Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Mιας και αναφέρθηκε το call of duty, με τις διαφημίσεις μηπως το έχει παρακάνει φέτος η MS? Ηδη με αφορμή το συγκεκριμένο παιχνίδι, υπάρχουν παράπονα που το πετάει διαφήμιση με το που ανοίγεις την κονσόλα, όπως πιο πριν είχαμε το Starfield και το Forza. https://www.purexbox.com/news/2023/11/some-xbox-fans-arent-happy-about-intrusive-call-of-duty-mw3-ads https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/i-do-not-want-todays-massive-mandatory-xbox-series-xors-call-of-duty-take-over-ads-to-become-the-norm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Αρχίσαμε τις μαμακιες...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lx911 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Mιας και αναφέρθηκε το call of duty, με τις διαφημίσεις μηπως το έχει παρακάνει φέτος η MS? Ηδη με αφορμή το συγκεκριμένο παιχνίδι, υπάρχουν παράπονα που το πετάει διαφήμιση με το που ανοίγεις την κονσόλα, όπως πιο πριν είχαμε το Starfield και το Forza. https://www.purexbox.com/news/2023/11/some-xbox-fans-arent-happy-about-intrusive-call-of-duty-mw3-ads https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/i-do-not-want-todays-massive-mandatory-xbox-series-xors-call-of-duty-take-over-ads-to-become-the-norm Υπαρχει επιλογη οταν σεταρεις την κονσολα και αποδεχεσαι να σου εμφανιζει διαμησεις ή να μην σου εμφανιζει. Εσυ λογικα διαλεξες να σου εμφανιζει. Εγω δεν εχω δει ποτε διαφημιση στη αρχικη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Προς το παρόν δεν έχει τύχει να δω καμία διαφήμιση κατά το boot της κονσόλας. Εσείς που τις είδατε μήπως έχετε Game Pass? Το ότι όλο το υπόλοιπο UI είναι ένα giant ad με random games του MS store/Game Pass είναι άλλο. Μόνο το επάνω μισό μέρος του dashboard είναι ad-free... Πολύ θα ήθελα να αλλάξει τη στάση της η MS επάνω σε αυτό αλλά εφόσον μπήκαμε σε αυτά τα λιμέρια, δεν το βλέπω. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lx911 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Ο φιλος πιο πανω λεει οτι το πεταει με το που ανοιγει την κονσολα... Πολυ θα ηθελα να το δω αυτο πως ακριβως γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Τι πως γίνεται, πριν βγεις στο dashboard σου πετάει το παραπάνω διαφημιστικό για το MW3. Έχει ξαναγίνει και με άλλα παιχνίδια. Είναι εκνευριστικό; Ναι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Μου το εκανε και εμενα σημερα, πρωτη φορα μου σκαει διαφημιση και ειμαι Opt-Out σε ολα στο Privacy. Οντως, σαν να μην μας τα λεει καλα η MS τελευταια… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, lx911 είπε Ο φιλος πιο πανω λεει οτι το πεταει με το που ανοιγει την κονσολα... Πολυ θα ηθελα να το δω αυτο πως ακριβως γινεται. Δεν λέω ότι το πετάει συνέχεια. Μια φορά το έχω δει στο launch ορισμένων φετινών παιχνιδιών απο Activision/Blizzard και microsoft. Και για να ξεπετάγονται ξαφνικά μαζεμένες αναφορες, δεν ειναι μεμονωμένο περιστατικό. 15 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Προς το παρόν δεν έχει τύχει να δω καμία διαφήμιση κατά το boot της κονσόλας. Εσείς που τις είδατε μήπως έχετε Game Pass? Ναι. Εχω δει ως τώρα για το Starfield, το Forza και νομίζω και για το Diablo 4. Αλλη πιο ηλίθια διαφήμιση που έχω δει και στο Dashboard και μέσα στην εφαρμογή του gamepass είναι η εξης ''Now available SeriesS bundle'' με μια εικόνα του SeriesS μαζι με gamepass. Δεν καταλαβαίνω με ποιο σκεπτικό εμφανίζεται μια τέτοια διαφήμιση σε κάτοχο κονσόλας SX. Οτι να ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Fulgore said: Δεν καταλαβαίνω με ποιο σκεπτικό εμφανίζεται μια τέτοια διαφήμιση σε κάτοχο κονσόλας SX. Οτι να ναι... Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο σκεπτικό. Το πιο πιθανόν είναι να μην έχουν γράψει κώδικα που να κάνει τα ads να αναγνωρίζουν ποια από τις δυο κονσόλες έχεις. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Μα και Xbox SeriesS να είχα, για ποιο λόγο να δώ διαφήμιση για ... διαθέσιμο SeriesS(σκέτη κονσολα χωρις κάποιο παιχνιδι)?? Το να το πέταγε αυτό πχ σε κατόχους προηγούμενης γενιάς κονσολών, να το καταλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όπως και να χει, το dashboard είναι τίγκα στα ads. Θα προτιμούσα να είχε μόνο ένα live tile με ads καπου στην άκρη. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Διαθεσιμο in stock το Starfield Wrap το εχω προπαραγγελια απο 23/8 χρεωθηκε χθες λογικα αυριο μεθαυριο το στελνουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Ναι, τραβηξαν και απο εμενα τα χρηματα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Modern Warfare 3 players are not happy with its short campaign https://www.eurogamer.net/modern-warfare-3-players-are-not-happy-with-its-short-campaign 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Οι θεούληδες που κάνουν review bombing στο παλιό MW3 πάντως είναι μορφές.... πάνε κ κοπανάνε στο παλιό Game δεν υπάρχει λέμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα