chrisgewrgi Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 μπα. υπαρχουν οντως τετοια ατομα που δεν βλεπουν περαν του πως φαινεται το παιχνιδι και οχι πως τρεχει. εχω ενα φιλο που αγορασε gsync 120hz oθονη, αφου του καηκε η παλια του που ηταν στα 60. του ειπα ειναι η καλυτερη αγορα που εκανε ποτε για το PC του. η απαντηση του ηταν οτι ολα αυτα ηταν marketing gimmick, και οτι δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα στα 60 και 120 frames. αυτο πριν μερικα χρονια. εχτες του εγιναν reset οι ρυθμισεις στο Overwatch και το παιχνιδι επαιζε στα 60 frames. με ρωτησε πως να το επαναφερει στα 120. ε και του απαντησα, αστο οπως ειναι, αφου δεν θα δεις διαφορα στα 120 ουτως η αλλως, οπως λες. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει διαφορά μεταξύ 30 και 60? Το gotham knights μια χαρά το έπαιζα. Και έχω και 32αρα gigabyte 2.1 hdmi 144hz. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, papp0us είπε Επειδή γενικά ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό, πέρα συγκεκριμένων περιπτώσεων, παίζει να μου το εξηγήσει κανείς; Προς τι οι κατάρες και ο μηδενισμός επειδή το -κάθε- Redfall θα κυκλοφορήσει ας πουμε με 30FPS Mode μόνο; Αν το παιχνίδι είναι unplayble έτσι, δε θα το πάρει κανείς, θα πατώσει, και πάμε παραπέρα. Μου δίνετε την εντύπωση οτι η Arkane ξέρω γώ μας ΧΡΩΣΤΑΕΙ να βγάλει το παιχνίδι οπως πρέπει. Η Arkane θα το βγάλει οπως μπορεί. Αν δεν ειναι αρκετά καλό δε θα πουλήσει. Το όλο hate απο που προκύπτει; Δεν βλέπω πουθενά ούτε κατάρες, ούτε μηδενισμούς. Κάποιοι κατακρίνουν την συγκεκριμένη κίνηση επειδή η πλειονότητα των τίτλων βγαίνουν πλέον στα 60 και έχουν συνηθίσει. Επίσης δεν βλέπουν πουθενά ποιότητα γραφικών που να δικαιολογεί τουλάχιστον τα 30 και προφανώς γίνεται νοητή σύγκριση με άλλους τίτλους που και έχουν πολύ καλύτερα γραφικά, και τρέχουν στα 60fps. Κανένας δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν. Στο τέλος όπως λες και συ αν είναι καλό, θα πουλήσει. Αν όχι, δεν θα πουλήσει. Και εμένα ας μου εξηγήσει κανείς γιατί πρέπει να χαιδεύουμε αυτιά ατόμων που στο κάτω κάτω ούτε η ζωή τους κρίνεται από αυτό, ούτε έχουν οικονομικό όφελος από τις πωλήσεις του Redfall. Δουλεύετε κάποιοι στην Arkane και αισθάνεστε ότι δέχεστε προσωπική επίθεση hate? Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, skiabox είπε Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει διαφορά μεταξύ 30 και 60? Το gotham knights μια χαρά το έπαιζα. Και έχω και 32αρα gigabyte 2.1 hdmi 144hz. Δεν είπε κανείς οτι δεν μπορούν να παιχτούν τα παιχνίδια σε 30fps. Αν εσύ το ευχαριστιέσαι, κανένας δεν μπορεί να σου επιβάλει την άποψή του. Άλλο αυτό όμως, και άλλο αν υπάρχει διαφορά μεταξύ 30 και 60 fps. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. @giorgosmcmc Που μπερδευτηκες; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από gregpec2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δηλαδή κάποιοι δεν παρατηρούν καμία διαφορά στο παρακάτω πείραμα. Τα βλέπουν όλα το ίδιο smooth και κρύσταλλο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δηλαδή κάποιοι δεν παρατηρούν καμία διαφορά στο παρακάτω πείραμα. Τα βλέπουν όλα το ίδιο smooth και κρύσταλλο... Αν εχουν προβλημα στα ματια, μπορει οντως να μην το παρατηρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, vasilis_ts είπε Αν εχουν προβλημα στα ματια, μπορει οντως να μην το παρατηρουν. Ναι οκ, μπορεί να έχουν πρόβλημα. Πάντως έχω ακούσει για γλαύκωμα, για αχρωματοψία, για μυωπία, για πρεσβυωπία κτλ. Για θερτιεφπιοπία δεν έχω ακούσει... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimtriol Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δηλαδή κάποιοι δεν παρατηρούν καμία διαφορά στο παρακάτω πείραμα. Τα βλέπουν όλα το ίδιο smooth και κρύσταλλο... 24 fps είναι μόνο για ταινίες . 30 μόνο σε handheld παίζεται αν και εκει ακόμα το παρατηρείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 δεν είναι μόνο τα fps, σημαντικό ρόλο παίζει το frame pacing, η Arcane έχει κακό ιστορικό με το frame pacing (το αντιλαμβάνεται κάποιος σαν micro shutters). Οπότε αναμένουμε να βγει το παχνίδι με το καλό, στο pass θα είναι άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 42 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δεν βλέπω πουθενά ούτε κατάρες, ούτε μηδενισμούς. Πρώτα απο όλα, άσε κάτω την πηρούνα. Δε μιλάω για εδώ. Δε μιλάω για εσάς. Μπαίνω απο προχθές σε Twitter και φόρουμ και έχει γίνει χαμός 43 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Και εμένα ας μου εξηγήσει κανείς γιατί πρέπει να χαιδεύουμε αυτιά ατόμων που στο κάτω κάτω ούτε η ζωή τους κρίνεται από αυτό, ούτε έχουν οικονομικό όφελος από τις πωλήσεις του Redfall. Δουλεύετε κάποιοι στην Arkane και αισθάνεστε ότι δέχεστε προσωπική επίθεση hate? Γιατι να χαιδέψεις αυτιά; Η Arkane αποφάσισε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στα 30FPS. Είστε μέτοχος της Arkane; Όχι. Είσαι μήπως μέτοχος της MS ; Επίσης όχι. Είσαι υποψήφιος πελάτης, και η Arkane ανοίγει ωραιότατα τα χαρτιά της και σου λέει "θα τρέχει 30FPS" , οπότε σαν υποψήφιος πελάτης, αποφασίζεις οτι δε σου κάνει, και απλά πας παρακάτω. Αν διαφήμιζε 60FPS, έπαιρνε τα λεφτάκια του κόσμου, και τελικά σου έλεγε "ντάξει μωρέ Day one θα είναι 30fps, αλλα θα το φτιάξουμε" , θα καταλάβαινα την κατακραυγή. Αυτό που γίνεται τώρα, με ποια λογική γίνεται; Αυτό ρωτάω απλά. Δουλεύετε κάποιοι σε συλλόγους "60fps gaming only" και αισθάνεστε οτι η Arkane προδίδει τα ιδανικά σας; Είναι μαλακία τα 30fps σε Shooter; Είναι. Θα πάει άπατο. Αν του αξίζει θα πάει. Εδώ φτάσαμε στο "ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ" . Απο ποιον είναι απαράδεκτο; Υ.Γ. Αν έχετε μετοχές στην Arkane και σας ανησυχεί η πορεία της εταιρίας πάσο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gregpec2 είπε Συγχωρέστε με, αλλά εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα με το 4κ σώνει και καλά (που και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι καν native). Και δεν μιλάω μόνο για το redfall, μιλάω γενικά για τη νοοτροπία των developers οτι στις κονσόλες προέχει ο οπτικός τομέας, με αποτέλεσμα να χαντακώνεται η ομαλότερη απόδοση. Δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή θα ήταν πολύ χειρότερο οπτικά το αποτέλεσμα αν στοχεύανε σε άλλη ανάλυση, π.χ τα 1440p (ακόμα και με upscale); Έτσι ώστε να μπορέσουν να δώσουν τα 60fps εξ' αρχής; Αν αναφέρεσαι σε μόνιτορ ούτε εγώ μπορώ να την εντοπίσω τη διαφορά 4k κάποιες φορές ούτε 1080p με 4k, όταν μιλάμε για 50 και πάνω ίντσες η διαφορά είναι αισθητή, το 4k δεν είναι το "πρόβλημα" και το τετρις μπορείς να το προγραμματίσεις να παίζει 4k, το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα στους lazy developers και στο ότι βαριουντε να φτιάξουν σωστό optimization, δε θέλω να αρχίσω το σεντονι γιατί τα έχω πει χιλιάδες φορές σε διάφορα topics, έχω χίλια και ένα παραδείγματα παιχνιδιών ΑΑΑ με γραφικά που έριχναν σαγόνια για την εποχή τους και κατάφεραν να τα κάνουν να παίζουν με αρκετά σταθερό και ικανοποιητικό αριθμό καρέ και πεντακάθαρα ακόμα και στο σάπιο jaguar του ps4 και έχω και άλλα χίλια και ένα παραδείγματα παιχνιδιών για ps5 και series x που κατάφεραν αντίστοιχα να τα κάνουν 60αρια και 4K οπότε αυτά περί να ρίξουν την ανάλυση κτλπ τα ακούω βερεσέ. Το redfall από τα βίντεο που έχω δει το σιχαίνομαι και στη πλατφόρμα μου ps5 να έβγαινε ούτε θα το άγγιζα δε παίζω τέτοια παιχνίδια αλλά και να μου άρεσε, "σοβαρή" εταιρεία πας και μου βγάζεις fps game 30 fps? Αλήθεια ρε Arcane??? Ακόμη και για λίγο να είναι η έννοια 30 fps και first person shooter απλά δεν υφίσταται. Εν τελη απ τη γενιά αυτή και έπειτα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους developers. Ή δουλεύουν σωστά ή όχι. Το σωστό optimization κάνει θαύματα. Γνώμη μου και προσωπικά 2 studios σέβομαι άπειρα και τους το δίνω, sony studios και rockstar game studios, τα υπόλοιπα είναι ψηλά γράμματα για μένα. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από giorgosmcmc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, papp0us είπε Πρώτα απο όλα, άσε κάτω την πηρούνα. Δε μιλάω για εδώ. Δε μιλάω για εσάς. Μπαίνω απο προχθές σε Twitter και φόρουμ και έχει γίνει χαμός Γιατι να χαιδέψεις αυτιά; Η Arkane αποφάσισε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στα 30FPS. Είστε μέτοχος της Arkane; Όχι. Είσαι μήπως μέτοχος της MS ; Επίσης όχι. Είσαι υποψήφιος πελάτης, και η Arkane ανοίγει ωραιότατα τα χαρτιά της και σου λέει "θα τρέχει 30FPS" , οπότε σαν υποψήφιος πελάτης, αποφασίζεις οτι δε σου κάνει, και απλά πας παρακάτω. Αν διαφήμιζε 60FPS, έπαιρνε τα λεφτάκια του κόσμου, και τελικά σου έλεγε "ντάξει μωρέ Day one θα είναι 30fps, αλλα θα το φτιάξουμε" , θα καταλάβαινα την κατακραυγή. Αυτό που γίνεται τώρα, με ποια λογική γίνεται; Αυτό ρωτάω απλά. Δουλεύετε κάποιοι σε συλλόγους "60fps gaming only" και αισθάνεστε οτι η Arkane προδίδει τα ιδανικά σας; Είναι μαλακία τα 30fps σε Shooter; Είναι. Θα πάει άπατο. Αν του αξίζει θα πάει. Εδώ φτάσαμε στο "ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ" . Απο ποιον είναι απαράδεκτο; Υ.Γ. Αν έχετε μετοχές στην Arkane και σας ανησυχεί η πορεία της εταιρίας πάσο. Δεν ξέρω αν υπάρχουν "60fps σύλλογοι" και δεν έχω ιδέα και τι είδους δουλειά θα μπορούσε να κάνει κάποιος επάνω σε αυτό. Το μόνο που λέω εγώ τουλάχιστον, είναι ότι δεν δικαιολογείται το 30άρι με το επίπεδο των visuals που βλέπουμε. Ειδικά σε μια δυνατή κονσόλα όπως το SX που προφανώς μπορεί πολύ καλύτερα. Όπως και να χει το 60άρι το ανακοίνωσαν και καλά έκαναν που τουλάχιστον διευκρίνισαν ότι δεν θα είναι έτοιμο στο launch. Από κει και πέρα όποιος θέλει να το αγοράσει αυτή τη στιγμή, μια χαρά. Μάλλον θα υπήρχαν πολλά άτομα που ήθελαν πως και πως να παίξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν περίμεναν ότι θα είναι στα 30fps (αρχικά) και εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους. Τόσο κακό και παράλογο είναι? Τέλος, νομίζω ότι ίσως η κατακραυγή γίνεται σε τέτοιο βαθμό για να αποθαρρύνει τους devs γενικά να γυρίσουν πίσω στις εποχές των 30fps. Πλέον είναι πολλοί αυτοί που έχουν συνηθίσει στα 60 της νέας γενιάς και το 30άρι τους ενοχλεί. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από D.Luffy 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Ο @papp0us δίκασε δίκαια με το βαμβάκι. Σε λίγες μέρες δε θα βγει; Θα το δούμε και θα μιλήσουμε κ όταν βγει το patch θα το δουν κ όσοι δεν αντέχουν τα 30fps και θα πουν κ εκείνοι τη γνώμη τους, εφόσον μιλάμε με 60fps κ πάνω. Λεπτομέρειες. Το game είναι πολύ αναμενόμενο από τους ίδιους τους gamers όπως κ να γίνει κ ότι και να λέγεται σε κάθε social/youtube από τον κάθε τυχαίο. Ναι... τυχαίο επαναλαμβάνω. Ξύδι κ moving on. ΥΓ. Όσοι λένε ότι υπάρχουν μόνο 2-3 αξιόλογα games που βγήκαν σε κονσόλες όλο αυτό τον καιρό κλπ κλπ μάλλον ζουν σε σπηλιά πάντως. Δεν εξηγείται αλλιώς. Κ δεν μιλώ μόνο για exclusive τίτλους του Xbox, μιλώ γενικά. Έχει βγει πολύ περιεχόμενο και πολύ πολύ καλό περιεχόμενο. Άρα έχεις να παίξεις άπειρες ώρες. Τι στο καλό όλη μέρα games παίζετε ρε σεις; Πότε τα προλαβαίνετε όλα; ΥΓ2. Με το Plague Tale - Requiem εδώ δεν ήτανε ξανά που ο σύλλογος "60fps fans" έκανε πορεία στο Σύνταγμα πέρυσι; Τελικά εκείνο μια χαρά playable είναι στα 30fps. Ξέρω ότι θα ειπωθεί ότι έδω είναι FPS game το Redfall, γ αυτό είπα θα δούμε κ θα κρίνουμε. Κ σε λίγες μέρες θα δούμε κ με το 60fps update και πάλι θα κρίνουμε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Από κει και πέρα όποιος θέλει να το αγοράσει αυτή τη στιγμή, μια χαρά. Μάλλον θα υπήρχαν πολλά άτομα που ήθελαν πως και πως να παίξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν περίμεναν ότι θα είναι στα 30fps (αρχικά) και εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους. Τόσο κακό και παράλογο είναι? Αυτό λέω ρε παιδί μου, μην το παίρνεις προσωπικά, δεν είχα τέτοια πρόθεση, κάθε άλλο. Απλά απο χθες διαβάζω παντού για ντροπή του, και απαράδεκτο, και πως τολμούν και το κυκλοφορούν έτσι, και να μην το κυκλοφορήσουν αμα δε μπορούν κτλ κτλ. Το λέω με αφορμή αυτό το παιχνίδι, οχι απαραίτητα για αυτό το παιχνίδι. Έχω μια αίσθηση τελευταία οτι πέφτει κράξιμο, με μια αίσθηση "δε μας υπηρετείτε σωστά" απο τους Gamers (ανεξαρτήτου πλατφόρμας, να το πώ και αυτό μιας και είμαστε σε θέμα xbox) και δεν καταλαβαίνω γιατί. Ένα προϊόν βγαίνει, αν έκανε λάθος η Arkane , θα πάει άκλαφτο, και θα είναι παραπάνω απο αρκετή η τιμωρία τους. Στούντιο έχουν βάλει λουκέτο απο αναμενόμενα παιχνίδια που ήταν τελικά πατάτες. Εγώ λέω απλά οτι δε μας "χρωστάνε" να βγάλουν το παιχνίδι 60fps (σε αυτή την περίπτωση). Κάνουν αυτό που νομίζουν οτι είναι σωστό, και ψηφίζουμε με την τσέπη μας. Για να μην παρεξηγηθώ, και γώ άπατο το βλέπω, και δεν είναι και παιχνίδι που με ενδιαφέρει, γιατι Shooter με Gamepad για μένα είναι σαν να παίζετε εσείς με τα πόδια, απλά ειλικρινά έχω απορία για την ατμόσφαιρα που υπάρχει. Insomnia να περάσει, δε βριζω. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από papp0us 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα