Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, sndev είπε Μας παίζουν ομαδικως οι μαρκετιστες Αλλα λεν αλλα ισχύουν και ολα στο περίπου Ο Phil πίσω στο 2016, έλεγε ότι δεν θα βγούν όλα τα xbox παιχνίδια στο PC, και σιγά σιγά όλα βγήκαν και βγαίνουν https://www.pcgamesn.com/gears-of-war/phil-spencer-says-not-every-xbox-game-will-come-to-pc Πέρυσι κούναγε το δάκτυλο στον ανταγωνισμό, και φέτος βγάζει περισσότερα παιχνίδια σε αυτόν.... Δεύτερος Jim Ryan είναι και αυτός στις δηλώσεις του. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2024 από Fulgore 1
rodosf1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 1. Περισσότεροι παίχτες να παίζουν τα games μας θέλουμε. 2. Ήδη πάνω από 100.000.000 ενεργοί παίχτες στα games (προφανώς σε xbox, pc, mobile, cloud) και θέλουν να ανεβάσουν το νούμερο οπωσδήποτε. Στοιχεία που δείχνουν ότι το Play anywhere θα ανέβει σκαλί σε συνδυασμό με το crossplatform κ το cross save που επίσης αναφέρθηκε πολύ. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Το λοιπόν, τα συλλογιστικά μου βήματα πάνε ως εξής: 1) Τα τέσσερα exclusives που περνάνε στις άλλες δύο πλατφόρμες είναι ελάσσονος σημασίας μεν, δείχνουν το ρεύμα δε. Δεν θα παραμείνουν σε τόσο μικρά IP's. Η γνώμη μου είναι ότι μέχρι το τέλος της γενιάς, όλα τα XBOX games (με έναν αστερίσκο στα τρία βασικά - GoW, Halo και Forza) θα έχουν κυκλοφορήσει και στο PS5. 2) Το Game Pass φέρνει κέρδη στην εταιρεία τελικά απ' ότι φαίνεται, παρά τα όσα αντίθετα που διαβάζουμε στο ινσόμνια κατά καιρούς. Ωστόσο, όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το νούμερο των συνδρομητών του Game Pass, αυτό δεν αυξάνεται με τους ρυθμούς που θα περίμενε η MS - λογικό, αφού δεν πουλάει όσες κονσόλες ανέμενε. 3) Επομένως πρέπει να αυξήσει τα gaming έσοδά της. Το ένα κανάλι είναι η κυκλοφορία των games της και σε άλλες πλατφόρμες. Το άλλο κανάλι είναι αυτό ακριβώς που είχα περιγράψει: δεν αποσύρεται από την κατασκευή H/W, ίσα ίσα στηρίζει ακόμα περισσότερο το XBOX, τόσο ως brand, όσο και σαν κονσόλα. Βρίσκω άκρως ενδιαφέρουσα την αναφορά σε handhels, δείχνουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στενά. Ελπίζω μόνο να μην κυκλοφορήσουν και αυτοί κάποιο streaming-only μηχανάκι. 4) Το βασικό point που πρέπει να κρατήσουμε είναι αυτό που έλεγα τις προάλλες: το Game Pass παραμένει ως έχει με day-one κυκλοφορίες στα exclusives του και συνεχίζει να ταυτίζεται με το XBOX ως brand και οικοσύστημα. 6 1
firepc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Αντί να το ανεβάσουν με ένα απλό tweet, έβαλαν τον κόσμο να μαλώνει για 10 μέρες Κατά τα άλλα, λέγανε πάλι πόσο δυνατοί είναι και πόσο καλά πατάνε στα πόδια τους Λόγια λόγια λόγια πάλι απ' την MS
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Καλά ποια δύναμη, αστεία γενιά εντελώς η τωρινή..Δυνατή γενιά ήταν του X360 αλλά αυτά είναι περασμένα μεγαλεία, πλέον το γυρίσαμε σε netflix κατάσταση με quantity over quality. 3
D.Luffy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Συνήθως οι υποσχέσεις για τεράστιο τεχνολογικό άλμα της επόμενης γενιάς πέφτουν κάτω των προσδοκιών. Μακάρι βέβαια να γίνει όντως έτσι αλλά από λόγια είμαστε χορτάτοι. Θέλουμε πράξεις. 5
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Η επόμενη γενιά στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι στα επίπεδα μιας RTX4090, θα είναι μεγάλο άλμα ναι αλλά όχι αυτό που ονειρεύονται διάφοροι ρομαντικοί για 8Κ/60 + full RT. 1
gregpec2 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 50 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Η επόμενη γενιά στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι στα επίπεδα μιας RTX4090, θα είναι μεγάλο άλμα ναι αλλά όχι αυτό που ονειρεύονται διάφοροι ρομαντικοί για 8Κ/60 + full RT. Συμφωνώ με το σκεπτικό σου, αλλά με το θέμα του κόστους τι θα γίνει; 500 ευρώ 4090 δεν βλέπω να βγαίνει, πόσο μάλλον για τίποτε πιο σύγχρονο. Άμα είναι να δώσουμε μια περιουσία, να ξαναγυρίσουμε πάλι στο pc, άλλωστε χάνεται το νόημα αγοράς της κονσόλας έτσι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, gregpec2 είπε Συμφωνώ με το σκεπτικό σου, αλλά με το θέμα του κόστους τι θα γίνει; 500 ευρώ 4090 δεν βλέπω να βγαίνει, πόσο μάλλον για τίποτε πιο σύγχρονο. Άμα είναι να δώσουμε μια περιουσία, να ξαναγυρίσουμε πάλι στο pc, άλλωστε χάνεται το νόημα αγοράς της κονσόλας έτσι. Μιλάμε για το 2027-2028, οπότε θα πέσει το κόστος. Στο PC τότε θα έχουμε την 6090. 1
Ntinaras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Η επόμενη γενιά στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι στα επίπεδα μιας RTX4090, θα είναι μεγάλο άλμα ναι αλλά όχι αυτό που ονειρεύονται διάφοροι ρομαντικοί για 8Κ/60 + full RT. Εγω θα ειμαι πληρως ικανοποιημενος αν παιζω σε 4k 120fps ολα τα παιχνιδια.
TutaKachun Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, Psycho_Warhead said: Η επόμενη γενιά στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι στα επίπεδα μιας RTX4090, θα είναι μεγάλο άλμα ναι αλλά όχι αυτό που ονειρεύονται διάφοροι ρομαντικοί για 8Κ/60 + full RT. Αν μπορώ να παίζω 4Κ 60-120 σταθερα με medium rt ειμαι ευχαριστημένος. Θα μπορούσα να πω ότι για 4K 60-120 θα μπορούσα να πάω και στα 600
D.Luffy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 45 minutes ago, Ntinaras said: Εγω θα ειμαι πληρως ικανοποιημενος αν παιζω σε 4k 120fps ολα τα παιχνιδια. Το υψηλό frame rate ναι το καταλαβαίνω αλλά τι κόλλημα είναι αυτό με το "4K" ρε παιδιά? Γιατί να χαθούν ένα σωρό πόροι για να πετύχουμε ένα νουμεράκι που όταν υπάρχει καλό upscaling δεν βλέπεις καν τη διαφορά... Εγώ θα ήθελα να δούμε καλύτερο φωτισμό, draw distance χωρίς pop-in, πιο πολύπλοκη γεωμετρία, καλύτερη σκίαση, περισσότερο interaction με το περιβάλλον κλπ. Τι να τα κάνω τα "4Κ" αν τα παιχνίδια μοιάζουν με αυτά που παίζουμε τώρα? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2024 από D.Luffy 8
Ntinaras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Το υψηλό frame rate ναι το καταλαβαίνω αλλά τι κόλλημα είναι αυτό με το "4K" ρε παιδιά? Γιατί να χαθούν ένα σωρό πόροι για να πετύχουμε ένα νουμεράκι που όταν υπάρχει καλό upscaling δεν βλέπεις καν τη διαφορά... Εγώ θα ήθελα να δούμε καλύτερο φωτισμό, draw distance χωρίς pop-in, πιο πολύπλοκη γεωμετρία, καλύτερη σκίαση, περισσότερο interaction με το περιβάλλον κλπ. Τι να τα κάνω τα "4Κ" αν τα παιχνίδια μοιάζουν με αυτά που παίζουμε τώρα? Παιζω σε τηλεοραση 4k, οποτε δεν εχω την δυνατοτητα (και δεν θελω) να παιξω σε χαμηλοτερη αναλυση, ουτε με Upscaling. Στο Pc Παντως οσες φορες εχω δοκιμασει το FSR το αποτελεσμα ηταν τραγικο σε ποιοτητα.
SabotazNic Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Η επόμενη γενιά στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι στα επίπεδα μιας RTX4090, θα είναι μεγάλο άλμα ναι αλλά όχι αυτό που ονειρεύονται διάφοροι ρομαντικοί για 8Κ/60 + full RT. Ξέρω ότι είπες στην καλύτερη, αλλά ούτε καν 4090. Η amd δεν έχει φτάσει την 4090 σε full sized chips, θα το φτάσει σε arm? Και η 3080 έπαιζε 60 fps. Οπότε κάπου εκεί θα είναι, με 30 fps/ full RT ίσως. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Ξέρω ότι είπες στην καλύτερη, αλλά ούτε καν 4090. Η amd δεν έχει φτάσει την 4090 σε full sized chips, θα το φτάσει σε arm? Και η 3080 έπαιζε 60 fps. Οπότε κάπου εκεί θα είναι, με 30 fps/ full RT ίσως. Το mid-range chip της AMD το 2028 θα είναι σίγουρα στα επίπεδα μιας 4090. Και οι κονσόλες εκεί είναι στο περίπου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα