MrZeroGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να προχωρήσω στην αγορά ακουστικών αποκλειστικά για gaming σε Series X και PS5. Συνήθως ακούω από τα ηχεία, οπότε δεν θα ακούω αποκλειστικά από αυτά κάθε φορά που ανοίγω την κονσόλα, παρά μόνο βραδινές ώρες για να μην ενοχλώ το 2ο άτομο στο σπίτι. Θέλω κάτι στο 100€ (ιδανικά, αλλά μπορώ να ανέβω και λίγο), με καλό ήχο, κατά προτίμηση ασύρματα (όχι απαραίτητα) και μεγάλο plus εάν είναι και Dobly Atmos για να εκμεταλλευτώ και το Series X. Δεν ξέρω εάν γίνονται όλα τα παραπάνω, δεν έχω ιδέα απο ακουστικά οπότε αναμένω τα φώτα σας
nek4d Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, MrZeroGR said: Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να προχωρήσω στην αγορά ακουστικών αποκλειστικά για gaming σε Series X και PS5. Συνήθως ακούω από τα ηχεία, οπότε δεν θα ακούω αποκλειστικά από αυτά κάθε φορά που ανοίγω την κονσόλα, παρά μόνο βραδινές ώρες για να μην ενοχλώ το 2ο άτομο στο σπίτι. Θέλω κάτι στο 100€ (ιδανικά, αλλά μπορώ να ανέβω και λίγο), με καλό ήχο, κατά προτίμηση ασύρματα (όχι απαραίτητα) και μεγάλο plus εάν είναι και Dobly Atmos για να εκμεταλλευτώ και το Series X. Δεν ξέρω εάν γίνονται όλα τα παραπάνω, δεν έχω ιδέα απο ακουστικά οπότε αναμένω τα φώτα σας Τσεκαρε το αμεσως προηγουμενο ποστ 😏 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Τι έγινε ρε παιδιά πολύ ησυχία έπεσε . Έχετε λιώσει όλοι σε παιχνίδια που σας έφερε ο Αϊ Βασίλης ? Χρόνια πολλά καλή χρονιά 2
rodosf1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Τι έγινε ρε παιδιά πολύ ησυχία έπεσε . Έχετε λιώσει όλοι σε παιχνίδια που σας έφερε ο Αϊ Βασίλης ? Χρόνια πολλά καλή χρονιά Καλή χρονιά παιχτρονια, εγώ εορταστικά στο χαλαρό με Tin Hearts κ 3D puzzle game να συνέλθουμε από τις κραιπάλες 1
Tigio13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Τι έγινε ρε παιδιά πολύ ησυχία έπεσε . Έχετε λιώσει όλοι σε παιχνίδια που σας έφερε ο Αϊ Βασίλης ? Χρόνια πολλά καλή χρονιά Εγώ όντως έλιωσα τα Χριστούγεννα. Αγόρασα σε μία προσφορά god of war, horizon zero dawn και days gone σε pc (όλα από sony εν τω μεταξύ). God of war τερμάτισα, horizon zero dawn παίζω τώρα και μένει το 3ο. Από τα πρώτα 2 έχω να πω τα καλύτερα. Το επικό είναι ότι παίζω παιχνίδια ps σε pc με controller xbox... 1
Tigio13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Για τα παιχνίδια της activision έχουν πει αν και πότε θα μπουν στο game pass?
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Τι έγινε ρε παιδιά πολύ ησυχία έπεσε . Έχετε λιώσει όλοι σε παιχνίδια που σας έφερε ο Αϊ Βασίλης ? Χρόνια πολλά καλή χρονιά Προσωπικά τελείωσα τώρα τις γιορτές το Phantom Liberty του Cyberpunk και τώρα παίζω ότι έχει μείνει από backlog μέχρι τον Φλεβάρη που βγαίνει Persona 3 και Final Fantasy. Καλή χρονια και χρόνια πολλά. 31 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Για τα παιχνίδια της activision έχουν πει αν και πότε θα μπουν στο game pass? Δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ακόμα.
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lobo10 είπε Μπήκαν η θα μπούνε γνωρίζουμε ? Θέλω να παίξω valhalla τo καλό έβλεπα τα Χριστούγεννα πάλι καλά δεν το πηρα Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από GaGaS_Thess 1
d_gkal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 hour ago, GaGaS_Thess said: Μπήκαν η θα μπούνε γνωρίζουμε ? Θέλω να παίξω valhalla τo καλό έβλεπα τα Χριστούγεννα πάλι καλά δεν το πηρα To AC μάλλον θα μπει 9/1 και το RE2 16/1
gregpec2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Tigio13 είπε Εγώ όντως έλιωσα τα Χριστούγεννα. Αγόρασα σε μία προσφορά god of war, horizon zero dawn και days gone σε pc (όλα από sony εν τω μεταξύ). God of war τερμάτισα, horizon zero dawn παίζω τώρα και μένει το 3ο. Από τα πρώτα 2 έχω να πω τα καλύτερα. Το επικό είναι ότι παίζω παιχνίδια ps σε pc με controller xbox... Spoiler Ντροπή σου σ'αυτό το νήμα να αναφέρεις παιχνίδια της μισητής Σόνυ. Ου Ου Ου! Καλή Χρονιά! 😁🎅
Tigio13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 30 λεπτά πριν, gregpec2 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ντροπή σου σ'αυτό το νήμα να αναφέρεις παιχνίδια της μισητής Σόνυ. Ου Ου Ου! Καλή Χρονιά! 😁🎅 Στην πυρά στην πυρά 😆😆. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία παιδιά. Μετά το παραστράτημα μου θα μπω πάλι στον ίσιο δρόμο με game pass και ταξίδια σε όλο τον κόσμο...
chrisgewrgi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Το νου σας https://bossfight.gr/baldurs-gate-3-player-banned-from-xbox-for-one-year/ 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Αυτό είναι το τελευταίο cod και παίζει σε series x ? Χρειάζεται κάτι άλλο ? Είπα να παίξω αλλά αν περιμένω να μπει στο game pass ζήσε Μάη όπως πάει https://www.eneba.com/xbox-call-of-duty-modern-warfare-iii-cross-gen-bundle-xbox-live-key-argentina?currency=EUR&utm_source=criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=lowerfunnel&cr_bannerid=10376732&cr_campaignid=172888&cr_type=display&cto_pld=Re-qvqveAABvFYxzuQugOQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα