barman_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 1 hour ago, GaGaS_Thess said: Την ευκολία να μου την δώσει 12 το βράδυ να αγοράσω ένα παιχνίδι και να το βρω κοψοχρονια από Αργεντινή σε σχέση με το physical του μαγαζιού που θα μου βγει 70 + και θα πρέπει να περιμένω να ξημερώσει για να ανοίξουν τα μαγαζιά να πάω να την πάρω δεν την αλλάζω με τίποτα . Ναι δεν μπορώ να το πουλήσω συμφωνώ αλλά αυτοί που αγοράζουν physical οι περισσότεροι λένε ότι το παίρνουν για το κουτί και για την συλλογή τους ολα εχουν τα υπερ και τα κατα. Προτιμω να εχω την επιλογη και δεν θα την εχω συντομα
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, barman_ είπε ολα εχουν τα υπερ και τα κατα. Προτιμω να εχω την επιλογη και δεν θα την εχω συντομα Συμφωνώ για το δικαίωμα της επιλογής δεν έχεις άδικο . Όπως επίσης θα ήθελα και θα έπρεπε τα digital να είναι πιο φθηνά από το κουτί λόγο του ότι δεν χουν κουτί , χαρτί , δισκάκι και μεταφορικά ..... Αλλά.....
barman_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Just now, GaGaS_Thess said: ι πιο φθηνά από το κουτί λόγο του ότι δεν χουν κουτί , χαρτί , δισκάκι και μεταφορικά ετσι ακριβως..αλλα Not gonna happen Ας ελπισουμε οτι θα κρατησει η φαση απο αργετινη 1
kavadias Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) το πρόβλημα με όλα τα digital/physical debates (books/ebooks, games, streaming πλατφόρμες/δισκάκια) είναι ότι τελικά απ' τη μετάβαση στο ψηφιακό ο καταναλωτής δεν καρπώνεται σχεδόν κανένα όφελος - πλην της "ευκολίας", και το -οικονομικό- όφελος είναι μεγάλο. ο publisher γλιτώνει πάρα πολλά έξοδα σε δίκτυα διανομής, κατασκευή case/booklet (ή εκτύπωση βιβλίου κλπ.) και απ' όλα αυτά ελάχιστο μετακυλίεται στον καταναλωτή. Η διαφορά τιμής πχ. στα βιβλία είναι αστεία ή ανύπαρκτη και φορτώνεσαι και draconian DRM ενώ ένα physical βιβλίο το δανείζω και στο φίλο μου όταν το τελειώσω. Και ένα single player video game το δανείζεις. Τα FF εμείς ένας τα αγόραζε και τα έπαιζε όλη η παρέα πχ. παλιά. Επίσης μην ξεχνάτε το συνολικό impact στην κοινωνία απ' τις δουλειές που χάνονται σε όλα τα ενδιάμεσα στάδια του physical. Οπότε ανακεφαλαιώνοντας το only digital για τον καταναλωτή έχει μηδενικό πρακτικά όφελος γιατί: ελάχιστα ή καθόλου φτηνότερο draconian drm δεν μπορείς να δανείσεις/πουλήσεις πρόβλημα σε βάθος χρόνου διατήρησης - πχ. οι σέρβερ κλείνουν o publisher μπορεί να βαρέσει χρεωκοπία και να μην υπάρχει κανένας τρόπος να διατεθεί στον κόσμο, αναίτια bans κατά καιρούς συμβαίνουν κλπ. Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να λυθούν με regulation αλλά αφορούν τεράστιες εταιρείες τεράστιων συμφερόντων που πληρώνουν καλά πολιτικούς και λομπίστες για να μένουν unregulated, και με τα ακόμη μεγαλύτερα κέρδη τους απ' την κατάργηση του physical που δεν μοιράζονται ούτε στο ελάχιστο με τους καταναλωτές, μπορούν να ασκούν ακόμη περισσότερη επιρροή. (sorry για το offtopic, αλλά είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε -απ' τα παραδείγματα άλλων κλάδων που σχεδόν πήγαν only digital- ότι μόνο αρνητική εξέλιξη είναι αυτή για τον καταναλωτή) Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από kavadias offtopic disclaimer 7 1
barman_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 55 minutes ago, kavadias said: (sorry για το offtopic, αλλά είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε -απ' τα παραδείγματα άλλων κλάδων που σχεδόν πήγαν only digital- ότι μόνο αρνητική εξέλιξη είναι αυτή για τον καταναλωτή) Καθόλου of topic Φίλε μου. Άλλωστε (και) για κάποιο λόγο μπήκαμε στο τριπακι του Series X και όχι του series S 1
joker9424 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Νομιζω υπαρχει η επιλογη share a game with a friend στο xbox,με περιορισμους βεβαια...ας με διορθωσει καποιος να το μεταβιβασεις δεν γινεται νομιζω
Paragontas-x Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Και μην ξεχνάτε και ότι παίζει να κυκλοφορήσει και ένα νέο series x digital η ms με βάση κάτι leaks που βγήκανε. 3 λεπτά πριν, joker9424 είπε Νομιζω υπαρχει η επιλογη share a game with a friend στο xbox,με περιορισμους βεβαια...ας με διορθωσει καποιος να το μεταβιβασεις δεν γινεται νομιζω Ναι γίνετε. Το game sharing λες και γίνεται μόνο μεταξύ 2 λογαριασμών ώστε να μοιράζεστε οτιδήποτε ψηφιακό.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Τι την ήθελαν την φωτογραφία. Τέλος πάντων... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από Fulgore
kostiger Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Στο μεταξυ.. https://gamingbolt.com/microsoft-has-reportedly-shut-down-xboxs-physical-games-division-rumour
barman_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2 minutes ago, kostiger said: Στο μεταξυ.. https://gamingbolt.com/microsoft-has-reportedly-shut-down-xboxs-physical-games-division-rumour να τα...
rodosf1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, barman_ είπε τι παιζει με αυτο το palworld? καλο? άψογο και πολύ διασκεδαστικό, είτε solo, ειτε με φίλους. Και με προσαρμοσιμη δυσκολια σε custom server. Survival, Crafting, εξερεύνηση, Pokémon style ζωάκια, όπλα. Τι άλλο θες.
kostiger Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, barman_ είπε να τα... .......................
barman_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 6 minutes ago, rodosf1 said: άψογο και πολύ διασκεδαστικό, είτε solo, ειτε με φίλους. Και με προσαρμοσιμη δυσκολια σε custom server. Survival, Crafting, εξερεύνηση, Pokémon style ζωάκια, όπλα. Τι άλλο θες. θα του ριξω μια ματια.παιζεται και διπλο στο σπιτι?μου αρεσε παρα πολυ υο it takes two και ψαχνω να βρω κατι παρομοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα