Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Ψάχνω να βρω κάποιο παιχνίδι rpg ή turned based με θέμα τον μεσαίωνα με πολιορκίας κλπ. 

Υπάρχει κάποιο  στο gamepass? 

age of empires II remastered, Chivalry II, Crusader Kings III, Dantes Inferno, όλα τα Dragon Age, ολα τα Fable,  το For Honor (εποοοος) κ πολλά πολλά άλλα... είμαι ακόμη στο γράμμα F. :)

• Like 1
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από τα επερχόμενα παιχνίδια πάντως εγώ αναμένω περισσότερο το ravenlok και το benedict fox. 4 μαϊου και 27 Απριλίου αντίστοιχα.

Δημοσ.

Κατέβασε κάνεις minecraft legends ? Το κατεβασα για την μικρή και ενώ η γλώσσα είναι στα Ελληνικά τα γράμματα η φωνή ενώ την βάζω αγγλικά συνεχίζει να είναι στα γερμανικά και δεν αλλάζει ενώ παταω αγγλικά. Έχεις κάνεις ίδιο προβλημα ? 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Κατέβασε κάνεις minecraft legends ? Το κατεβασα για την μικρή και ενώ η γλώσσα είναι στα Ελληνικά τα γράμματα η φωνή ενώ την βάζω αγγλικά συνεχίζει να είναι στα γερμανικά και δεν αλλάζει ενώ παταω αγγλικά. Έχεις κάνεις ίδιο προβλημα ? 

μια χαρά παίζει αγγλικά ο ήχος. Μήπως έγινε corrupt κανενα αρχείο στο download. έλεγξε το κατεβάζοντας το ξανά. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dream21 είπε

Εαν ειναι μονο γιαυτα βαλε ενα κοματι APC Back-UPS 1200VA AVR (Schuko) Line-Interactive 650W με 4 Schuko Πρίζες | Skroutz.gr .

Μόνο για την τηλεόραση και το xbox είναι, ναι. Με προβληματιζει που κάποιες κριτικές αναφέρουν άσχημη μυρωδιά καμένου πλαστικού, ισχύει; 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, thagkol είπε

Μόνο για την τηλεόραση και το xbox είναι, ναι. Με προβληματιζει που κάποιες κριτικές αναφέρουν άσχημη μυρωδιά καμένου πλαστικού, ισχύει; 

εχω 2 στο σπιτι. Στην αρχη και για 1 εβδομαδα εαν πας κοντα ναι μυριζει αλλα ολα τα UPS στην αρχη λειτουργια τους μυριζουν απο κοντα.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, thagkol είπε

Περα οτι η apc ειναι εγγυηση, να θυμασαι οτι ο κοσμος δεν θα κατσει να γραψει αν δεν βρει καποιο ελαττωμα. Βλεπω παντως οτι γραφουν οτι φευγει μετα απο 1-2 εβδομαδες η μυρωδια, και ειναι λογικο σε τετοιες συσκευες να μυριζει. Οπως αν πας να μυρισεις και καποιο καινουργιο monitor/tv κτλ (προσωπικα ειχαν μυρωδια για λιγες μερες, αλλα ελαχιστη και το μυριζα επειδη συμμαζευα καλωδια). Αν θες να εισαι καλυμμενος σε περιπτωση που δεν φευγει, ρωτας το service/εταιρεια τι παιζει σε αυτην την περιπτωση για την εγγυηση πριν την αγορα.

Δημοσ.

Καλησπερα, ερώτηση : Αξίζει σήμερα να πάρεις series S or X;

Το S το βρίσκω δεύτερο χεράκι στα 150 και το one X στα 110.

Εχω ήδη ps 5 και pc με 1060

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Καλησπερα, ερώτηση : Αξίζει σήμερα να πάρεις series S or X;

Το S το βρίσκω δεύτερο χεράκι στα 150 και το one X στα 110.

Εχω ήδη ps 5 και pc με 1060

Μας μπερδεύεις λίγο, series x ή one x?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, vasilis_ts είπε

Μας μπερδεύεις λίγο, series x ή one x?

και τα 2! Σκεφτομαι ποιο απο τα 2 να παρω.

Series S το μικρο μοντελο δηλαδη οχι Series X

Η το One X ?  ( το παλιο μοντελο με HDD)

αναμεσα σε αυτα τα μικρα ειμαι

Επεξ/σία από Boubis1411

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...