music_lover Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 6 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Σήμερα έκανα παραγγελία τα Audeze Maxwell. Μίλησα με έναν καλό μου φίλο, κοίταξα και άπειρα reviews και έκανα παραγγελία. Λογικά αύριο θα τα έχω και θα πω πως είναι στο αυτί μου.. Θεωρούνται από αρκετούς τα καλύτερα αλλά είναι πανάκριβα. Μεγεια! Εγώ ψάχνω κάτι φθηνότερο.
@pnea1973 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, music_lover είπε Θεωρούνται από αρκετούς τα καλύτερα αλλά είναι πανάκριβα. Μεγεια! Εγώ ψάχνω κάτι φθηνότερο. Σε ευχαριστώ. Μολις τα δοκιμάσω θα ποσταρω.. Πάντως σου προτείνω να δεις τα razer kaira pro.. Αυτά είχα και θα τα πάρει η σύζυγος μου. Πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση τουλάχιστον σε παιχνίδι τύπου warzone.. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Έχει κανείς εμπειρία? Είναι αξιόπιστο ? https://buyonline.games/product/call-of-duty-modern-warfare-iii-cross-gen-bundle-xbox-one-series-xs-global-game-account/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA2pyuBhBKEiwApLaIO6iR6c-f6NYfYmVZWEE6Y1TWBVdP_7gBKR6cwbk_s-w9nZiDG2Z03BoCmjMQAvD_BwE
mrvaggos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ πήρα πριν λίγες μέρες τα arctis nova 1. Το μόνο που ήθελα ήταν άνεση και να μην με πιέζει στο κεφάλι. Δοκίμασα και τα blackshark V2 με το ύφασμα στο αυτί αλλά ένιωθα να με πιεζουν αρκετά. Επίσης δοκίμασα και τα Logitech Pro X. Ήταν βαριά. Όταν λέω δοκίμασα , όχι σε κατάστημα αλλά για 5 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού. Αλλά τα ακουστικά είναι καθαρά υποκειμενικό τι ταιριάζει στον καθένα. Επίσης στο rtings να δώσεις βάση και στο clamping στην κατηγορία comfort. Και εννοείται κάτι τελευταίο είναι να δεις το μέγεθος του earpad και αν είναι βαθύ ή όχι. Για παράδειγμα στο arctis nova 1 που έχω θα το ήθελα λίγο πιο βαθύ Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2024 από mrvaggos 3
barman_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Να ρωτήσω αν ξέρει η έχει συμβεί σε κάποιον Είχα περάσει τουρκική δώροκάρτα και έκανα κανονικά 2 αγορές. Έχω αλλάξει και το region σε τουρκικό. Έχω υπόλοιπο και πάω να αγοράσω αλλά βγάζει το γνωστό λάθος περί region. Καμιά ιδέα?
MrZeroGR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Συγγνώμη για το off-topic, αλλά δεν μπορώ να βρω πουθένα στην ελληνική αγορά το Recore (απλή ή Definitive έκδοση). Έχει κανείς κάποια ιδέα;
lkv100 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Έχει κανείς εμπειρία? Είναι αξιόπιστο ? https://buyonline.games/product/call-of-duty-modern-warfare-iii-cross-gen-bundle-xbox-one-series-xs-global-game-account/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA2pyuBhBKEiwApLaIO6iR6c-f6NYfYmVZWEE6Y1TWBVdP_7gBKR6cwbk_s-w9nZiDG2Z03BoCmjMQAvD_BwE εδω δεν ειναι πιο φτηνο? https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-series/paixnidia-xbox-series-x/293056-game-call-of-duty-modern-warfare-ιιi-xbx το ανεβασε και καποιος αλλος μερικες σελιδες πιο πριν
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, MrZeroGR είπε Συγγνώμη για το off-topic, αλλά δεν μπορώ να βρω πουθένα στην ελληνική αγορά το Recore (απλή ή Definitive έκδοση). Έχει κανείς κάποια ιδέα; Αναγκαστικά κοιτάς σε Amazon μεριά. 1
taxudromos69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Στις 9/2/2024 στις 7:15 ΠΜ, @pnea1973 είπε Επανέρχομαι στο θέμα ακουστικών. Τα razer kaira pro θα πάνε στην γυναίκα... Οπότε ψάχνω κάτι στην πάνω κατηγορία.. Είμαι ανάμεσα στα Astro a40 Astro a50 Arctis Nova Pro Wireless Bang and olufsen beoplay... Τα 3 είναι wireless και το 40 με καλώδιο... Εγώ διαβάσει διαφορά από το rtings.. Αουτσαιντερ τα turtle beach 700 gen2.. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι από τα παραπάνω; εγω εχω και τα α50 , φανταστικος ηχος αλλα τελειος σκουπιδια σε εμπειρια χρησης , σε 2-3 χρονια τα εχω κανει πανω απο 10 ρεσετ γιατι χανουν συνδεσιμοτητα , παρα πολλες φορες δεν φορτιζουν και θελει να τα βαλεις και να τα ξαναβγαλεις απο την βαση τους μεχρι να ξυπνησει το συστημα και να ξεκινησει να φορτιζει , ασε που μερικες φορες βλεπεις οτι φορτιζει και δεν το κανει ποτε και η μπαταρια ειναι επισεις αθλια. ενα μεγαλο Χ απο εμενα . δεν θα τα ξαναεπερνα ουτε θα τα προτεινα σε κανεναν.
@pnea1973 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 1η δοκιμή με τα Audeze χωρίς καμία ρύθμιση. Τεράστια διαφορά σε σχέση με τα kaira pro. Έκανα upedate το dongle και τα ακουστικά και τα συνέδεσα. Έχει και εφ όρου ζωής το dolby atmos. Είμαι ενθουσιασμένος με το τι ακούς... Θα επανέλθω.. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 15 ώρες πριν, lkv100 είπε εδω δεν ειναι πιο φτηνο? https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-series/paixnidia-xbox-series-x/293056-game-call-of-duty-modern-warfare-ιιi-xbx το ανεβασε και καποιος αλλος μερικες σελιδες πιο πριν Εξαντλημένο εδώ και μέρες
music_lover Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 20 ώρες πριν, @pnea1973 είπε 1η δοκιμή με τα Audeze χωρίς καμία ρύθμιση. Τεράστια διαφορά σε σχέση με τα kaira pro. Έκανα upedate το dongle και τα ακουστικά και τα συνέδεσα. Έχει και εφ όρου ζωής το dolby atmos. Είμαι ενθουσιασμένος με το τι ακούς... Θα επανέλθω.. Αυτό φαίνεται πάντα κατόπιν παραγγελίας, ακόμα και στο site της Maxwell, από Ελλάδα το πήρες?
@pnea1973 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Από Ελλάδα από το Athens pro audio.. 1
firepc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Κανένα νέο ακόμα για τις μεταρρυμθίσεις της microsoft?
Bourdoulas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, firepc είπε Κανένα νέο ακόμα για τις μεταρρυμθίσεις της microsoft? Αναμένουμε τον Κυριάκο στο TikTok για τις ανακοινώσεις 🤪 Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2024 από Bourdoulas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα