chn-cynic Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως, καλό κακό publicity όλοι με το Redfall ασχολούνται Γίναμε μια μεγάλη οικογένεια κι ας μήν το παίξουν ποτέ οι μισοί. Επίσης , generic είναι ΌΛΑ τα shooters πέρα απο το DOOM ❤️ Όλοι οι άλλοι γράφουν σημειώσεις. Σε σοβαρό note, θα έλεγα να μήν προτρέχουμε και λέμε μπούρδες χωρίς να έχουμε παίξει το game και βλέπωντας ένα κακογυρισμένο τρέιλερ κάποιου που δεν είχε αντικρυστούς αντίχειρες μάλλον. Κάντε υπομονή, παίξτε και μετά πείτε γνωμούλες Στο μεσοδιάστημα, όσοι έχετε gamepass και δεν έχετε παίξει Ghostwire: Tokyo κάντε κόπο! Όσο το δοκιμάζω τόσο πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από chn-cynic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 νομίζω ότι υπαρχει πλέον αρκετή πίεση και κάπου χάνεται το όλο θέμα... το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι αν είναι shooter, όμορφο, άσχημο κλπ. Είναι ότι η MS δήλωνε ότι το standard πλεόν είναι το 60/120 και πάει και δίνει το πράσινο φως για 30fps παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, jimtriol είπε Εγώ δεν ειδα ποτέ κανένα εδώ πέρα να γράψει ότι τον ζαλιζουν τα 60 και προτιμάει τα 30fps άλλου τα είδα Συμφωνώ σε αυτό. Εγώ λυπάμαι πάντως αυτά τα παιδιά που ταλαιπωρούνται με τα 60fps. Μα να μην βάλουν επιλογή για 30fps πχ στο GT7 και στο Resident Evil. Λογικά θα πρέπει να παίζουν με κουβά δίπλα τους από την πολύ ζαλάδα. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 1 hour ago, jimtriol said: Το να σχολιάζει κάποιος που γουστάρε κ ήθελε να παίξει το παιχνίδι γιατι δε θα έχει 60 fps στο launch το καταλαβαίνω..Να βλέπω σχόλια όμως από αυτός που χαρακτήριζαν το παιχνίδι generic και βλακεία είναι παράδοξο.Τους άρεσε τόσο πολυ και δεν αντέχουν να περιμένουν το patch η βγάζουν το συσσωρευμένο κόμπλεξ τους όλοι μαζί;Ιδού η απορια; Η απλα αφησε η μσ προσδοκίες στο θεο κ πιο η δυνατη κονσολα κ rdna2 (το ξεχασαμε αυτο;) δηλωσεις κ tweets για 60αρια μ 120αρια κ ολα day one k έρχεται η προσγείωση στη πραγματικότητα ? Το να κριτηκαρει κ αυτος που δε καίγεται να το παίξει δεν ειναι κομπλεξ μπορει να νε κ απογοήτευση γτ περιμένει να δει κάτι επιτέλους, μη βλεπεις παντου επιθεσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimtriol Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 28 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Συμφωνώ σε αυτό. Εγώ λυπάμαι πάντως αυτά τα παιδιά που ταλαιπωρούνται με τα 60fps. Μα να μην βάλουν επιλογή για 30fps πχ στο GT7 και στο Resident Evil. Λογικά θα πρέπει να παίζουν με κουβά δίπλα τους από την πολύ ζαλάδα. Χίλιες φορές να παίζω στα 480p παρά στα 30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr8effect Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 To Starfield δεν είναι παραδοσιακό shooter και μπορώ να 'καταλάβω' τα 30fps. (Skyrim πχ στα 30 είναι οκ) Ένα shooter όμως πρέπει να είναι στα 60fps. Όταν έχεις παιχνίδια σαν το Metro, το Doom Eternal, και το Cod ακόμα να τρέχουν στα 60 και να δείχνουν καταπληκτικά (ακόμα και στο S μου) δεν υπάρχει δικαιολογία. Ότι τρέχουν όλοι οι PS φανς να κράξουν για το 30άρι... Τι πιο σύνηθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Όσο αναφορά το Starfield δεν θα μου κάνει εντύπωση αν είναι μόνο στα 30fps. Η Bethesda δυστυχώς χρησιμοποιεί την ίδια παμπάλαια μηχανή γραφικών εδώ και πολλά χρόνια. Και μου κάνει περισσότερη εντύπωση ότι έχουν στην κατοχή τους μια από τις καλύτερες μηχανές που υπάρχουν (id tech) και την έχουν μόνο για το Doom και το Wolfenstein. Αυτό μάλλον δείχνει ότι τα διάφορα στούντιο μέσα στην Bethesda δεν έχουν ιδιαίτερη επικοινωνία ή σχέση μεταξύ τους. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν οι npc's στους διαλόγους με τον παίκτη θα είναι σαν λοβοτομημένα ρομπότ που είναι χαρακτηριστικοί της συγκεκριμένης εταιρίας. Ελπίζω να πήραν επιτέλους μαθήματα από το Witcher για το πως οι npc's μπορούν να έχουν πιο ρεαλιστική συμπεριφορά σε ένα rpg game. Προτρέχω λίγο αλλά υποτίθεται ότι ένα τόσο μεγάλο game βγαίνει φέτος και δεν έχουμε δει πολλά πράγματα ακόμα. Μακάρι η MS να επέμβει και να τους οργανώσει λίγο καλύτερα. Βασικά ελπίζω να έχει έμπρακτη συμμετοχή σε όλα τα στούντιο που αγοράζει και να μην τους αφήνει να αλωνίζουν χάνοντας την μπάλα και να έχουν την τύχη της Rare games. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Συγχωρέστε με, αλλά εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα με το 4κ σώνει και καλά (που και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι καν native). Και δεν μιλάω μόνο για το redfall, μιλάω γενικά για τη νοοτροπία των developers οτι στις κονσόλες προέχει ο οπτικός τομέας, με αποτέλεσμα να χαντακώνεται η ομαλότερη απόδοση. Δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή θα ήταν πολύ χειρότερο οπτικά το αποτέλεσμα αν στοχεύανε σε άλλη ανάλυση, π.χ τα 1440p (ακόμα και με upscale); Έτσι ώστε να μπορέσουν να δώσουν τα 60fps εξ' αρχής; 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimtriol Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Όσο αναφορά το Starfield δεν θα μου κάνει εντύπωση αν είναι μόνο στα 30fps. Η Bethesda δυστυχώς χρησιμοποιεί την ίδια παμπάλαια μηχανή γραφικών εδώ και πολλά χρόνια. Και μου κάνει περισσότερη εντύπωση ότι έχουν στην κατοχή τους μια από τις καλύτερες μηχανές που υπάρχουν (id tech) και την έχουν μόνο για το Doom και το Wolfenstein. Αυτό μάλλον δείχνει ότι τα διάφορα στούντιο μέσα στην Bethesda δεν έχουν ιδιαίτερη επικοινωνία ή σχέση μεταξύ τους. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν οι npc's στους διαλόγους με τον παίκτη θα είναι σαν λοβοτομημένα ρομπότ που είναι χαρακτηριστικοί της συγκεκριμένης εταιρίας. Ελπίζω να πήραν επιτέλους μαθήματα από το Witcher για το πως οι npc's μπορούν να έχουν πιο ρεαλιστική συμπεριφορά σε ένα rpg game. Προτρέχω λίγο αλλά υποτίθεται ότι ένα τόσο μεγάλο game βγαίνει φέτος και δεν έχουμε δει πολλά πράγματα ακόμα. Μακάρι η MS να επέμβει και να τους οργανώσει λίγο καλύτερα. Βασικά ελπίζω να έχει έμπρακτη συμμετοχή σε όλα τα στούντιο που αγοράζει και να μην τους αφήνει να αλωνίζουν χάνοντας την μπάλα και να έχουν την τύχη της Rare games. Αυτό με τους npc δε νομίζω ότι θα αλλάξει ,κάνει άλλου στυλ rpg η Bethesda ,πιο sandbox από Witcher και αλλού είναι τα δυνατά της σημεια..Η ai έχει μείνει δεκαετίες πίσω παντού με εξαίρεση τη μια και μοναδική Rockstar που δεν έχει αντίπαλο.Α και για να επανέλθουμε στο θέμα αφού είναι και third person,μια χαρά το 30ρι😂😂😂😂😂😂 Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από jimtriol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, gregpec2 είπε Συγχωρέστε με, αλλά εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα με το 4κ σώνει και καλά (που και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι καν native). Και δεν μιλάω μόνο για το redfall, μιλάω γενικά για τη νοοτροπία των developers οτι στις κονσόλες προέχει ο οπτικός τομέας, με αποτέλεσμα να χαντακώνεται η ομαλότερη απόδοση. Δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή θα ήταν πολύ χειρότερο οπτικά το αποτέλεσμα αν στοχεύανε σε άλλη ανάλυση, π.χ τα 1440p (ακόμα και με upscale); Έτσι ώστε να μπορέσουν να δώσουν τα 60fps εξ' αρχής; Δεν τους βρίσκεις όλους πουθενά. Άλλοι θα πουν για το που είναι το 4Κ αν δώσει Quad HD, άλλοι για το framerate κλπ. Γούστα κ όρεξη για γκρίνια είπαμε και σχόλια άνευ γενικού αντικειμένου σερί. Εν τω μεταξύ έχεις δίκιο ότι 4Κ με το λεγόμενο 2Κ (QuadHD) δίπλα δίπλα να τα βάλεις πολύ δύσκολα θα παρατηρήσεις διαφορές και αυτές σε στατικές εικόνες, οχι σε κίνηση. Με τίποτα. Ο @jimtriol επίσης είπε 2-3 κουβέντες πολύ σωστές κ αντικειμενικές, αλλά τα αυτιά κάποιων επίτηδες κλείνουν γιατί... έτσι. Προσωπικά τον τελευταίο καιρό ακόμη να συνέλθω από το έπος του Wo Long, εμπειρία το παιχνίδι για όποιον θέλει να εμβαθύνει σε κάθε επίπεδο. Και τέτοιο παιχνίδι σε συνδρομή day one είναι κάτι που δεν θα το πίστευες ποτέ!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, gregpec2 είπε μιλάω γενικά για τη νοοτροπία των developers οτι στις κονσόλες προέχει ο οπτικός τομέας, με αποτέλεσμα να χαντακώνεται η ομαλότερη απόδοση. Δεν το καταλαβαίνω. Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία έχει της ρίζες της πολύ παλιά με την μετάβαση από 2D side scrolling σε 3D camera. Τότε που όλοι καυλάντιζαν με εικόνες σε περιοδικά για τα καινούργια games. Ούτε καν ήξεραν τι είναι το framerate γενικότερα. Επίσης ελάχιστοι είχαν PC στα σπίτια τους τότε (και πόσο μάλλον gaming PC) για να καταλάβουν τι σημαίνει ομαλή κίνηση σε ένα 3D videogame. Το αστείο είναι ότι υπάρχουν αρκετά άτομα σήμερα που υποστηρίζουν ότι "δεν μπορούν να διακρίνουν" τη διαφορά ανάμεσα σε 30 και 60 fps. Δες σχόλια στο IGN και στο Eurogamer ακόμα και τώρα για το Redfall. Έχουν πρόβλημα με την όραση τους και βλέπουν τα πάντα γύρω τους "κινηματογραφικά"? Δεν ξέρω. Κάθε φορά που διαβάζω πάντως τέτοια σχόλια μου καίγεται ο εγκέφαλος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, jimtriol είπε Καλο το Wo Long αλλά μέχρι εκεί ,μπροστά στα games της Fromsoft είναι λίγο δευτερατζα κατά τη γνώμη μου..Πήγαν λίγο να αντιγράψουν το έπος του Σεκιρο,όσο για τα άλλα ,η καυλαντα δε με ενοχλεί ,ούτε η κριτική ούτε ο χαβαλες.Ολα έχουν τη φάση τους.Οταν γίνεται εμμονικη η φάση καταντάει κουραστικό απλώς. Το Wo Long έχει το coop που το Sekiro δεν έχει. Έπαιξα σχεδόν όλο το main του σε coop! Άλλο game, τρομερή ανάγκη καλής συνεργασίας και μετά τα boss fights θες κ 2 ουίσκι να συνειδητοποιήσεις τι έζησες με την παρέα! 😂 Team Ninja επίσης νομίζω βγάζει παραδοσιακά hardcore games, δύσκολα κ με απαιτήσεις. Sekiro εννοείται λατρεύω αλλά για άλλους λόγους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Επειδή γενικά ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό, πέρα συγκεκριμένων περιπτώσεων, παίζει να μου το εξηγήσει κανείς; Προς τι οι κατάρες και ο μηδενισμός επειδή το -κάθε- Redfall θα κυκλοφορήσει ας πουμε με 30FPS Mode μόνο; Αν το παιχνίδι είναι unplayble έτσι, δε θα το πάρει κανείς, θα πατώσει, και πάμε παραπέρα. Μου δίνετε την εντύπωση οτι η Arkane ξέρω γώ μας ΧΡΩΣΤΑΕΙ να βγάλει το παιχνίδι οπως πρέπει. Η Arkane θα το βγάλει οπως μπορεί. Αν δεν ειναι αρκετά καλό δε θα πουλήσει. Το όλο hate απο που προκύπτει; 1 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, chn-cynic είπε Επίσης , generic είναι ΌΛΑ τα shooters πέρα απο το DOOM ❤️ Όλοι οι άλλοι γράφουν σημειώσεις. oχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 29 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία έχει της ρίζες της πολύ παλιά με την μετάβαση από 2D side scrolling σε 3D camera. Τότε που όλοι καυλάντιζαν με εικόνες σε περιοδικά για τα καινούργια games. Ούτε καν ήξεραν τι είναι το framerate γενικότερα. Επίσης ελάχιστοι είχαν PC στα σπίτια τους τότε (και πόσο μάλλον gaming PC) για να καταλάβουν τι σημαίνει ομαλή κίνηση σε ένα 3D videogame. Το αστείο είναι ότι υπάρχουν αρκετά άτομα σήμερα που υποστηρίζουν ότι "δεν μπορούν να διακρίνουν" τη διαφορά ανάμεσα σε 30 και 60 fps. Δες σχόλια στο IGN και στο Eurogamer ακόμα και τώρα για το Redfall. Έχουν πρόβλημα με την όραση τους και βλέπουν τα πάντα γύρω τους "κινηματογραφικά"? Δεν ξέρω. Κάθε φορά που διαβάζω πάντως τέτοια σχόλια μου καίγεται ο εγκέφαλος. Όποιοι υποστηρίζουν οτι δεν διακρίνουν τη διαφορά ανάμεσα σε 30 και 60 fps, κατά την άποψή μου το λένε για να δικαιολογήσουν την αγορά του παιχνιδιού/κονσόλας που έκαναν. Κοινώς δεν θέλουν να το παραδεχτούν. Αυτά τα περι cinematic κ.τ.λ. εγώ τα ακούω βερεσέ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα