Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vasilis_ts είπε

Αρα εισαι αναμεσα σε series S και one X.

Προτείνω series S που είναι next gen.

ναι το βρηκα 150 ευρω δευτερο χερι καλη κατασταση. Ας το παρω να υπαρχει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

ναι το βρηκα 150 ευρω δευτερο χερι καλη κατασταση. Ας το παρω να υπαρχει

Δεν θεωρω οτι κερδιζεις κατι εναντι της 1060 που εχεις. Μπορεις να βαλεις gp (αφου το εχεις παρει αποφαση το xbox, οποτε και δεν θα παει χαμενο) και να δεις πως θα τρεχουν τα games στο monitor/tv. My $0.02

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν θεωρω οτι κερδιζεις κατι εναντι της 1060 που εχεις. Μπορεις να βαλεις gp (αφου το εχεις παρει αποφαση το xbox, οποτε και δεν θα παει χαμενο) και να δεις πως θα τρεχουν τα games στο monitor/tv. My $0.02

οχι βρε για την  τηλεοραση το θελω....στο γραφειο μου κανονικα ολα θα παιζουν παλι με Game Pass κλπ.

Δεν θελω να αλλαζω θεση του μικρου το ps5 -παιζουμε κανα ποδοσφαιρο στην δικια μου την τηλεοραση.

καθαρα θεμα βαρεμαρας το θελω βασικα αλλα να πιασει και τοπο.

αναβαθμιση στην καρτα γραφικων δεν χρειαζομαι ακομα γιατι τα δυνατα τα παιζω στο ps5 οταν ειναι αδειο.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

οχι βρε για την  τηλεοραση το θελω....στο γραφειο μου κανονικα ολα θα παιζουν παλι με Game Pass κλπ.

Δεν θελω να αλλαζω θεση του μικρου το ps5 -παιζουμε κανα ποδοσφαιρο στην δικια μου την τηλεοραση.

καθαρα θεμα βαρεμαρας το θελω βασικα αλλα να πιασει και τοπο.

αναβαθμιση στην καρτα γραφικων δεν χρειαζομαι ακομα γιατι τα δυνατα τα παιζω στο ps5 οταν ειναι αδειο.

Εννοείται Series S και η τιμή είναι χώμα. Ελπίζω να έχει υπόλοιπο εγγύησης.

2 χρόνια δίνει η MS στις κονσόλες.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lobo10 είπε

Εννοείται Series S και η τιμή είναι χώμα. Ελπίζω να έχει υπόλοιπο εγγύησης.

2 χρόνια δίνει η MS στις κονσόλες.

Δεν έχει δυστηχως.... Γιαυτό σκέφτομαι να του πω 120 αλλά δύσκολα να το ρίξει μ αλλο. Δεν είναι από το site είναι από Facebook. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν έχει δυστηχως.... Γιαυτό σκέφτομαι να του πω 120 αλλά δύσκολα να το ρίξει μ αλλο. Δεν είναι από το site είναι από Facebook. 

Υπάρχουν αρκετά κάτω από 200€ με υπόλοιπο εγγύησης σε marketplace και insomnia. Μη τσιγκουνευτείς 20-30 για έχεις εγγύηση. Τόσο δεν δίνουν τα απαρχαιωμένα ps4.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Υπάρχουν αρκετά κάτω από 200€ με υπόλοιπο εγγύησης σε marketplace και insomnia. Μη τσιγκουνευτείς 20-30 για έχεις εγγύηση. Τόσο δεν δίνουν τα απαρχαιωμένα ps4.

Λες; τι μπορεί να πάθει; δεν είχα ποτέ θέμα με κονσόλα από εποχή mega drive. 

Δημοσ.

Το Street Fighter 6 δεν θα κυκλοφορήσει για xbox?

Διάβασα ότι βγαίνει το demo σήμερα αλλά δεν το βρίσκω πουθενά στο store.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Το Street Fighter 6 δεν θα κυκλοφορήσει για xbox?

Διάβασα ότι βγαίνει το demo σήμερα αλλά δεν το βρίσκω πουθενά στο store.

Θα βγει και στα Series X & S το παιχνίδι. Το demo σήμερα βγαίνει στο PS5 και την επόμενη εβδομάδα στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Edit: Για την ακρίβεια στις 26 βγαίνει στο Xbox.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Λες; τι μπορεί να πάθει; δεν είχα ποτέ θέμα με κονσόλα από εποχή mega drive. 

Μεταχειρισμένο υα αγοράσεις, γιατί να μην είσαι καλυμμένος για ένα χρονικό διάστημα;

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Μεταχειρισμένο υα αγοράσεις, γιατί να μην είσαι καλυμμένος για ένα χρονικό διάστημα;

Απλα θελει να ανεβω στα χρηματα-θα φτασω κοντα 200. Ε αμα παω 200 δινω 200 μπροστα για πσ5 και βαζω και 3 δοσεις και εχω 2 PS5 . Ελεγα για αλλαγη να εχω και ενα φτηνο Xbox

• Confused 4
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Απλα θελει να ανεβω στα χρηματα-θα φτασω κοντα 200. Ε αμα παω 200 δινω 200 μπροστα για πσ5 και βαζω και 3 δοσεις και εχω 2 PS5 . Ελεγα για αλλαγη να εχω και ενα φτηνο Xbox

Πάρε 2 PS5, καλή ιδέα ακούγεται

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Η πουλας το ps5 και παιρνεις series x

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Ή δίνεις 200€ και παίρνεις τέσσερα ANBERNIC RG35XX.

Δεν έχει λογική αυτό. Υποτίθεται θα δώσεις κάτω από τη μισή τιμή του PS5 για να έχεις και diversity. Εκ των πραγμάτων πολλά multiplayer games πλέον έρχονται και cross platform, όποτε θα έχεις τη δυνατότητα και για parties ανάμεσα στις δυο κονσόλες αν χρειαστεί.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Charismo είπε

Ή δίνεις 200€ και παίρνεις τέσσερα ANBERNIC RG35XX.

Δεν έχει λογική αυτό. Υποτίθεται θα δώσεις κάτω από τη μισή τιμή του PS5 για να έχεις και diversity. Εκ των πραγμάτων πολλά multiplayer games πλέον έρχονται και cross platform, όποτε θα έχεις τη δυνατότητα και για parties ανάμεσα στις δυο κονσόλες αν χρειαστεί.

Θα χρειαστεί σίγουρα το party και γνωρίζω ότι υπάρχει το cross φυσικά. 

4 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Η πουλας το ps5 και παιρνεις series x

Το ps 5 είναι του Γιου μου, δεν το δίνει γιατί παίζει με τη μικρή κάποια παιχνίδια. 

8 ώρες πριν, chn-cynic είπε

Πάρε 2 PS5, καλή ιδέα ακούγεται

Έχουμε ήδη 1 στα παιδιά και 1 υπολογιστή για να παίζουν διπλό κάποια παιχνίδια. 

Το θέμα είναι μένω εγώ εκτός γιαυτό βρήκα το Series S σαν φτηνή λύση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...