Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά αυτό που κάνω (επειδή 50-60-70 ευρώ) για παιχνίδι δεν δίνω με την καμία και ποτέ, ή αγοράζω μεταχειρισμένα και μετά τα ξαναπουλάω ή απλά σε Digital κάνω υπομονή μέχρι να βρω αυτό που θέλω σε καλή έκπτωση. 

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα μια ερώτηση ,πέρα από τα fps πως λέγονται που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει,αξίζει η μετάβαση από ένα x box x με ssd σε ένα x bosx series x ; διότι πέρα από τα frames δεν είναι πολύ μεγάλες οι διαφορές ώστε να κάνεις ουαου για να πάρεις τρέχοντας το series x και βάζω στο μυαλό μου πως μέχρι τέλος του χρόνου θα κυκλοφορήσει το series x pro λογικά όπως κ το ps5 pro . Τι λέτε εσείς που είχατε κ τα δυο συγκεκριμένα μοντέλα η τα έχετε άξιζε η μεταβίβαση ;

Δημοσ.

Δύο διαφορετικές κονσόλες η μία προηγούμενης γενιάς η άλλη νέας γενιάς.Αν σε ενδιαφέρουν να παίξεις νέα παιχνίδια της νέας γενιάς, αξίζει η μετάβαση.

Δημοσ.

Εγώ που είχα one x και πήρα seires s και seires x θα σου πω πως αξίζει η μετάβαση ακόμα και για το s. Πέρα από τα γραφικά που μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στο yt και να δεις διαφορές είναι σε μεγάλο βαθμό και οι χρόνοι φόρτωσης. Με τον ssd που εχεις βάλει είναι σίγουρα καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν έχει καμία σχέση με τις νέες κονσόλες. Από εκεί και πέρα εσύ θα αποφασίσεις αν θα πάρεις κάτι τώρα ή θα περιμένεις να βγει κάτι νέο. 

• Like 1
Δημοσ.

Το γράφω διοτι και το xbox x παίζει άνετα 4κ και έχω δει στο youtube που τα πάει πολύ καλά αν του βάλεις ssd αναβαθμίζεται γενικά , σε πολλά βίντεο λοιπόν στο YouTube σε σύγκριση με της επόμενης γενιάς το xbox series x τα πάει πολύ καλά δεν λέω πως το πιάνει αλλά δεν είναι κ πολύ πίσω (με asd το xbox x ) και δεν το  μιλάμε για το series s διότι αν ευσταθούν τα βίντεο στο youtube που δεν είναι λίγα το xbox x έχει καλυτεα γραφικά απλά χάνει στα fps για όποιον νοιάζεται. 

Μου κάνει εντύπωση που λένε νέας γενιάς κ δεν βλέπω μεγάλες διαφορές σε σύγκριση με το xbox x γενικά γι'αυτό κάνω αυτές τις ερωτήσεις .

6 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Δεν πρόκειται να βγάλει νέα κονσόλα ή MS φέτος

Πολλοί αναφέρουν για το ps5 pro φέτος μέχρι τέλος του χρουκ δεν νομίζω αν γίνει αυτό η Microsoft μη κάνει κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Η μια κονσόλα παίζει όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν, η άλλη όχι. Αυτό από μόνο του δεν αρκεί??

Ναι από τη μια έχεις δίκιο .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Akisvicky είπε

Το γράφω διοτι και το xbox x παίζει άνετα 4κ και έχω δει στο youtube που τα πάει πολύ καλά αν του βάλεις ssd αναβαθμίζεται γενικά , σε πολλά βίντεο λοιπόν στο YouTube σε σύγκριση με της επόμενης γενιάς το xbox series x τα πάει πολύ καλά δεν λέω πως το πιάνει αλλά δεν είναι κ πολύ πίσω (με asd το xbox x ) και δεν το  μιλάμε για το series s διότι αν ευσταθούν τα βίντεο στο youtube που δεν είναι λίγα το xbox x έχει καλυτεα γραφικά απλά χάνει στα fps για όποιον νοιάζεται. 

Μου κάνει εντύπωση που λένε νέας γενιάς κ δεν βλέπω μεγάλες διαφορές σε σύγκριση με το xbox x γενικά γι'αυτό κάνω αυτές τις ερωτήσεις .

Πολλοί αναφέρουν για το ps5 pro φέτος μέχρι τέλος του χρουκ δεν νομίζω αν γίνει αυτό η Microsoft μη κάνει κάτι αντίστοιχο.

Δεν παίζει το One X τα τελευταίας γενιάς games. Και να ήθελε. 

Δες βίντεο από flight simulator στο series S/X και θα αποφασίσεις άμεσα :)

Δημοσ.
9 hours ago, karamela693 said:

Προσωπικά αυτό που κάνω (επειδή 50-60-70 ευρώ) για παιχνίδι δεν δίνω με την καμία και ποτέ, ή αγοράζω μεταχειρισμένα και μετά τα ξαναπουλάω ή απλά σε Digital κάνω υπομονή μέχρι να βρω αυτό που θέλω σε καλή έκπτωση. 

Είναι δυστυχώς το μέλλον. Η επόμενη σειρά κονσολών δεν θα έχει δισκάκι.. Όλα digital Οπότε το παιχνίδι των τιμών τελειώνει 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Δεν πρόκειται να βγάλει νέα κονσόλα ή MS φέτος

14 λεπτά πριν, barman_ είπε

Είναι δυστυχώς το μέλλον. Η επόμενη σειρά κονσολών δεν θα έχει δισκάκι.. Όλα digital Οπότε το παιχνίδι των τιμών τελειώνει 

https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/xbox-series-x-2024-brooklin-features-price-design-and-everything-we-know-so-far

Προφανως δεν ειναι τιποτα ακομα επισημο, αν επιβεβαιωθουν ωστοσο, δεν θα αυξησουν την ισχυ της κονσολας, αλλα θα εχει καποιες σημαντικες περιφερειακες αναβαθμισεις και θα ειναι αυστηρα digital-discless φυσικα..

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, kostiger είπε

https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/xbox-series-x-2024-brooklin-features-price-design-and-everything-we-know-so-far

Προφανως δεν ειναι τιποτα ακομα επισημο, αν επιβεβαιωθουν ωστοσο, δεν θα αυξησουν την ισχυ της κονσολας, αλλα θα εχει καποιες σημαντικες περιφερειακες αναβαθμισεις και θα ειναι αυστηρα digital-discless φυσικα..

Κυριακή κοντή γιορτή. Σε pro μοντέλο αναφέρθηκα παρεμπιπτόντως...

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Κυριακή κοντή γιορτή. Σε pro μοντέλο αναφέρθηκα παρεμπιπτόντως...

Το υπεθεσα, για αυτο εγραψα οτι δεν θα αυξησουν την ισχυ για να καλυψω ολο το φασμα των παρατιθεμενων αναρτησεων..

Δημοσ.
16 ώρες πριν, kostiger είπε

Αμφιβαλλω αν θα βγει μονο digital, και με δεδομενο οτι γραφει πως θα καταργηθει το παλιο series x, θα μεινει χωρις κανένα μοντελο με disk? Δεν ειναι ετοιμη η αγορα ακομα για αυτο θεωρω.

Δημοσ.
6 minutes ago, dakangr said:

Αμφιβαλλω αν θα βγει μονο digital, και με δεδομενο οτι γραφει πως θα καταργηθει το παλιο series x, θα μεινει χωρις κανένα μοντελο με disk? Δεν ειναι ετοιμη η αγορα ακομα για αυτο θεωρω.

Mε ένα γρηγορο search εχουμε τα στοιχεία λένε πως το 2022 το 90% των games ήταν digital. Το ποσοστό αυτό για το 2023 ανεβηκε σε 96%. Δεν βρηκα επισημα στοιχεια. Οι πηγες ειναι fan sites οπως το Push Square, το BBC κτλ. Ακόμα ομως και να μην ειναι ακριβώς αυτα τα ποσοστά θεωρώ πως δεν υπάρχει περιπτωση τα physical να ειναι περισσοτερο απο 20% της αγοράς πλεον. Στο PC ειναι ουσιαστικά νεκρο. Στο XBOX πρεπει να εχει πεθανει και στο Playstation λογικά ειναι στην εντατική.

Προσωπικά θεωρω οτι το physical εχει ήδη πεθανει και ειμαι σιγουρος πως η επομενη γενιά δεν θα εχει drives. Ua έχει πιθανότατα 2TB storage γιατι τα παιχνιδια μεγαλώνουν. 

• Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...