W_anakin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, NickTG είπε Μιλάμε για τον αστυνομικό στο σταθμό? Ναι ακριβώς. Νομίζω κιόλας ότι τον δοκίμασα ακόμα και μετά τα patches αν θυμάμαι καλά. Ισως τώρα να του δώσω και δεύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού να δω αν όντως έγινε πιο εύκολος. Και κάτι άλλο για αυτούς που καμαρώνουν που είναι παιχταράδες. Είδα σε ένα βίντεο ότι έρχεται η τεχνητή νοημοσύνη στα games όπου θα βλέπει τα skills του παίχτη και θα προσαρμόζει τα bosses ανάλογα. Αρα όσο χαρήκατε, χαρήκατε. 😁 2
Mitroglou7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, W_anakin είπε Είδα σε ένα βίντεο ότι έρχεται η τεχνητή νοημοσύνη στα games όπου θα βλέπει τα skills του παίχτη και θα προσαρμόζει τα bosses ανάλογα. Αρα όσο χαρήκατε, χαρήκατε. 😁 Βλεπω τον Miyazaki να το χρησιμοποιει σε κανενα παιχνιδι του και στο πρωτο boss αν καταλαβει οτι δε το χεις να σου κανει auto-refund το game και να σου περναει κανα Ubisoft game.
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 6 hours ago, W_anakin said: Ναι ακριβώς. Νομίζω κιόλας ότι τον δοκίμασα ακόμα και μετά τα patches αν θυμάμαι καλά. Ισως τώρα να του δώσω και δεύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού να δω αν όντως έγινε πιο εύκολος. Και κάτι άλλο για αυτούς που καμαρώνουν που είναι παιχταράδες. Είδα σε ένα βίντεο ότι έρχεται η τεχνητή νοημοσύνη στα games όπου θα βλέπει τα skills του παίχτη και θα προσαρμόζει τα bosses ανάλογα. Αρα όσο χαρήκατε, χαρήκατε. 😁 Δεν είναι boss αυτό, απλό mobάκι είναι. Δεν χρειάζεται καν να τον σκοτώσεις, απλά τρέχεις και τον προσπερνάς.
chrisgewrgi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 https://tech4gamers.com/doom-developer-mandalorian-game-xbox/?fbclid=IwAR2HvVNxKfjrIsoTd1qnT3WTqNOquTfp6Ud0I5hKUw4MpJdxUf_BWeLR-f4 2
jokul7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Στις 22/12/2023 στις 2:59 ΜΜ, jokul7 είπε Το Elder Ring έχει μερικά αρκετά δύσκολα Bosses. Μέχρι στιγμής στο Lies of P (είμαι στο Barren Swamp) δεν έχω χρειαστεί πάνω από 2 προσπάθειες στα Bosses. Το Sekiro είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ever. Εντάξει, από το Swamp Monster και μετά ανεβαίνει κατακόρυφα η δυσκολία. Όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά χρειάζονται καμιά 10αριά προσπάθειες...
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, jokul7 said: Εντάξει, από το Swamp Monster και μετά ανεβαίνει κατακόρυφα η δυσκολία. Όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά χρειάζονται καμιά 10αριά προσπάθειες... Αν έχεις παίξει έστω και ένα Soulsborne πριν το Elden Ring, τότε δεν χρειάζεσαι 10 προσπάθειες για κανένα boss (πλην της Malenia). Όλα τα υπόλοιπα βαριά βαριά με την 3η πέφτουν, χωρίς να χρειάζεται καν να χρησιμοποιηθούν όλα τα assets που σου δίνει το game. 1
mrvaggos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα κύριοι και χρόνια πολλά. Τι ακουστικά χρησιμοποιείτε; Έχω της sharkoon SGH3, ποιοτικά είναι αλλά κουράζουν μετά από λίγο διότι είναι βαριά για μένα. Θα ήθελα κάποια να είναι άνετα.
Lobo10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Steelseries Arctis Nova 7X ή Arctis 7X : https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-7x Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από Lobo10 1 1
Lobo10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Razer kaira pro for xbox Από τα χειρότερα ακουστικά βάσει τιμής. 1
jokul7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Τέλος το Lies of P! Εξαιρετικό παιχνίδι, για εμένα Game of the Year από αυτά που έπαιξα το 2023. Σειρά έχει το Baldur's Gate (επιτέλους...). 2
@pnea1973 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Lobo10 είπε Από τα χειρότερα ακουστικά βάσει τιμής. Τα είχα βρει στα 120 και μπορώ να σου πω ότι είναι για την τιμή τους άριστα μαζι με το software για το xbox. Κάποια στιγμή θα ξηλωθω για τα Audeze Maxwell for Xbox https://www.rtings.com/headphones/reviews/best/xbox-series-x
EuphangeL Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 26/12/2023 στις 1:25 ΠΜ, Lobo10 είπε Steelseries Arctis Nova 7X ή Arctis 7X : https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-7x Το Nova είναι νεότερο, οπότε έχει πιο αποδοτικό (σε battery consumption) chipset + bluetooth. Για τη διαφορά σε ποιότητα ήχου σύμφωνα με το rtings το παλιό 7Χ δείχνει πιο accurate, αλλά αν δεν τα δοκιμάσεις το ένα μετά το άλλο δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορά. Επίσης Αναφορά σε κείμενο While both headphones are equally comfortable and have similar microphone performances, the Nova 7X variant have a longer continuous playback time and support Bluetooth. However, the Arctis 7X are better-built, and their passive soundstage is more immersive. Διαφορά στη ποιότητα κατασκευής, καλύτερο το παλιό 7X. Είναι pick your poison η φάση. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από EuphangeL
Lobo10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, EuphangeL είπε Το Nova είναι νεότερο, οπότε έχει πιο αποδοτικό (σε battery consumption) chipset + bluetooth. Για τη διαφορά σε ποιότητα ήχου σύμφωνα με το rtings το παλιό 7Χ δείχνει πιο accurate, αλλά αν δεν τα δοκιμάσεις το ένα μετά το άλλο δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορά. Επίσης Διαφορά στη ποιότητα κατασκευής, καλύτερο το παλιό 7X. Είναι pick your poison η φάση. Έχω τα 7X έχω απλά δεν έχουν bluetooth. Πολύ αναπαυτικά στο κεφάλι. Με αυτή τη διαφορά τιμής εννοείται θα πήγαινα σε αυτά. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από Lobo10 1
f1vettel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Στις 25/12/2023 στις 9:09 ΜΜ, mrvaggos είπε Καλησπέρα κύριοι και χρόνια πολλά. Τι ακουστικά χρησιμοποιείτε; Έχω της sharkoon SGH3, ποιοτικά είναι αλλά κουράζουν μετά από λίγο διότι είναι βαριά για μένα. Θα ήθελα κάποια να είναι άνετα. https://www.skroutz.gr/s/35856587/Lucidsound-LS15X-Asyrmato-Over-Ear-Gaming-Headset-me-syndesi-3-5mm-Shock-Blue.html Πηρα απο σποντα τα συγκεκριμενα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, πολυ ανετα και ευελικτα, μονο τους μειον η μπαταρια που ειναι κανα 16ωρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα