Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά πολλές λάθος κινήσεις η ms στις κονσόλες, που εν τελεί θα ζημιώσουν μόνο τους gamers, αφού αν εκλείψει ο ανταγωνισμός στις διαθεσιμεσ κονσόλες, οι τιμές θα εκτιναχθούν, τόσο για το hw, όσο και για το sw 

Δημοσ.

Με τόσα studios που έχει πλέον θα μπορούσε να ποδοπατήσει την Sony για πλάκα, αλλά δεν τους ενδιαφέρει..Αφήνει τα studios να φτιάχνουν ό,τι μπαρούφα θέλουν χωρίς να τα πιέζει για exclusives τύπου GoW.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.eneba.com/el/xbox-outlast-2-xbox-live-key-argentina?itm_campaign=Recombee Product Page&itm_content=gamers also viewed section&itm_medium=product card&itm_term=1

παλιο αλλα καλο σε τιμη χωμα οποιος δεν το εχει παιξει αξιζει.Τελικη τιμη βγαινει 0,78 επιλέγοντας τον πωλητη που το εχει 0,36.Το περναμε με το γνωστο τροπο vpn και δουλευει αψογα το TunnelBear.Μολις το περασα.

• Like 1
Δημοσ.

το εχω ξαναδιαβασει αυτο για λαθος κινησεις και απορω !

μας εχουν δωσει μια κονσολα που πεταει , μια συνδρομη που ακομα και στην κανονικη της τιμη δεν εχει ανταγωνιστη σε  περιεχομενο , μας εχουν δωσει ατελειωτους τιτλους για ολα τα γουστα μονο με την συνδρομη , μας εχουν αφησει να βαζουμε αν θελησουμε και παιχνιδια απο κλειδαδικο , και επισεις εχεις την συνδρομη και στο pc. παντα υπαρχει χωρος για βελτιωση , αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.

αν δεν ειχε ξυπνησει η microsoft μονο κακο θα ηταν για τους gamers.

τι αλλο θελετε , να σας στελνει και τα χριστουγγενα κανενα καλαθι με ουισκια?

• Like 7
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, taxudromos69 είπε

μας εχουν δωσει μια κονσολα που πεταει , μια συνδρομη που ακομα και στην κανονικη της τιμη δεν εχει ανταγωνιστη σε  περιεχομενο , μας εχουν δωσει ατελειωτους τιτλους για ολα τα γουστα μονο με την συνδρομη , μας εχουν αφησει να βαζουμε αν θελησουμε και παιχνιδια απο κλειδαδικο , και επισεις εχεις την συνδρομη και στο pc. παντα υπαρχει χωρος για βελτιωση , αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.

αν δεν ειχε ξυπνησει η microsoft μονο κακο θα ηταν για τους gamers.

τι αλλο θελετε , να σας στελνει και τα χριστουγγενα κανενα καλαθι με ουισκια?

Να δώσει exclusives τύπου God of War, Last of Us κλπ. Αυτή τη στιγμή ακολουθεί πολιτική Netflix, δηλαδή ποσότητα αντί για ποιότητα.

Ενώ στο X360 ήταν φουλ επίθεση με δυνατά exclusives και η Sony με το PS3 είχε πολλά ζόρια.

Σε άλλα νέα, επιτέλους release date για το Hellblade 2, 21 Μαΐου.

Indianna Jones gameplay trailer. Κυκλοφορία εντός του 2024.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, Psycho_Warhead said:

Με τόσα studios που έχει πλέον θα μπορούσε να ποδοπατήσει την Sony για πλάκα, αλλά δεν τους ενδιαφέρει..Αφήνει τα studios να φτιάχνουν ό,τι μπαρούφα θέλουν χωρίς να τα πιέζει για exclusives τύπου GoW.

Δεν καίγονται όλοι για τέτοια παιχνίδια. Απόδειξη ότι το God of War που αναφέρεις δεν το έχουν αγοράσει 80% + από τους κατόχους Ps4. Το ίδιο ισχύει και για τα υπολοιπα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Όχι αλλά δεν θα έχει κανένα νόημα να πάρει κάποιος ΧΒΟΧ αν όλα τα παιχνίδια βγαίνουν και στο playstation . Θα παίρνει ps5 και θα παίζει και τα ΧΒΟΧ γιατί να πάρει ΧΒΟΧ και να μην μπορεί να παίξει τα playstation?

Στο πλάνο που εχουν δεν τους ενδιαφέρει να εχεις χβοχ. Θέλουν να χωσουν τα games τους σε ότι έχει pixel.δεν θα βγαλει παιχνίδια που θα παίζουν στο ps5. Αν τα βγάλει θα είναι μέσο cloud όπως σε όλες τις άλλες συσκευές εκτός xbox pc που θα παίζουν και native.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, μόλις αποχωρίστηκα το one X (καταπληκτικό) για χάρη ενός Series X! 

Έχω δύο ερωτήσεις.. Το χρησιμοποιεί κάποιος ξαπλωτό? Είναι safe? 

Και είδα κάποια μαγνητικά φίλτρα που μπαίνουν στην είσοδο και στην έξοδο του αέρα.. Κάνουν δουλειά με τη σκόνη? 

Ευχαριστώ! 

• Moderators
Δημοσ.

Εδώ ολόκληρο το direct για όποιον δεν το είδες χθες. Γενικά και οι πέντε τίτλοι που έδειξαν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και λογικά θα παιχτούν όλοι (για το Ara δεν ξέρω μόνο, έχω κακό ιστορικό εθισμού με το genre).

Προσωπικά, με αυτό που είδα, καλύφθηκα για το 2024, εφόσον κυκλοφορήσουν στο ενδιάμεσο και μερικούς ΑΑ τίτλους.

4 hours ago, barman_ said:

Έχω δύο ερωτήσεις.. Το χρησιμοποιεί κάποιος ξαπλωτό? Είναι safe? 

Ναι, κομπλέ είναι.

• Like 4
Δημοσ.
16 hours ago, ikaros2 said:

@BillT Ναι και εγώ προτίμησα ελληνικό dev account για σιγουριά. Μην ξεχάσεις να δηλώσεις contact information στο PartnerCenter. Η διορία είναι μέχρι 31/12/2024 γιατί μετά θα πέσει block στο account.

αυτό τώρα από που προκύπτει? αφού έδωσα contact info κατά τη διαδικασία της εγγραφής. Τέλος πάντων έβαλα και εκεί ένα email να υπάρχει.

hd textures

το ανέφερες και σε προηγούμενο μήνυμα σου αλλά σφύριξα αδιάφορα. Δεν ήξερα καν την υπάρξη τους και το έψαξα λίγο.

Ενδιαφέρον μεν, που η κοινότητα ασχολείται ακόμα και με αυτό, δύσκολα θα ασχοληθώ δε.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, taxudromos69 είπε

και εγώ απορώ συμφορουμίτη με αυτά που γράφονται.

Είχαμε εχτές (Xbox)developer Direct, με διάφορα γνωστά exclusives που θα κυκλοφορήσουν στο 2024, ορισμένα από τα οποία υποτίθεται ειναι και πολύ αναμενόμενα.

Μπαίνω στο εδώ θέμα και περιμένω οι περισσότερα να γράφουν για αυτά, και βλέπω μόνο για αυτά να μην γράφεται τίποτα.

Για παράδειγμα μέχρι και άρθρο στο forum ανέβηκε σχετικά με το digital only Hellblade.

Η για το Indiana Jones

Στο εδώ θέμα, ας πούμε για 800 φορά για το καλύτερο value του gamepass και των φθηνότερων παιχνιδιών από εξωτερικό, να αφήσουν και οι υπόλοιποι και ένα like σε όποιον το γράφει και όλα καλά.

Που είναι ο παλιός ενθουσιασμός, μόλις έσκαγε trailer αναμενόμενου exclusive, που έμπαινε ο κόσμος στο θέμα να γράψει αποκλειστικά για αυτό?

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Το Ara δεν είναι του γούστου μου, οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Μακάρι να είναι καλό και να αρέσει στους λάτρεις των 4x παιχνιδιών.

Όσον αφορά όλα τα υπόλοιπα, το μοναδικό που δεν μου έκανε κλικ ήταν το Avowed. Ενώ ήταν καλύτερη η παρουσίαση του από την περσινή, δεν μου άρεσε καθόλου το combat και ειδικά τα animations. Ελπίζω κάτι να φτιάξουν μέχρι τον Σεπτέμβρη. 

Όλα τα υπόλοιπα τα βρήκα πολύ δυνατά. 

Μπράβο στην Machinegames που φτιάχνει ένα παιχνίδι όπως θέλει εκείνη σε αντίθεση με μια μεγάλη μερίδα της gaming κοινοτητας που ήθελε ντε και καλά να είναι third person. Έβλεπα από το πρωί την συντριπτική πλειοψηφία youtubers, πως ξινισαν όταν πήραν χαμπάρι ότι το Indiana Jones είναι σε first person. 

Το καλύτερο για μένα όμως είναι η πληθώρα νέων ip.

Δημοσ.
12 hours ago, Malthador said:

Ναι, κομπλέ είναι.

Ευχαριστω πολυ!! Καμια αποψη για τα μαγνητικα φιλτρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...