Skywalker333 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 18 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Gameplay Indiana jones ομολογω οτι δε το περιμενα αυτο. νομιζα οτι το παιχνιδι παει για 2025-26 αλλα αποτι φαινεται η MachineGames το δουλεωε καλα. Κ τωρα που το σκεφτομαι, πανε 4μιση χρονια απο το Youngblood οποτε αν βγει το Indiana Jones πχ φθινοπωρο, θα εχουν περασει 5 χρονακια, μια χαρα. Για να δουμε, μεγιστη λατρεια ο Indy! επίσης, επιτέλους θα δουμε καθαρο gameplay στο Hellblade 2, για να δουμε τι ετοιμαζουν τοσο καιρο. γιατι ωραια τα trailers αλλα χρειαζεται να δουμε κ την ουσια καποτε. 5
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 13 ώρες πριν, nemesiskp είπε Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τα power lines. Παίζει ρόλο και η καλωδίωση του σπιτιού, ακόμα και οι συσκευές που είναι στο ρεύμα. Υπάρχει δυνατότητα προσωρινά να βάλεις με καλώδιο την κονσόλα απευθείας στο ρούτερ; Τελικά δουλειά με τα powerline δεν έκανα . Δεν ξέρω τι φταίει μάλλον το ότι το σπίτι είναι του 1987 ? Και τα καλώδια είναι παλιά ? Πάνω σε πολύπριζο το powerline έδινε 65 με70 απευθείας σε πρίζα έδινε μέγιστο 130 . Τελικά έστειλα καλώδια cat 6 20 μέτρα από το ρούτερ στο ΧΒΟΧ και είμαι στα 700+ ,οπότε όλα καλά . Ευχαριστώ πολύ τον @rodosf1για την πολύτιμη βοήθεια του σε όλη αυτή ην προσπάθεια να λειτουργήσει σωστά η διαδικασία που μου έσπασε τα νεύρα . Χωρίς αυτόν θα είχα πετάξει τη. Κονσόλα από το μπαλκόνι 5
rodosf1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 46 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Τελικά δουλειά με τα powerline δεν έκανα . Δεν ξέρω τι φταίει μάλλον το ότι το σπίτι είναι του 1987 ? Και τα καλώδια είναι παλιά ? Πάνω σε πολύπριζο το powerline έδινε 65 με70 απευθείας σε πρίζα έδινε μέγιστο 130 . Τελικά έστειλα καλώδια cat 6 20 μέτρα από το ρούτερ στο ΧΒΟΧ και είμαι στα 700+ ,οπότε όλα καλά . Ευχαριστώ πολύ τον @rodosf1για την πολύτιμη βοήθεια του σε όλη αυτή ην προσπάθεια να λειτουργήσει σωστά η διαδικασία που μου έσπασε τα νεύρα . Χωρίς αυτόν θα είχα πετάξει τη. Κονσόλα από το μπαλκόνι Βοηθάτε αλλήλους είπε ο αη-admin κάποτε σ ενα άλλο φόρουμ! Μεγάλη η χάρη του! 😁😁
konstantin79 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 12 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Τελικά δουλειά με τα powerline δεν έκανα . Δεν ξέρω τι φταίει μάλλον το ότι το σπίτι είναι του 1987 ? Και τα καλώδια είναι παλιά ? Πάνω σε πολύπριζο το powerline έδινε 65 με70 απευθείας σε πρίζα έδινε μέγιστο 130 . Τελικά έστειλα καλώδια cat 6 20 μέτρα από το ρούτερ στο ΧΒΟΧ και είμαι στα 700+ ,οπότε όλα καλά . Ευχαριστώ πολύ τον @rodosf1για την πολύτιμη βοήθεια του σε όλη αυτή ην προσπάθεια να λειτουργήσει σωστά η διαδικασία που μου έσπασε τα νεύρα . Χωρίς αυτόν θα είχα πετάξει τη. Κονσόλα από το μπαλκόνι Καλημέρα. Τα powerline γενικά δεν είναι να μπαίνουν πανω σε πολυμπριζα αλλά κατευθείαν στην μπριζα οπως εκανες. Πάντως παραξενο να πιανει μόνο 130 μέγιστο... Έχουν κανένα προγραμματάκι για από την εταιρία για να δεις πόσο συνδέονται μεταξύ τους? Την ίδια λύση εχω και εγω και τερματίζει η γραμμή (100αρα βεβαια) και μεταξυ τους συνδέονται με minimum 550
Cygnus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 On 09/01/2024 at 18:12, GaGaS_Thess said: Καλησπέρα σε όλους . Έβαλα inalan 1000 άρα σήμερα . Με το κινητό το speedtest σε wifi δίνει 700 + και στο ΧΒΟΧ δίνει με wifi 170 περίπου ....τι κάνω λάθος ???? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει ? Αν βαλω πριζακι powerline 1009 Άρι με καλώδιο cat6 θα είμαι οκ? Μου κάνει εντύπωση τόση μεγάλη απόκλιση Δοκίμασες το 5GHz Wifi?
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, Cygnus είπε Δοκίμασες το 5GHz Wifi? Ναι πάντα στο 5 ghz . Σήμερα που πέρασα και το utp στον τοίχο γιατί χθες το είχα χύμα στο πάτωμα για δοκιμή το ΧΒΟΧ δίνει 850 + οπότε όλα άψογα
spartan29gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, GaGaS_Thess είπε Ναι πάντα στο 5 ghz . Σήμερα που πέρασα και το utp στον τοίχο γιατί χθες το είχα χύμα στο πάτωμα για δοκιμή το ΧΒΟΧ δίνει 850 + οπότε όλα άψογα Να φανταστω το utp καλωδιο που πηρες ειναι σαν και αυτο? https://www.skroutz.gr/s/19899155/Ugreen-Flat-U-FTP-STP-Cat-7-Kalodio-Diktyou-Ethernet-10m-Mayro-11265.html Διοτι ψαχνομαι να παρω και εγω ενα μακρινο καλωδιο εθερνετ
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 16 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Να φανταστω το utp καλωδιο που πηρες ειναι σαν και αυτο? https://www.skroutz.gr/s/19899155/Ugreen-Flat-U-FTP-STP-Cat-7-Kalodio-Diktyou-Ethernet-10m-Mayro-11265.html Διοτι ψαχνομαι να παρω και εγω ενα μακρινο καλωδιο εθερνετ Cat 6 πήρα όχι cat 7 αλλά ναι κάτι παρόμοιο πήρα . Μια χαρά δουλειά θα σου κάνει . Κάτι άσχετο ρε παιδιά με όλα αυτά . Μπήκα στα παιχνίδια που έχω δικά μου στην κονσόλα και δείχνει ότι έχω το cos modern warfare το 1ο .... Εγώ δεν έχω αγοράσει ποτέ cod την ζωή μου . Αυτό πως βρέθηκε εκεί ?!?!? 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Ρε παιδιά το demo του prince of persia από πού το κατεβάζουμε
Paragontas-x Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να μπω στο xbox insider αλλα για το alpha ring system update? 11 λεπτά πριν, Lotof είπε Δεν εχει ηχο? 1
kostiger Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 https://www.windowscentral.com/everything-xbox-game-studios-working 4
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω πιάσει lies of p και gears από χθες και έχω κολλήσει και με τα 2 . Το lies of p το είχα παρατήσει στο 1ο mini boss στον αστυνομικό γιατί είχα πεθάνει 1821 φορές και εσπασαν τα νεύρα μου . Το έκαναν πιο εύκολο η είναι ιδέα μου ? Διαμαντακι από τα λιγα Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2024 από GaGaS_Thess 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα