nek4d Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 5 hours ago, GaGaS_Thess said: Έχω πιάσει lies of p και gears από χθες και έχω κολλήσει και με τα 2 . Το lies of p το είχα παρατήσει στο 1ο mini boss στον αστυνομικό γιατί είχα πεθάνει 1821 φορές και εσπασαν τα νεύρα μου . Το έκαναν πιο εύκολο η είναι ιδέα μου ? Διαμαντακι από τα λιγα 1821, χαχα Το εκαναν πιο ευκολο μεσω update, γιατι ολοι εκει το σταματουσαν. (Εχουμε ξαναγραψει γι'αυτο, δεν θυμαμαι αν ειναι εδω η σε παρομοιο νημα).
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, nek4d είπε 1821, χαχα Το εκαναν πιο ευκολο μεσω update, γιατι ολοι εκει το σταματουσαν. (Εχουμε ξαναγραψει γι'αυτο, δεν θυμαμαι αν ειναι εδω η σε παρομοιο νημα). Μα είχα αγανακτήσει εκεί πέρα . Πολύ ξύλο και το παράτησα . Τώρα προχωράει και δειχνει πολύ καλό . Αμαρτία να ξενερώνει ο κόσμος με το καλημερα 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Gears act 4 πάω να βγω από το σπίτι . Πράσινη οθόνη η κονσόλα ακούγεται ήχος δεν δείχνει τίποτα πέρα από πράσινη οθόνη βγάζω από το ρεύμα ξανά βάζω όλα καλά . Μπαίνω πάλι στο παιχνίδι στο ίδιο σημείο κόλλησαν όλα δεν κάνει τίποτα βγαίνει στο κεντρικό μενού κάνω επανεκκίνηση την κονσόλα . Τι φάση στο ίδιο ακριβώς σημείο και τις 2 φορες
rodosf1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 56 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Gears act 4 πάω να βγω από το σπίτι . Πράσινη οθόνη η κονσόλα ακούγεται ήχος δεν δείχνει τίποτα πέρα από πράσινη οθόνη βγάζω από το ρεύμα ξανά βάζω όλα καλά . Μπαίνω πάλι στο παιχνίδι στο ίδιο σημείο κόλλησαν όλα δεν κάνει τίποτα βγαίνει στο κεντρικό μενού κάνω επανεκκίνηση την κονσόλα . Τι φάση στο ίδιο ακριβώς σημείο και τις 2 φορες corrupt αρχείο. Σβήνεις game, κατεβάζεις ξανά. Έχει το cloud save και δε χάνεις κάτι.
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, rodosf1 είπε corrupt αρχείο. Σβήνεις game, κατεβάζεις ξανά. Έχει το cloud save και δε χάνεις κάτι. Το έκανα 3η φορά και προχώρησε κανονικά χωρίς πρόβλημα . Απλά αγχώθηκα λες να ετοιμάζεται το series x μου να αποχαιρετήσει!?!?!
rodosf1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Το έκανα 3η φορά και προχώρησε κανονικά χωρίς πρόβλημα . Απλά αγχώθηκα λες να ετοιμάζεται το series x μου να αποχαιρετήσει!?!?! αν ο ήχος έδειχνε εξέλιξη του game, τότε δεν ήτανε corrupt αρχείο αλλά Hdmi καλώδιο. Οπότε τσίμπα ένα καλό να έχεις έτοιμο. ή δανεισου ενα να δεις.
BillT Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Σκέφτομαι να πληρώσω για microsoft developer account και να ενεργοποιήσω το dev mode στην κονσόλα μου για την εγκατάσταση retroarch/dolphin emulator. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θεωρείτε ότι υπάρχει πρόβλημα αν ο dev account είναι ο ίδιος με τον βασικό microsoft/xbox account μου, που βρίσκεται ήδη στην κονσόλα. Έχει κανένας εδώ κάνει τη διαδικασία? Αξίζει? το κάνω πιο πολύ για τα παιδιά που θέλουν να παίξουν mario κτλ. έχω series s, αλλά ρωτάω εδώ λόγω περισσότερης κίνησης.
Cacciatore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Gears act 4 πάω να βγω από το σπίτι . Πράσινη οθόνη η κονσόλα ακούγεται ήχος δεν δείχνει τίποτα πέρα από πράσινη οθόνη βγάζω από το ρεύμα ξανά βάζω όλα καλά . Μπαίνω πάλι στο παιχνίδι στο ίδιο σημείο κόλλησαν όλα δεν κάνει τίποτα βγαίνει στο κεντρικό μενού κάνω επανεκκίνηση την κονσόλα . Τι φάση στο ίδιο ακριβώς σημείο και τις 2 φορες Παίζει να είναι και θέμα με το δίκτυο να ξέρεις, λόγο quick resume bug, όπου συγχρονίζει με cloud και αν αργήσει να κάνει check, τρως κρασαρισμα. Η κονσόλα σου είναι μια χαρά 1
ikaros2 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου @BillT προχώρα άφοβα, δε θα έχεις κανενα απολυτως θεμα. Σου προτεινω τα youtube tutorials του Archades Games. 1
BillT Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 20 minutes ago, ikaros2 said: @BillT προχώρα άφοβα, δε θα έχεις κανενα απολυτως θεμα. Σου προτεινω τα youtube tutorials του Archades Games. Αυτό το tutorial έχω στο stand by για να ακολουθήσω όταν έρθει η ώρα.😀 τώρα που σε βρήκα, τι θα πρότεινες? retroarch με plugin dolphin ή stand alone dolphin?
ikaros2 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εγώ προς το παρόν χρησιμοποιώ retroarch + dolphin και θέλω κάποια στιγμή να περάσω σε standalone, που έχει πιο πολλά features (π.χ. HD textures). Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από ikaros2
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μόλις τελείωσα το gears of war . Επικό παιχνίδι μεγάλο λάθος που δεν το έπιασα από την αρχή αξίζει να ασχοληθεί κάποιος για το campaign . Μπράβο ρε xbox ανυπομονώ για νέο επεισόδιο με το online του τι φάση ? Δεν δείχνει να βρίσκει κόσμο ?! 2
divnt Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Παιδιά πιστεύετε αξίζει κάποιος να αγοράσει το elite 2 χειριστήριο; Έπιασα το χειριστήριο του ps5, και το απλό του xbox, μου φαίνεται μια απλή πλαστικούρα! Το elite 2, είναι κάπως πιο κοντά στο dualshock της sony;
Tigio13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, divnt είπε Παιδιά πιστεύετε αξίζει κάποιος να αγοράσει το elite 2 χειριστήριο; Έπιασα το χειριστήριο του ps5, και το απλό του xbox, μου φαίνεται μια απλή πλαστικούρα! Το elite 2, είναι κάπως πιο κοντά στο dualshock της sony; Πολύ προβληματικά controllers. Τέλεια στο χέρι και πολύ premium αλλά βγάζουν προβλήματα σε μεγάλο ποσοστό. Εγώ περιμένω μήπως βγάλει το 3 και είναι καλύτερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα