Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Αυτό είναι το τελευταίο cod και παίζει σε series x ? Χρειάζεται κάτι άλλο ? Είπα να παίξω αλλά αν περιμένω να μπει στο game pass ζήσε Μάη όπως πάει https://www.eneba.com/xbox-call-of-duty-modern-warfare-iii-cross-gen-bundle-xbox-live-key-argentina?currency=EUR&utm_source=criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=lowerfunnel&cr_bannerid=10376732&cr_campaignid=172888&cr_type=display&cto_pld=Re-qvqveAABvFYxzuQugOQ

Ναι αυτό είναι! Δεν θέλεις κάτι άλλο, εκτός και εάν θέλεις το upgrade. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Γελάμε αλλά είναι τραγική κίνηση από μέρους της MS. Αν δεν επιτρέπεται ας απενεργοποιεί το recording. 

Είναι στη συμφωνία των τριών μεγάλων console makers για καθαρό online gaming αυτά περί nudity, zero tolerance κλπ αν δείτε. Γ αυτό πάνε τα ban σύννεφο σε online κονσόλας, κ όχι πάντα κακό αν είναι για σοβαρούς λόγους. Αυτός τώρα με το nudity του game, ειναι κάπως. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, rodosf1 είπε

Είναι στη συμφωνία των τριών μεγάλων console makers για καθαρό online gaming αυτά περί nudity, zero tolerance κλπ αν δείτε. Γ αυτό πάνε τα ban σύννεφο σε online κονσόλας, κ όχι πάντα κακό αν είναι για σοβαρούς λόγους. Αυτός τώρα με το nudity του game, ειναι κάπως. 

Σύμφωνοι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έφταιγε σε κάτι ο παίκτης. Και έφαγε μπαν και δεν επιτρέπουν appeal. Τραγικοί.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Σύμφωνοι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έφταιγε σε κάτι ο παίκτης. Και έφαγε μπαν και δεν επιτρέπουν appeal. Τραγικοί.

Το αλλάζουν

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, The_Judas said:

με 5.50 απο Αργεντινη

Ποιο?
Και ποσο στην Τουρκια, γιατι Αργεντινη χρεωνει φορους εξτρα πλεον.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, nek4d είπε

Ποιο?
Και ποσο στην Τουρκια, γιατι Αργεντινη χρεωνει φορους εξτρα πλεον.

https://www.eneba.com/el/xbox-red-dead-redemption-2-ultimate-edition-xbox-one-xbox-live-key-argentina?enb_campaign=Main Search&enb_content=search dropdown - products&enb_medium=product card&enb_source=https%3A%2F%2Fwww.eneba.com%2Fxbox-red-dead-redemption-2-xbox-one-xbox-live-key-global&enb_term=3

4.59 ευρω + μικρο κοστος συναλλαγης

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Φανταστικό το RDR2. Mου φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι με τόση λεμπομέρεια 'έτρεχε' σε ένα μηχάνημα σαν το ΟΝΕ. Τι διάολο θα καταφέρουν με το GTA 6?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους . Έβαλα inalan 1000 άρα σήμερα . Με το κινητό το speedtest σε wifi δίνει 700 + και στο ΧΒΟΧ δίνει με wifi 170 περίπου ....τι κάνω λάθος ???? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει ? Αν βαλω πριζακι powerline 1009 Άρι με καλώδιο cat6 θα είμαι οκ? Μου κάνει εντύπωση τόση μεγάλη απόκλιση 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Καλησπέρα σε όλους . Έβαλα inalan 1000 άρα σήμερα . Με το κινητό το speedtest σε wifi δίνει 700 + και στο ΧΒΟΧ δίνει με wifi 170 περίπου ....τι κάνω λάθος ???? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει ? Αν βαλω πριζακι powerline 1009 Άρι με καλώδιο cat6 θα είμαι οκ? Μου κάνει εντύπωση τόση μεγάλη απόκλιση 

Powerline εννοείται και έκλεισες. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rodosf1 είπε

Powerline εννοείται και έκλεισες. 

Αυτό θα κάνω θα πάω να πάρω ένα 1000 Άρι αύριο . Απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση τόσο μεγάλη διαφορά . Με το powerline θα είναι οκ η παίζει να σέρνεται και εκεί 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...