αυτό το επίπεδο.
  • Το Creatures of Ava το στάμπαρε ο γιος μου, ελπίζω να μην pokemonίζει πολύ.
  • Και τα δύο της 11-bit μου έμοιασαν όμορφα, ειδικά το Alters
  • Τεράστιο νέο το expansion pass του P3R, με διαφορά το καλύτερο Persona της σειράς. Ανυπομονώ γι' αυτό, δεν ήξερα καν ότι έχουν σκοπό να προωθήσουν κι άλλο το story.

Για το Sleight of Hand, το Unknown 9 και το Sinking City 2 δεν σχολιάζω κάτι γιατί είναι σκέτα cinematics, δεν μου λέει κάτι αυτό. Επίσης απορώ με τους devs του Khazan, θεώρησαν ότι είναι καλή ιδέα να δείξουν gameplay video που να τρέχει με 14 καρέ το δευτερόλεπτο; Καίνε μόνοι τους τον τίτλο, δεν τους φταίει κανείς. Εκτός κι αν είναι ποιητική αδεία, που και πάλι δεν το κατανοώ.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, Malthador said:

Με κουράζει πολύ πλέον όταν σε παρουσίαση πάνε και κουμπώνουν cinematics, αντί για gameplay βίντεο. Είναι εντελώς ανούσιο, προτιμώ να μας δείξουν μερικές screenshot in-game αν δεν μπορούν να τραβήξουν gameplay βίντεο, παρά ένα ξερό cinematic.

Τελοσπάντων, δεν ήταν κακό το preview του XBOX, είχε 4-5 πραγματάκια που μου φάνηκαν ενδιαφέροντα:

• Το S.T.A.L.K.E.R. trilogy εννοείται ότι είναι ευχάριστη προσθήκη για να ζεστάνει τα νερά εν αναμονή του sequel. Πολλοί που ήταν νήπια όταν κυκλοφόρησαν θα μπορούν να τα παίξουν τώρα και να καταλάβουν τι σημαίνει survival horror game, έχω καιρό να παίξω κάτι σε αυτό το επίπεδο.
  • Τεράστιο νέο το expansion pass του P3R, με διαφορά το καλύτερο Persona της σειράς. Ανυπομονώ γι' αυτό, δεν ήξερα καν ότι έχουν σκοπό να προωθήσουν κι άλλο το story.

Για το Sleight of Hand, το Unknown 9 και το Sinking City 2 δεν σχολιάζω κάτι γιατί είναι σκέτα cinematics, δεν μου λέει κάτι αυτό. Επίσης απορώ με τους devs του Khazan, θεώρησαν ότι είναι καλή ιδέα να δείξουν gameplay video που να τρέχει με 14 καρέ το δευτερόλεπτο; Καίνε μόνοι τους τον τίτλο, δεν τους φταίει κανείς. Εκτός κι αν είναι ποιητική αδεία, που και πάλι δεν το κατανοώ.

Αν κατάλαβα καλά το DLC του Persona 3 θα προσθέσει απλά το Answers που είχαν βγάλει στην portable έκδοση του παιχνιδιού. Όπως και να έχει ήταν εξαιρετικό addition όταν το είχα παίξει σε PSP.

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Σφάξιμο με το γάντι 😜

Μέτρια παρουσίαση χθες που ωστόσο δείχνει ότι κάτι κινείται ρε παιδί μου. 

Αφορμή να αγοράσω επιτέλους το 1ο Sinking City (είστε και εσείς που δεν βρίσκεται retail παιχνίδια για το Xbox στην Ελλάδα ή μόνο εγώ; ) τώρα που ανακοινώθηκε το 2 και ωραία προσθήκη η τριλογία Stalker (είπαν για Retail; ).

Το Sleight of Hand που κίνησε κάπως την περιέργεια αλλά τι να καταλάβεις από ένα cinematic...

13 λεπτά πριν, MrZeroGR είπε

(είστε και εσείς που δεν βρίσκεται retail παιχνίδια για το Xbox στην Ελλάδα ή μόνο εγώ; )

τρώνε σκούπα ανα τον κόσμο

• Like 1

2 ώρες πριν, MrZeroGR είπε

Γνωρίζουμε το γιατί;

Η πιο καλοπουλημένη κονσόλα είναι το SeriesS που δεν δέχεται δισκάκια.

Πολλοί όντως έχουν βάλει και gamepass ή αγοράζουν (και από χώρες του εξωτερικού) ψηφιακά, άρα στα περισσότερα παιχνίδια οι πωλήσεις κουτάτων παιχνιδιών είναι πάρα πολύ χαμηλές και γιαυτό δεν υπάρχει στοκ. 

Αυτό δυστηχώς έχει ανάλογες επιπτώσεις και στις αγγελίες/μτχ .

• Like 1

Δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα από αυτή την παρουσίαση, μιας και δεν είδαμε και gameplay. Ενδιαφέρον μου φάνηκε το Αlters μιας και έχει μια πρωτοτυπία. Ευχάριστη προσθήκη απο το πουθενά πραγματικά, η τριλογία του πρώτου Stalker. 

Για τα υπόλοιπα, αναμένουμε να δούμε περισσότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Malthador είπε

• Τεράστιο νέο το expansion pass του P3R, με διαφορά το καλύτερο Persona της σειράς.

Το τεράστιο νέο σε αυτό είναι ότι θα είναι στο gamepass, κάτι που δεν συνηθίζει η Atlus(αντε τώρα να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο όσοι το παίξαμε ήδη...)

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...