plr77 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δωρεαν εως τις 4 Μαρτιου για το Xbox Series 3 παιχνιδια Deceive Inc Age of Wonders 4 Gang of Sherwood
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Λύστε μου μια απορία γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα: το SeX δεν streamάρει με HDR μέσω remote play; Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα, φαίνονται σαν ξεπλυμένα τα games στο OLED Deck μου, ενώ στο PS5 φαίνονται κανονικά.
rodosf1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 6 ώρες πριν, Malthador είπε Λύστε μου μια απορία γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα: το SeX δεν streamάρει με HDR μέσω remote play; Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα, φαίνονται σαν ξεπλυμένα τα games στο OLED Deck μου, ενώ στο PS5 φαίνονται κανονικά. Δοκίμασε αν υπάρχει στο Deck τη third party app ΧBXplay, σε android δίνει καλύτερη εικόνα.
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 12 hours ago, rodosf1 said: Δοκίμασε αν υπάρχει στο Deck τη third party app ΧBXplay, σε android δίνει καλύτερη εικόνα. Αυτό χρησιμοποιώ πλέον και πιο πριν το Greenlight. Απ' ότι φαίνεται το SeX δεν μπορεί να κάνει streaming το HDR, πράγμα τουλάχιστον πρωτόγονο, ειδικά όταν το PS5 το κάνει κανονικά. Θα στείλω μέιλ στην MS, είναι απλά αδιανόητο αυτό. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Γενικά στo multimedia πάσχουν οι κονσόλες..Ειδικά με το DTS τόσα χρόνια και τόσες γενιές..
Paragontas-x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Γενικά στo multimedia πάσχουν οι κονσόλες..Ειδικά με το DTS τόσα χρόνια και τόσες γενιές.. Εδώ πάσχουν πολλά media players οι κονσόλες δεν θα πάσχουν. Και αυτό συμβαίνει γιατί πρέπει να πάρουν(αγοράσουν) ειδικές άδειες από την dolby και οι περισσότερες εταιρίες δεν θέλουν. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2024 από Paragontas-x
music_lover Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Και τα Windows δεν πάνε πίσω, το HDR εξακολουθεί να έχει τα θέματα του και από Dolby Vision ζήτημα να υπάρχουν κάνα δυο ντουζίνες τίτλοι. Αν βάλουμε στην εξίσωση τις τραγικές σε απόδοση φωτεινότητας IPS και VA οθόνες για PC τότε άστα βράστα. Να βάλω και τα τραγικά PC speakers μέσα? Θα χρειαστώ πατόφτιαρο, μη με κολάζετε 😂
D.Luffy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, music_lover said: Αν βάλουμε στην εξίσωση τις τραγικές σε απόδοση φωτεινότητας IPS και VA οθόνες για PC τότε άστα βράστα. Να βάλω και τα τραγικά PC speakers μέσα? Θα χρειαστώ πατόφτιαρο, μη με κολάζετε 😂 Λίγο εκτός θέματος αλλά αν θέλει κάποιος PC, πλέον είναι εύκολο να το χαρεί σε μία δυνατή και μεγάλη TV με καλό ηχοσύστημα. Μπορείς να φτιάξεις mini tower για σαλόνι και το UI με το Steam Big Picture mode είναι σχεδόν σε επίπεδο console level experience περιορίζοντας την ανάγκη για χρήση πληκτρολόγιο/ποντίκι. Προσωπικά αν αποφασίσω να ξαναπάω σε gaming PC, θα ακολουθήσω το παραπάνω αντί για το κλασικό γραφείο-καρέκλα με το monitorάκι και τα ηχειάκια. Ο ερχομός του Steam Deck (και των PC handhelds γενικά) έχει βοηθήσει πολύ στην απλότητα του interface. Θέλει λίγη δουλειά ακόμη αλλά νομίζω οδεύουμε προς τα εκεί. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2024 από D.Luffy 1
music_lover Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 56 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Λίγο εκτός θέματος αλλά αν θέλει κάποιος PC, πλέον είναι εύκολο να το χαρεί σε μία δυνατή και μεγάλη TV με καλό ηχοσύστημα. Μπορείς να φτιάξεις mini tower για σαλόνι και το UI με το Steam Big Picture mode είναι σχεδόν σε επίπεδο console level experience περιορίζοντας την ανάγκη για χρήση πληκτρολόγιο/ποντίκι. Προσωπικά αν αποφασίσω να ξαναπάω σε gaming PC, θα ακολουθήσω το παραπάνω αντί για το κλασικό γραφείο-καρέκλα με το monitorάκι και τα ηχειάκια. Ο ερχομός του Steam Deck (και των PC handhelds γενικά) έχει βοηθήσει πολύ στην απλότητα του interface. Θέλει λίγη δουλειά ακόμη αλλά νομίζω οδεύουμε προς τα εκεί. Αχρηστεύουμε όμως έτσι όλες τις υπόλοιπες δυνατότητες που έχει ένα PC σαν πολυεργαλείο που είναι πχ video editing, browsing, office κτλ κτλ. Άσε που αυτό το σενάριο προϋποθέτει ότι όλη σου η βιβλιοθήκη είναι steam, τι γίνεται όμως με epic store, Ubisoft, ea client κτλ? Γίνανε βήματα, ok, αλλά την ευκολία της κονσόλας δεν την έχουν, ακόμη. 3
kostiger Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Λίγο εκτός θέματος αλλά αν θέλει κάποιος PC, πλέον είναι εύκολο να το χαρεί σε μία δυνατή και μεγάλη TV με καλό ηχοσύστημα. Μπορείς να φτιάξεις mini tower για σαλόνι και το UI με το Steam Big Picture mode είναι σχεδόν σε επίπεδο console level experience περιορίζοντας την ανάγκη για χρήση πληκτρολόγιο/ποντίκι. Προσωπικά αν αποφασίσω να ξαναπάω σε gaming PC, θα ακολουθήσω το παραπάνω αντί για το κλασικό γραφείο-καρέκλα με το monitorάκι και τα ηχειάκια. Ο ερχομός του Steam Deck (και των PC handhelds γενικά) έχει βοηθήσει πολύ στην απλότητα του interface. Θέλει λίγη δουλειά ακόμη αλλά νομίζω οδεύουμε προς τα εκεί. Αν και off-topic, (πολυ) παλια στο Τεξας το υπογραμμισμενο.. Και οι κονσολες τιμιοτατες, και πολυ ευκολο το να συνδεσει κανεις υπολογιστη σε τηλεοραση χωρις να χανει τοσα πολλα απο την εμπειρια χρησης (βλεπε vrr κλπ). Υπαρχουν απειρες επιλογες πλεον σε συνδυασμους HW, αυτο νομιζω οτι πρεπει να κρατησει κανεις και να πραξει αναλογα με τα γουστα και την τσεπη του.
D.Luffy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 3 minutes ago, music_lover said: Αχρηστεύουμε όμως έτσι όλες τις υπόλοιπες δυνατότητες που έχει ένα PC σαν πολυεργαλείο που είναι πχ video editing, browsing, office κτλ κτλ. Άσε που αυτό το σενάριο προϋποθέτει ότι όλη σου η βιβλιοθήκη είναι steam, τι γίνεται όμως με epic store, Ubisoft, ea client κτλ? Γίνανε βήματα, ok, αλλά την ευκολία της κονσόλας δεν την έχουν, ακόμη. Είναι σίγουρα case by case σενάριο και όχι γενικός κανόνας. Δεν σημαίνει όμως ότι αν κάποιος αγοράσει PC, θα το χρησιμοποιήσει οπωσδήποτε και σαν "πολυεργαλείο". Ειδικά όταν η σκέψη αγοράς ξεκινάει με το gaming. Υπήρχαν εποχές που ένα σωρό κόσμος αγόραζε αβέρτα desktop και δεν ήξερε καλά καλά πως να κάνει launch το πρόγραμμα ζωγραφικής... Καμία σχέση με εργασία. Επίσης θεωρώ ότι ένα φθηνό laptop μπορεί πλέον εύκολα να καλύψει αρκετές ανάγκες για εργασία όπως office και browsing. Όσο αναφορά το video editing σίγουρα θες κάτι ισχυρό αλλά δεν νομίζω ότι ανήκει στην πλειοψηφεία των αναγκών ενός μέσου χρήστη... Εδώ μιλάμε καθαρά για gaming χρήση και την καλύτερη δυνατή εμπειρία multimedia που θέλει να έχει κάποιος. Αν θέλει να κάνει και δουλειά, προφανώς η μόνιμη σύνδεση στην TV δεν είναι η κατάλληλη λύση. Τέλος, για το θέμα με τους διαφορετικούς clients υπάρχουν λύσεις. Σίγουρα όχι ακόμα 100% console ευκολία αλλά είμαστε πολύ καλύτερα από το παρελθόν. 1
music_lover Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Να σου πω, με τις αστείες τιμές των OLED PC monitors καλύτερα να διαθέσεις αυτά τα χρήματα για ένα PC στο σαλόνι. Εκεί βέβαια αράζεις με την κονσόλα σου. Η οποία σου κάνει ευκολότερη την ζωή. Άρα τι το θες εκεί το PC? Θέλω καλύτερες επιδόσεις. Ok πλήρωσε τότε ένα κάρο λεφτά για PC hardware.. εμπρός, πίσω, αριστερά και δεξιά γκρεμός. Να ζήσουν οι κονσόλες!
firepc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 20.00 Η Microsoft υπόσχεται νέες αποκαλύψεις, ημερομηνίες κυκλοφορίας και «φρέσκο» gameplay από επερχόμενα games, μαζί με ιστορίες από τους δημιουργούς. https://www.enternity.gr/Article/Games/News/etoimasteite-anakoinothike-xbox-partner-preview-event-me-games-apo-capcom-ea-kai-allous/86732.html 4
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 @Psycho_Warhead Ωρα να παίξεις Τετραγωνο παντελονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα