Marios Rios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά Ας μου απαντήσει κάποιος Για ποιον λόγο πρέπει να κάνω επανεκκίνηση τη κονσόλα για να μου δείξει τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα? Δηλαδή: Ενεργοποιω κανονικά τη κονσόλα και όταν μπαίνω ρυθμίσεις δικτύου->ρύθμιση ασύρματου δικτύου δεν μου εμφανίζει τα ασύρματα δίκτυα! Όταν κάνω επανεκκίνηση βγαίνουν κανονικά Γίνεται κααααθε φορά αυτό! Παρακαλώ όποιος ξέρει ας μου πει Ευχαριστώ
mclound Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 10 hours ago, Marios Rios said: Καλησπέρα παιδιά Ας μου απαντήσει κάποιος Για ποιον λόγο πρέπει να κάνω επανεκκίνηση τη κονσόλα για να μου δείξει τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα? Δηλαδή: Ενεργοποιω κανονικά τη κονσόλα και όταν μπαίνω ρυθμίσεις δικτύου->ρύθμιση ασύρματου δικτύου δεν μου εμφανίζει τα ασύρματα δίκτυα! Όταν κάνω επανεκκίνηση βγαίνουν κανονικά Γίνεται κααααθε φορά αυτό! Παρακαλώ όποιος ξέρει ας μου πει Ευχαριστώ λογικά θα το έχεις κάνει ήδη, αλλά μια επανεκκίνηση στο router ίσως βοηθήσει.
SaFiS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Θεμα του Power Saving Mode πρεπει να ειναι, μαλλον δεν ξυπναει ξανα την ασυρματη καρτα δικτυου… 1
Marios Rios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, SaFiS είπε Θεμα του Power Saving Mode πρεπει να ειναι, μαλλον δεν ξυπναει ξανα την ασυρματη καρτα δικτυου… Πως φτιάχνεται αυτό? Παίζει ρόλο που τα updates γίνονται μέσο hotspot κινητής? Μηπως έχει γίνει λάθος η αναβάθμιση? Δε ξέρω λέω Μου έχει σπάσει τα νεύρα! Ανοίγω τη κονσόλα και μετά κάνω επανεκκίνηση κάθε φορά για να βρει το κινητό
koularasss Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Υπάρχει κανένας τρόπος να αποθηκεύει κωδικούς απο τα δίκτυα; series x
gr8effect Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Συμφωνώ με του προλαλήσαντες: Remnant κατεβάστε σωποδήποτε!! (και τα 2) 3
xavier Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε κλωνος gears ειναι το Remnant ? καμια σχεση. dark souls με οπλα.
divnt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 60 - 70ms ping , μπορεί να θεωρηθεί ανεκτό για online gaming;
gr8effect Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε κλωνος gears ειναι το Remnant ? Το κοινό που έχει με Gears είναι οτι και τα δύο είναι third person shooters.
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, divnt είπε 60 - 70ms ping , μπορεί να θεωρηθεί ανεκτό για online gaming; Ναι, και είναι πάνω κάτω το σύνηθες για Ελληνικά δεδομένα το 50-70ms. 1
LionHurt1982 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδια. Απο χθες μου κολλαει το δεξι trigger. Απο οτι ειδα σε βιντεο youtube οφειλεται στη φθορα ενος ελαστικου pad που βρισκεται απο κατω για να μειωνει τον θορυβο οταν την παταμε. Η εγγυηση εχει ληξει εδω κι εναμιση χρονο. Αν κανω αιτημα επισκευης στη microsoft θα χρεωθω; Αξίζει στην περιπτωση που χρεωνομαι; Τι προτεινετε για να λυσω το προβλημα μου;
Tigio13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε Καλησπέρα παιδια. Απο χθες μου κολλαει το δεξι trigger. Απο οτι ειδα σε βιντεο youtube οφειλεται στη φθορα ενος ελαστικου pad που βρισκεται απο κατω για να μειωνει τον θορυβο οταν την παταμε. Η εγγυηση εχει ληξει εδω κι εναμιση χρονο. Αν κανω αιτημα επισκευης στη microsoft θα χρεωθω; Αξίζει στην περιπτωση που χρεωνομαι; Τι προτεινετε για να λυσω το προβλημα μου; Καλησπέρα, σε elite που μου είχε χαλάσει εκτός εγγύησης η ms ζητούσε 110 €. Για κανένα λόγο δε συνέφερε. Απλό controller δεν μου έχει τύχει να χαλάσει εκτός εγγύησης οπότε δεν έχω εικόνα. Αν μπεις από το λογαριασμό σου στην ms και ανοίξεις case για το controller πριν φτάσεις στο τελευταίο βήμα σου λέει πόσο θα χρεωθείς. Γενικά να ξέρεις εύκολα φτιάχνονται τα controllers. 2 πλαστικα και 5 βίδες είναι. Ανταλλακτικά υπάρχουν φτηνά σε πολλά κινεζομάγαζα. Η άλλη λύση είναι να το πουλήσεις προβληματικό αν δε θες να ασχοληθείς σε πιο χαμηλή τιμή. Η τελευταία επιλογή που βλέπω είναι να ψάξεις κανένα συνοικιακό που ίσως είναι φτηνότερο σε επισκευές.
LionHurt1982 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Καλησπέρα, σε elite που μου είχε χαλάσει εκτός εγγύησης η ms ζητούσε 110 €. Για κανένα λόγο δε συνέφερε. Απλό controller δεν μου έχει τύχει να χαλάσει εκτός εγγύησης οπότε δεν έχω εικόνα. Αν μπεις από το λογαριασμό σου στην ms και ανοίξεις case για το controller πριν φτάσεις στο τελευταίο βήμα σου λέει πόσο θα χρεωθείς. Γενικά να ξέρεις εύκολα φτιάχνονται τα controllers. 2 πλαστικα και 5 βίδες είναι. Ανταλλακτικά υπάρχουν φτηνά σε πολλά κινεζομάγαζα. Η άλλη λύση είναι να το πουλήσεις προβληματικό αν δε θες να ασχοληθείς σε πιο χαμηλή τιμή. Η τελευταία επιλογή που βλέπω είναι να ψάξεις κανένα συνοικιακό που ίσως είναι φτηνότερο σε επισκευές. Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Διαβάζω για BAN σε account που χρησιμοποιούσαν VPN για το microsoft rewards για να κανουν redeem διαφορα καλουδια απο αλλες χωρες .... Παιζει να γινει τιποτα παρομοιο και με τους κωδικους απο Αργεντινη , Βραζιλια κτλπ για παιχνιδια λετε ; Και κάτι ενδιαφέρον https://retrox.gr/2023/12/04/η-larian-μάλλον-θα-προσθέσει-τα-baldurs-gate-1-και-2-στο-xbox-game-p/?fbclid=IwAR02y_4DLIdDjBgVZMcMYNy2iCiI7jXnSNGvs1ZFn6cHMTtEe_bHPQjhsgA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα