firepc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Απο την μια βλέπετε δεκάδες σειρές και ταινίες στις υπηρεσίες τύπου netflix και δεν γυρνάει κανένας να πει "ρε παιδιά, είδα τόσες σειρές και ταινίες αλλά καμία δεν μου ανήκει" Και στο gaming τους έχει πάρει όλους ο πόνος για την κατοχή 🤪 4
kostiger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, firepc είπε Απο την μια βλέπετε δεκάδες σειρές και ταινίες στις υπηρεσίες τύπου netflix και δεν γυρνάει κανένας να πει "ρε παιδιά, είδα τόσες σειρές και ταινίες αλλά καμία δεν μου ανήκει" Και στο gaming τους έχει πάρει όλους ο πόνος για την κατοχή 🤪 Εν μερει εχεις δικιο, υπαρχει βεβαια και αυτο: Το ζουμι στην κατω δεξια φωτο, δεν τους επιασε ο πονος για τους gamers..
firepc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, kostiger είπε Εν μερει εχεις δικιο, υπαρχει βεβαια και αυτο: Η ubisoft πολύ καλά τα είπε Βασικά είπε αυτό που δεν τολμούν να πουν ΑΚΟΜΑ οι άλλοι
kostiger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 50 λεπτά πριν, firepc είπε Η ubisoft πολύ καλά τα είπε Βασικά είπε αυτό που δεν τολμούν να πουν ΑΚΟΜΑ οι άλλοι Αλλο μέσο η τηλεόραση, άλλο τα games. Τη σειρά πόσες φορές να την ξαναδεις; Ένα παιχνίδι μπορεί να το παίξεις και να το ξαναπαίξεις εντος ή εκτός συνδρομής. 1
firepc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, kostiger είπε Αλλο μέσο η τηλεόραση, άλλο τα games. Τη σειρά πόσες φορές να την ξαναδεις; Ένα παιχνίδι μπορεί να το παίξεις και να το ξαναπαίξεις εντος ή εκτός συνδρομής. Ακριβώς το αντίθετο Ταινίες που μου άρεσαν τις ξαναβλέπω άνετα που και που Παιχνίδι δεν ξαναπαίζω ποτέ για 2η φορά Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από firepc
kostiger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, firepc είπε Ακριβώς το αντίθετο Ταινίες που μου άρεσαν τις ξαναβλέπω άνετα που και που Παιχνίδι δεν ξαναπαίζω ποτέ για 2η φορά Δεκτο κι αυτο. Κι εγω μπορω να σου πω το ιδιο. Το θεμα ειναι τι συμβαινει με τους πολλους, οχι με εμενα ή με εσενα. Σε καθε περιπτωση ξεκαθαρισα απο την αρχη πως συμφωνω εν μερει. Η ουσια ειναι οτι η μετοχη τους κατρακυλα και αναζητουν πορους με καθε τροπο. Να θυμισω και την προ διετιας εκπεφρασμενη απορια τους για το γιατι δεν εχουν και οι ιδιοι ηδη πωληθει, οταν ειχε σκασει η εξαγορα της Zenimax..
firepc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, kostiger είπε Δεκτο κι αυτο. Κι εγω μπορω να σου πω το ιδιο. Το θεμα ειναι τι συμβαινει με τους πολλους, οχι με εμενα ή με εσενα. Σε καθε περιπτωση ξεκαθαρισα απο την αρχη πως συμφωνω εν μερει. Η ουσια ειναι οτι η μετοχη τους κατρακυλα και αναζητουν πορους με καθε τροπο. Να θυμισω και την προ διετιας εκπεφρασμενη απορια τους για το γιατι δεν εχουν και οι ιδιοι ηδη πωληθει, οταν ειχε σκασει η εξαγορα της Zenimax.. Τσπ, εγώ μπορώ να σου πω κάτι με σιγουριά. Όλοι αυτοί που "πονάνε" για το digital κλπ, οχι μόνο δεν θα σταματήσουν το gaming, αλλά θα γίνουν ακόμα πιο φανατικοί στο μέλλον
kostiger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, firepc είπε Τσπ, εγώ μπορώ να σου πω κάτι με σιγουριά. Όλοι αυτοί που "πονάνε" για το digital κλπ, οχι μόνο δεν θα σταματήσουν το gaming, αλλά θα γίνουν ακόμα πιο φανατικοί στο μέλλον Κι αυτο πιθανο ειναι.
ManLag Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Αυτοί που καίγονται για όλη αυτή την ιστορία (που δεν είναι λίγοι by the way), δεν καίγονται που το digital και το συνδρομητικό μοντέλο υπάρχουν. Καίγονται επειδή οι εταιρείες πάνε να καταργήσουν το παραδοσιακό μοντέλο. Σύμφωνοι, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές οπτικές γωνίες και διαφορετικές συνθήκες για τον καθένα. Ένα αυτοκίνητο μπορεί για έναν να είναι ένα απλό μεταφορικό μέσο για να τον πάει στη δουλειά, και για έναν άλλο να είναι ένα αντικείμενο που βγάζει άπειρο συναίσθημα. Άρα λοιπόν ας βγει το hellblade digital στα 50 και physical στα 60, και ας διαλέξει ο καθένας αυτό που τον γεμίζει. Επίσης να είσαι σίγουρος ότι αυτοί που πονάνε για το digital, θα το γυρίσουν στην πειρατεία για να παίξουν καναδυο τίτλους που καίγονται και θα αρκεστούν στο ρετρό ή θα ξεκινήσουν το ψάρεμα που είναι ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ χόμπι. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από ManLag
Fulgore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) https://www.purexbox.com/news/2021/10/far-cry-6-only-installs-700mb-from-the-disc-on-xbox-series-x Από το να κυκλοφορούν κουτάτα τα παιχνίδια που δεν έχουν όλο το παιχνίδι μέσα, καλύτερα digital only. Πιθανώς αυτά όλα σε Xbox μεριά να είναι πιο έντονα λόγω Gamepass. Γιατί και σε Sony/Nintendo, είναι υψηλές οι πωλήσεις ψηφιακών παιχνιδιών, αλλά είναι επίσης υψηλές και οι πωλήσεις κουτάτων παιχνιδιών(άρα παραπάνω μεταχειρισμένα που λέει ο @Psycho_Warhead). Και με αφορμή τα περί digital Only, βλέπω και στο εξωτερικό σε διάφορα καταστήματα να έχει μειωθεί το κομμάτι του Xbox. Ορισμένες φωτό/tweets πιο κάτω σε spoilers Spoiler Και σε σύγκριση μια γεμάτη συλλογή Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από Fulgore 1
TutaKachun Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Για μενα καθε επιλογή που ααφαιρειται ειναι κακο. Δεν εχω ουτε ενα physical game. Σε PC, PS4, PS5, XBOX One και Series X. Ουτε ενα. Δεν μ΄αρεσουν, δεν παιζω 200 φοορες το ιδιο game και θεωρω οτι πιανει τσαμπα χωρο στο σπιτι και σκονιζεται. Παρ όλα αυτα ομως ειμαι καθετα εναντια στην καταργηση του physical. 1 επιλογη ειναι πολυ χειροτερο απο 2 επιλογες. Αλλά οπως παντα θα περασει και αυτο και θα το δεχτουν ολοι. Εδω δεχτηκαμε τα micro transaction 2
ManLag Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Προφανώς δε διαφωνούμε. Physical παιχνίδι που δεν έχει όλο το παιχνίδι playable απο την αρχή μέχρι το τέλος, δεν είναι physical. Είναι να είχαμε να λέγαμε. Εν πάση περιπτώσει,ειναι δυστυχές αυτό που πάει να γίνει (η αφαίρεση της επιλογής δηλαδή), ελπίζω να κρατήσουν τα προπύργια. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από ManLag
chrisgewrgi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Ρε παιδια xbox δεν έχετε? Δεν έχετε gamepass στα μηχανήματα σας? Τι 50 και 60 διαβάζω? Δεν θα το παίξετε στο gamepass αλλά θα το αγοράσετε? 1
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Ρε παιδια xbox δεν έχετε? Δεν έχετε gamepass στα μηχανήματα σας? Τι 50 και 60 διαβάζω? Δεν θα το παίξετε στο gamepass αλλά θα το αγοράσετε? Μπορεί κάποιος να το θέλει για την συλλογή
ManLag Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έτσι φίλε ακριβώς, υπάρχουμε και εμείς. Μόνο retail αγορασμένα παιχνίδια σε όλες μας τις κονσόλες! Digital αγορασμένα ελάχιστα indies, εκεί όπου δεν υπάρχει επιλογή physical. Ιδεολογικά αντίθετος σε συνδρομητικά μοντέλα, αλλά σύμφωνος στην ύπαρξή τους ως επιλογή. ΑΦΜ... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από ManLag 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα