rodosf1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, barman_ είπε θα του ριξω μια ματια.παιζεται και διπλο στο σπιτι?μου αρεσε παρα πολυ υο it takes two και ψαχνω να βρω κατι παρομοιο Οχι δεν παίζει local coop, ειναι όμως φοβερό. 8.000.000 πωλήσεις σε λίγες μέρες αν κ είναι στο gamepass κ αν και είναι game preview ακόμα. Το νούμερο ένα παιχνίδι της εποχής, gameplay στα καλύτερα του. 3
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, barman_ είπε θα του ριξω μια ματια.παιζεται και διπλο στο σπιτι?μου αρεσε παρα πολυ υο it takes two και ψαχνω να βρω κατι παρομοιο Καμία σχέση δεν έχει με το It Takes Two. Δεν έχει κανονική ιστορία,χαρακτήρες κλπ. Ειναι καθαρά crafting το palworld, με κάποια στοιχεία shooting και pokemon. Το A Way Out έχει σχέση(διπλό co op), ειναι το προηγούμενο παιχνίδι της εταιρείας. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από Fulgore 1
thomason993 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Άσχετο, αλλά στο Xbox Store Τουρκίας έχουν βάλει (από λάθος) το Tomb Raider I-III Remastered σε έκπτωση 90%, οπότε κοστίζει 38.25 τούρκικες λίρες ή ~1.16€. https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/tomb-raider-i-iii-remastered-starring-lara-croft/9n25d4t3l8jx Αν κάποιος έχει κάρτα από Τουρκική τράπεζα (π.χ. FUPS) ή δεν βαριέται τη διαδικασία για να κάνει redeem μία τουρκικη xbox giftcard στο λογαριασμό του (περίπου 2€ από Eneba), μπορεί να πάρει το παιχνίδι σε τιμή ξεφτίλα (Ελλάδα έχει 26.99€ αυτή τη στιγμή). Υπ' οψιν οτι είναι Preorder, μιας και το παιχνίδι κυκλοφορεί επίσημα στις 14/02. 4
chrisgewrgi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, rodosf1 είπε Οχι δεν παίζει local coop, ειναι όμως φοβερό. 8.000.000 πωλήσεις σε λίγες μέρες αν κ είναι στο gamepass κ αν και είναι game preview ακόμα. Το νούμερο ένα παιχνίδι της εποχής, gameplay στα καλύτερα του. Τάπα παει 2
rodosf1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, thomason993 είπε Άσχετο, αλλά στο Xbox Store Τουρκίας έχουν βάλει (από λάθος) το Tomb Raider I-III Remastered σε έκπτωση 90%, οπότε κοστίζει 38.25 τούρκικες λίρες ή ~1.16€. https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/tomb-raider-i-iii-remastered-starring-lara-croft/9n25d4t3l8jx Αν κάποιος έχει κάρτα από Τουρκική τράπεζα (π.χ. FUPS) ή δεν βαριέται τη διαδικασία για να κάνει redeem μία τουρκικη xbox giftcard στο λογαριασμό του (περίπου 2€ από Eneba), μπορεί να πάρει το παιχνίδι σε τιμή ξεφτίλα (Ελλάδα έχει 26.99€ αυτή τη στιγμή). Υπ' οψιν οτι είναι Preorder, μιας και το παιχνίδι κυκλοφορεί επίσημα στις 14/02. Εμένα μου έβγαλε πάντως error processing payment - contact support.
thomason993 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Εμένα μου έβγαλε πάντως error processing payment - contact support. Σε ποιό σημείο της διαδικασίας σου έβγαλε το error?
rodosf1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 31 λεπτά πριν, thomason993 είπε Σε ποιό σημείο της διαδικασίας σου έβγαλε το error? Μετά την "προ-αγορα" κ την επιλογή κάρτας πετάει το error. Η κάρτα δουλεύει κανονικά, έκανα άλλη αγορά και πέρασε μια χαρά. Εικάζω ότι το πήραν πρέφα και μπλόκαραν την αγορά προς το παρόν.
thomason993 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Μετά την "προ-αγορα" κ την επιλογή κάρτας πετάει το error. Η κάρτα δουλεύει κανονικά, έκανα άλλη αγορά και πέρασε μια χαρά. Εικάζω ότι το πήραν πρέφα και μπλόκαραν την αγορά προς το παρόν. Δεν δοκίμασα να αγοράσω απευθείας με τραπεζική κάρτα, γιατί δεν έχω κάρτα Τουρικής τράπεζας. Αν χρησιμοποίησες FUPS π.χ. ίσως έχουν μπλοκάρει τη συγκεκριμένη κάρτα για τον οποιοδήποτε λόγο, αν και μέχρι το Σεπτέμβρη του 2023 είχα διαβάσει οτι δούλευε κανονικά στο τουρκικό Xbox store. Εγώ πάντως το δοκίμασα σήμερα το πρωί με φόρτωμα του Xbox account μου με μία τουρκικη xbox giftcard, και μετά μπόρεσα να κάνω κανονικά την πληρωμή (μέσω του υπολοίπου του Xbox account μου). Επίσης, βλέπω ακόμα τη λάθος τιμή στο xbox store οπότε πιστεύω οτι ακόμα δεν το εχουν συνειδητοποιήει (αν το είχαν δει θα είχαν αλλάξει τη τιμή), οπότε ίσως απλά για κάποιο λόγο δε περνάει η πληρωμή με τη κάρτα που χρησιμοποιείς. Μπορείς να δοκιμάσεις με αγορά xbox giftcard να κάνεις την αγορά, όπως εγώ, πιστέυω οτι θα μπορέσεις να το πάρεις με αυτό το τρόπο.
dimitris234 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Μετά την "προ-αγορα" κ την επιλογή κάρτας πετάει το error. Η κάρτα δουλεύει κανονικά, έκανα άλλη αγορά και πέρασε μια χαρά. Εικάζω ότι το πήραν πρέφα και μπλόκαραν την αγορά προς το παρόν. Απο το γερμανικο mydealz.de την προηγουμενη φορα που ηταν σε προσφορα https://www.mydealz.de/deals/xbox-turkei-tomb-raider-i-iii-1-3-remastered-vorbestellung-14022024-turkische-kk-erforderlich-2230883 εχουν επισημανει: 'Οι προπαραγγελίες δεν είναι δυνατές απευθείας με γνωστές τουρκικές πιστωτικές κάρτες (π.χ. FUPS, Oldubil κ.λπ.). Πρέπει να «παραγγείλετε» κάτι που είναι ήδη διαθέσιμο. Μόνο τότε θα λειτουργήσει η προπαραγγελία!' Αν προσθεσεις και καποιον διαθεσιμο τιτλο θα περασει η παραγγελια. 2 3
rodosf1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, thomason993 είπε Σε ποιό σημείο της διαδικασίας σου έβγαλε το error? 12 λεπτά πριν, dimitris234 είπε Απο το γερμανικο mydealz.de την προηγουμενη φορα που ηταν σε προσφορα https://www.mydealz.de/deals/xbox-turkei-tomb-raider-i-iii-1-3-remastered-vorbestellung-14022024-turkische-kk-erforderlich-2230883 εχουν επισημανει: 'Οι προπαραγγελίες δεν είναι δυνατές απευθείας με γνωστές τουρκικές πιστωτικές κάρτες (π.χ. FUPS, Oldubil κ.λπ.). Πρέπει να «παραγγείλετε» κάτι που είναι ήδη διαθέσιμο. Μόνο τότε θα λειτουργήσει η προπαραγγελία!' Αν προσθεσεις και καποιον διαθεσιμο τιτλο θα περασει η παραγγελια. Όπως είπε ο Δημήτρης, με FUPS πέρασε κανονικά έτσι. Με 1.36€ 3+1 games, μια χαρά σήμερα! thanks παιχτρόνια! Υππψητμε χρέωσε μόνο γισ το δεύτερο, όχι για το pre-order ακόμα. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Επειδή ενδιαφέρει κόσμο το συγκεκριμένο, υπάρχει ξεχωριστό θέμα για αυτό(όπως και για τις συνδρομές) 2
The_Judas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Στις 26/1/2024 στις 9:15 ΜΜ, barman_ είπε θα του ριξω μια ματια.παιζεται και διπλο στο σπιτι?μου αρεσε παρα πολυ υο it takes two και ψαχνω να βρω κατι παρομοιο Δυστυχώς λίγες επιλογες πλέον τα τα couch co op με 2 χειριστήρια. πλέον τα πάντα γίνονται multiplayer. Το a way out που προτάθηκε είναι πολύ καλό. Μετά υπάρχουν και τα gears που παίζουν σε split screen και ορισμένα lego (αλλά αυτά είναι πολύ παιδικά για τα γούστα μου).
SabotazNic Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 26/1/2024 στις 9:15 ΜΜ, barman_ είπε θα του ριξω μια ματια.παιζεται και διπλο στο σπιτι?μου αρεσε παρα πολυ υο it takes two και ψαχνω να βρω κατι παρομοιο Αν ψάχνετε διπλά/co op κτλ... Δες και την σειρά the dark pictures anthology. Ελέγχετε τους χαρακτήρες και απλά αλλάζετε το χειριστήριο χέρια. Δεν έχει ταυτόχρονο Co op/split screen δηλαδή, αλλά μπορούν να παίξουν 1-5 παίκτες με αυτόν τον τρόπο. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από SabotazNic
gvio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Στο controller που ήρθε μαζι με την κονσολα το Right thumbstick εχει αρχισει να κανει drift. Τσεκαρα, και σ αυτο το controller η MS δίνει μόνο 1 χρόνο εγγύηση. Η κονσόλα και ένα άλλο controller που πήρα extra έχουν κανονικά 2 χρόνια. Είναι νόμιμο αυτό βάση Ευρωπαικής νομοθεσίας; Παίζει να βγαλω άκρη? Ευχαριστώ Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από gvio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα