Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Πολύ προβληματικά controllers. Τέλεια στο χέρι και πολύ premium αλλά βγάζουν προβλήματα σε μεγάλο ποσοστό. Εγώ περιμένω μήπως βγάλει το 3 και είναι καλύτερο. 

Και κάποιοι υποψήφιοι αγοραστες του 1 περίμεναν το 2 μήπως είναι χωρίς προβλήματα, αλλά φευ 😛

• Like 1
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, BillT είπε

Σκέφτομαι να πληρώσω για microsoft developer account και να ενεργοποιήσω το dev mode στην κονσόλα μου για την εγκατάσταση retroarch/dolphin emulator. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θεωρείτε ότι υπάρχει πρόβλημα αν ο dev account είναι ο ίδιος με τον βασικό microsoft/xbox account μου, που βρίσκεται ήδη στην κονσόλα. 

Έχει κανένας εδώ κάνει τη διαδικασία? Αξίζει? το κάνω πιο πολύ για τα παιδιά που θέλουν να παίξουν mario κτλ.

έχω series s, αλλά ρωτάω εδώ λόγω περισσότερης κίνησης.  

Αξίζει φουλ, μη ξεχάσεις όταν κάνεις activate το dev account από browser να βάλεις άλλο region για να σου βγει πιο φθηνά, πχ. εγώ έβαλα region Τουρκία και μου βγήκε 1,39Ε.

Θα βρεις άπειρους οδηγούς στο youtube.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Και κάποιοι υποψήφιοι αγοραστες του 1 περίμεναν το 2 μήπως είναι χωρίς προβλήματα, αλλά φευ 😛

Δεν έχεις άδικο, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όμως 😜. Την τελευταία ευκαιρία σε elite 2 την έδωσα με ένα core. Δεν πρέπει να το έχω πάνω από 3μηνο και το δεξί bumper δε δουλεύει σωστά. Τουλάχιστον πλέον δίνει 2 χρόνια εγγύηση και όχι 1 όπως παλιότερα και όσες φορές και να στείλεις controller θα σου στείλει refurbished χωρίς πολλά πολλά. 

Δημοσ.

Πάλι θα στείλω controller για επισκευή. Ούτε 3 μήνες δεν έβγαλε αυτό που ήρθε πίσω. Δεν πατάνε πλέον τα Α και Β και κολλάνε μέσα. Μεγάλη απογοήτευση τα xbox series controllers. Πριν με το Xbox One, για 3 χρόνια που είχα 2 χειριστήρια, κανένα δεν είχε βγάλει πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει τεράστιο ρόλο πως χρησιμοποιείτε και τα controllers.

Αν πατάτε όλα τα κουμπιά με όλη σας τη δύναμη και γενικότερα δεν τα προσέχετε λογικό είναι να χαλάνε εύκολα.

Έχω μοχλό από το xbox360 και από το xbox one x όπως και από το νεότερο series x και μια χαρά μου δουλεύουν όλα.

Ούτε drift, ούτε τίποτα.

Για να είμαι απολύτως ειλικρινής μόνο ένας μοχλός έχει χαλάσει στα χέρια μου και αυτός στη 1 εβδομάδα γιατί ήταν ελαττωματικός(Πότε δούλευε η δόνηση, πότε όχι) και αλλάχτηκε από το ms support.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, ikaros2 said:

Εγώ προς το παρόν χρησιμοποιώ retroarch + dolphin και θέλω κάποια στιγμή να περάσω σε standalone, που έχει πιο πολλά features (π.χ. HD textures).

7 hours ago, JohnSyros said:

Αξίζει φουλ, μη ξεχάσεις όταν κάνεις activate το dev account από browser να βάλεις άλλο region για να σου βγει πιο φθηνά, πχ. εγώ έβαλα region Τουρκία και μου βγήκε 1,39Ε.

Θα βρεις άπειρους οδηγούς στο youtube.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! 

Ενώ μου αρέσουν τα παλιά παιχνίδα και θα ήθελα να έχω ένα καλό setup διαθέσιμο, ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά. Έχω και Nvidia Shield 2017 που θεωρητικά είναι ένα αξιοπρεπές μηχάνημα για emulation, 2-3  φορές που προσπάθησα χωρίς βέβαια να έχει προηγηθεί κάποιο ιδιαίτερο διάβασμα, δεν πήγαν πολύ καλά τα πράγματα.

Η διαδικασία της ενεργοποίησης του dev mode και η εγκατάσταση δεν είναι κάτι, αλλά μετά η ρύθμιση του emulator, του controller κτλ μου φαίνεται βουνό και δεν έχω την όρεξη να ασχοληθώ. 

Μπορώ να βρω κάπου έτοιμα configs και με ένα απλό copy paste να γίνει η δουλειά?

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν ξεμπερδεύεις με copy-paste. Θέλει όντως πολύ δουλειά αλλά με τα tutorials του Archades Games είναι τυφλοσούρτης η διαδικασία.

Δημοσ.
On 17/01/2024 at 09:01, ikaros2 said:

Δυστυχώς δεν ξεμπερδεύεις με copy-paste. Θέλει όντως πολύ δουλειά αλλά με τα tutorials του Archades Games είναι τυφλοσούρτης η διαδικασία.

Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, σήμερα που δεν είχα δουλειά το πρωί αποφάσισα τελικά να την κάνω τη διαδικασία.

Πλήρωσα ελληνικό dev account και όχι τούρκικο για να μην περιπλέξω τα πράγματα με λογαριασμό μου και έκανα την ενεργοποίηση της κονσόλας και την εγκατάσταση του standalone Dolphin σχετικά γρήγορα και εύκολα. Εκεί που φοβόμουν, που είναι η ρύθμιση των controllers, ευτυχώς δούλεψε χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα και δύο παιχνίδια που δοκίμασα mario kart & super mario bros δούλεψαν μια χαρά.

Ίσως βέβαια να χρειαστεί να ξανακάνω κάποια πράγματα γιατί σήμερα χρησιμοποίησα ένα μικρό usb stick και είδα κάποια μικρά κολλήματα, οπότε μπορεί να το αλλάξω με κάποιο ssd για καλύτερη εμπειρία!!!

Προς το παρόν πάντως, όλα καλά!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@BillT Ναι και εγώ προτίμησα ελληνικό dev account για σιγουριά. Μην ξεχάσεις να δηλώσεις contact information στο PartnerCenter. Η διορία είναι μέχρι 31/12/2024 γιατί μετά θα πέσει block στο account.

Με εξωτερικό μηχανικό hdd δεν έχω κάποιο θέμα, φυσικά με ssd θα είναι πολύ καλύτερα ειδικά για να φορτώνονται τα hd textures τα οποία είναι μεγάλα αρχεία.

Επεξ/σία από ikaros2
  • Moderators
Δημοσ.

Κάποια στιγμή είχα αγοράσει dev account, το ενεργοποίησα στην κονσόλα, πέρασα και Retroarch και μετά από κάποιο update χάθηκε.

Μπορώ να ξανακάνω την διαδικασία κάπως ή πρέπει να αγοράσω ξανά;

Δημοσ.

Έχει βουτήξει ο τόπος για τα xbox games sl σε playstation και switch . Τι πάνε να κάνουν? Θα σκοτώσουν την κονσόλα σαν κονσόλα?!?!?

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, GaGaS_Thess said:

Έχει βουτήξει ο τόπος για τα xbox games sl σε playstation και switch . Τι πάνε να κάνουν? Θα σκοτώσουν την κονσόλα σαν κονσόλα?!?!?

Γιατί, θα αυτοκαταστραφεί η κονσόλα σου αν βγουν και στις άλλες πλατφόρμες τα games της MS;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γιατί, θα αυτοκαταστραφεί η κονσόλα σου αν βγουν και στις άλλες πλατφόρμες τα games της MS;

Όχι αλλά δεν θα έχει κανένα νόημα να πάρει κάποιος ΧΒΟΧ αν όλα τα παιχνίδια βγαίνουν και στο playstation . Θα παίρνει ps5 και θα παίζει και τα ΧΒΟΧ γιατί να πάρει ΧΒΟΧ και να μην μπορεί να παίξει τα playstation?

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, GaGaS_Thess said:

Όχι αλλά δεν θα έχει κανένα νόημα να πάρει κάποιος ΧΒΟΧ αν όλα τα παιχνίδια βγαίνουν και στο playstation . Θα παίρνει ps5 και θα παίζει και τα ΧΒΟΧ γιατί να πάρει ΧΒΟΧ και να μην μπορεί να παίξει τα playstation?

Όπως έχω ξαναπεί, το ατού της MS δεν είναι τα games της, είναι οι υπηρεσίες της.

Αυτό που περιγράφεις θα έχει νόημα εάν η Sony δεχθεί να βάλει Game Pass στην κονσόλα της. Έχουμε αρκετό δρόμο μέχρι να γίνει αυτό και μέχρι τότε το προβάδισμα είναι στο XBOX.

Να εύχεσαι πάντως τουλάχιστον τα ΑΑΑ games να βγαίνουν παντού, για να κάνουν καλύτερες πωλήσεις και να βγαίνουν κι άλλα ΑΑΑ games.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...