Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με φυσητήρα απόπου  ρίχνουμε αέρα για φύγει η σκόνη από μέσα?Αν ριξω από πάνω έχει τρόπο διαφυγής η σκόνη από κάτω?Αλλιώς από που?Και για το PS5 έχω απορία και για όλες μου τις κονσόλες αλλά μια και μιλάμε για series x εδώ είπα να ρωτήσω μιας και πήρα πρόσφατα ένα φυσητήρα.

Επεξ/σία από kajwbtfe
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Με φυσητήρα απόπου  ρίχνουμε αέρα για φύγει η σκόνη από μέσα?Αν ριξω από πάνω έχει τρόπο διαφυγής η σκόνη από κάτω?Αλλιώς από που?Και για το PS5 έχω απορία και για όλες μου τις κονσόλες αλλά μια και μιλάμε για series x εδώ είπα να ρωτήσω μιας και πήρα πρόσφατα ένα φυσητήρα.

Ναι, αλλα προσπαθησε να μην γυρισει πολυ ο ανεμιστηρας, γιατι δουλευει ως γεννητρια οταν το φυσας...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kajwbtfe είπε

από την είσοδο προς την έξοδο. Όχι απο τη μεριά του ανεμιστήρα δλδ. 

Και με ελαφρά blows, όχι συνεχόμενα σα να φυσας σαλόνι αμαξιού πχ. 

Ακόμα καλύτερα βάλε ένα καλαμάκι να μην περιστρεφεται ο ανεμιστήρας με το φύσημα, για προστασία του. 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

από την είσοδο προς την έξοδο. Όχι απο τη μεριά του ανεμιστήρα δλδ. 

Και με ελαφρά blows, όχι συνεχόμενα σα να φυσας σαλόνι αμαξιού πχ. 

Ακόμα καλύτερα βάλε ένα καλαμάκι να μην περιστρεφεται ο ανεμιστήρας με το φύσημα, για προστασία του. 

Βασικά, όχι. Πάντα φυσάμε αντίθετα της ροής του αέρα. Πχ, στην ψυκτρα θα φυσήξεις αντίθετα γτ όλη η σκόνη είναι από την μεριά της εισαγωγής. Σε ένα ψυγείο στο pc, θα φυσήξεις αντίθετα γτ είναι από την μεριά της εισαγωγής. Αν φυσήξεις ίδια φορά, θα τα βάλεις πιο μέσα. Αν ανοίξετε μια ψυκτρα, θα δείτε από ποια μεριά πιάνεται η περισσότερη σκόνη. 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Βασικά, όχι. Πάντα φυσάμε αντίθετα της ροής του αέρα. Πχ, στην ψυκτρα θα φυσήξεις αντίθετα γτ όλη η σκόνη είναι από την μεριά της εισαγωγής. Σε ένα ψυγείο στο pc, θα φυσήξεις αντίθετα γτ είναι από την μεριά της εισαγωγής. Αν φυσήξεις ίδια φορά, θα τα βάλεις πιο μέσα. Αν ανοίξετε μια ψυκτρα, θα δείτε από ποια μεριά πιάνεται η περισσότερη σκόνη. 

Η καλύτερη λύση είναι να λύσει το μηχάνημα και να φυσήξει κομμάτι κομμάτι. Αν δεν μπορεί όμως λόγω εγγύησης ή φόβου πχ από οποίο άκρο και να φυσήξει πιο μέσα θα πάει μέρος της σκόνης. Γενικά όμως θα καθαρίσει τα χοντρά κομμάτια. 

Το θέμα που θέλει προσοχή είναι η ανεξέλεγκτη περιστροφή του fan. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές, όταν δεν γίνεται να λυθεί το *όποιο* σύστημα για να γίνει σωστή δουλειά, φυσάμε πάντα αντίθετα από την φορά εισαγωγής, με κάποια "σφήνα" στους ανεμιστήρες ώστε να μην δημιουργήσουν πηνίο από την κινητική ενέργεια που θα αποκτήσουν.  

Δημοσ.

Με κομπρεσέρ αέρα κάνει? Έχω έναν που χρησιμοποιώ για να καθαρίσω τον cooler της cpu μου στο pc εδώ και 5 χρόνια 😂

Δημοσ.

Μετά το τελευταίο system update όταν βάζεις τη κονσόλα σου σε standby(Sleep) mode δεν σβήνει καθόλου το λαμπάκι του power πάνω στη κονσόλα ενώ παλιότερα έσβηνε?

Δημοσ.

Αν και αρκετά ετεροχρονισμένα, σαν άτομο που περίμενε μανιωδώς το Senuas Saga hellblade έμεινα ψιλοαπογοητευμένος από το Direct. 

Τα Indiana Jones - Avowed μοιάζουν αρκετά καλά παιχνίδια και ειδικά το πρώτο ίσως δούμε την MS να φτιάχνει ένα νέο IP της εδώ...

Αλλά αυτό το ρημάδι το Digital Only για το Senuas δεν χωνεύεται με τίποτα (όπως και το Alan Wake 2). Αναγκαστικά θα το παίξω μέσω Gamepass, ελπίζοντας να επαναληφθεί η ιστορία του 1ου τίτλου και να βγει αργοτερα σε retail μορφή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το digital only είναι δίκοπο μαχαίρι. Τι εννοώ.

Απο τη μια είναι η νέα "μόδα" με αποτέλεσμα το όποιο παιχνίδι ακόμα και 3Α να είναι φτηνότερο απ' ότι αν κυκλοφορούσε και σε retail  έκδοση(Περίπου 20-30 ευρώ κάτω)

Από την άλλη δεν θα έχεις δισκάκι(Σιγά τα οα για εμένα) που θα πλήρωνες το παιχνίδι day1 σχεδόν 80 ευρώ ειδικά αν είναι 3A.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

To Hellblade 2 δεν φαίνεται να έχει κάποια έκπληξη. Πάμε για ένα solid παιχνιδάκι ίδιο με το πρώτο

Ξεκάθαρα την παρουσίαση κέρδισε το Indiana Jones

To Ara θα το λατρέψουν οι pc gamers

To Avowed φάνηκε συμπαθητικό skyrim clone

Δεν τα βλέπω όλα για το '24 πάντως

Δημοσ.
2 hours ago, Paragontas-x said:

Αυτό το digital only είναι δίκοπο μαχαίρι. Τι εννοώ.

Απο τη μια είναι η νέα "μόδα" με αποτέλεσμα το όποιο παιχνίδι ακόμα και 3Α να είναι φτηνότερο απ' ότι αν κυκλοφορούσε και σε retail  έκδοση(Περίπου 20-30 ευρώ κάτω)

Από την άλλη δεν θα έχεις δισκάκι(Σιγά τα οα για εμένα) που θα πλήρωνες το παιχνίδι day1 σχεδόν 80 ευρώ ειδικά αν είναι 3A.

Δίκοπο μαχαίρι για όσους το αγόραζαν Day One συμφωνώ. Ωστόσο, για όλους εμάς που μάθαμε να περιμένουμε να πέσει κάποιος τίτλος στο εικοσάρι, λόγω οικονομικών, επιλογής ή και των δύο είναι κακό νέο. Όπως και να έχουν γίνει πλέον τα παιχνίδια με τα day one patches, το να έχεις ένα παιχνίδι σε retail μορφή και να το εγκαταστήσεις και offline δεν παύει είναι μία μορφή ιδιοκτησίας καλύτερη για εμένα από το digital. Και για συλλεκτικούς λόγους και γιατί αύριο μεθαύριο κλείνουν οι σέρβερς και πάπαλα...

όπως προείπα, τζάμπα θεωρητικά στο Gamepass και ελπίδα να έρθει σε δισκάκι σε κανένα χρόνο από την κυκλοφορία του...

Δημοσ.

Digital only σημαίνει τέλος τα μεταχειρισμένα που είναι πολύ πιο φτηνά..Θα σκας 50-60 ευρώ και όοοοοταν μπει σε έκπτωση στο επίσημο store, θα μπορείς να το αγοράσεις φτηνότερα. Και φυσικά θα μένει στον λογαριασμό σου, δεν θα μπορείς να το πουλήσεις όπως τώρα αφού το τερματίσεις.

Κοινώς οι κονσόλες θα γίνουν PC και σε αυτό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...