stafftw Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Πως και δεν ανέβηκε ακόμα;Τα υπόλοιπα δεν τα έχω ακούσει αλλά είναι το 3ο συνεχόμενο 40αρί για manager που μου γλιτώνει ο θείος spencer, και τίποτα άλλο να μην επαίζα τα 120€ που εδώσα για 3 χρόνια game pass αξίζουν. 6
karamela693 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, SaFiS είπε Ρε Turn 10, μας έχεις καταστρέψει. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να χάνεται μόνο η πρόοδος των αγώνων που έχω τελειώσει και όχι το Level του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσα σε αυτούς... Έχει κουράσει το όλο θέμα... Παίζει να μου έχει γίνει το συγκεκριμένο γύρω στις 5 φορές, δεν άντεξα και το παράτησα το παιχνίδι. Αν το φτιάξουν κάποια στιγμή τα ξαναλέμε. Έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να πω ότι έχω τρελαθεί με το παιχνίδι, το περίμενα σίγουρα καλυτερο. Ας πάρει λοιπόν καμποσα updates και το ξαναπιάνω μετά από μερικούς μήνες. 4
Paikths Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Στις 30/10/2023 στις 10:11 ΠΜ, GaGaS_Thess είπε Αν ισχύει είναι τουλάχιστον τραγική είδηση και δεν καταλαβαίνω τι αποσκοπεί ... αρχίσαμε τις μαμακίες ; https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/xboxs-new-policy-say-goodbye-to-unofficial-accessories-after-november?fbclid=IwAR3Y_gIeWg_j6rkoqRliN50oWkNrrZeEWEYdExglhWma4qNPTsJPSVJJYsw Αρχίσαμε...Αυτό θα ισχύει και για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους;
MorcyGr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Paikths είπε Αρχίσαμε...Αυτό θα ισχύει και για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους; Καλημέρα και καλό μήνα! Όχι αυτό που πάνε να κάνουν είναι να κόψουν Controller που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για cheating στα παιχνίδια, απλά το κάνουν λίγο άγαρμπα! 1
kavadias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, karamela693 είπε Παίζει να μου έχει γίνει το συγκεκριμένο γύρω στις 5 φορές, δεν άντεξα και το παράτησα το παιχνίδι. Αν το φτιάξουν κάποια στιγμή τα ξαναλέμε. Έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να πω ότι έχω τρελαθεί με το παιχνίδι, το περίμενα σίγουρα καλυτερο. Ας πάρει λοιπόν καμποσα updates και το ξαναπιάνω μετά από μερικούς μήνες. ισχύει και μένα μουχει σπάσει τα νεύρα αυτό. το βάζω να παίζω 1-2 αγώνες για τη φάση, αλλά career και λιώσιμο αφού το φτιάξουν, βαρέθηκα είναι που είναι γτπ το progress αν παίζεις και τα ίδια επειδή κρασάρει και δεν κάνει save ε κάπου έλεος... 1
Paikths Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, MorcyGr είπε Καλημέρα και καλό μήνα! Όχι αυτό που πάνε να κάνουν είναι να κόψουν Controller που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για cheating στα παιχνίδια, απλά το κάνουν λίγο άγαρμπα! Παλι καλα αδερφέ γιατί θα τρέχαμε...Όντως άγαρμπα.Τωρα με την εξαγορά της ΑΒΚ θα έχουμε εκπληξούλες και καλές και κακές..Καλό μήνα επισης!
rodosf1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Lotof είπε φοβερή δουλειά. κατεβάζω. 1
Lotof Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, rodosf1 said: φοβερή δουλειά. κατεβάζω. Αντε σύντομα να κατεβάζουμε και τα εντυπωσιακά σφηνάκια campaign των COD Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από Lotof 3
theripper7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Χθες μου έκανε upadate το warzone 2 59gb, το έκανε και σε εσάς; Έχω μείνει μόνο με 23 gb ελεύθερα στον σκληρό.
MorcyGr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Έτσι όπως το πάει το CoD σύντομα το βλέπω να μας έρχεται σε expansion card 500Gb. Θα φυσαμε την υποδοχή και θα βάζουμε το cartridge νοσταλγία!
lx911 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 εχει κανεις βαλει κανεις απο πισω το πειρατικο extension ssd? Οπου και παλι ακριβο φαινεται. Λεω να αφορασω και εγω το cod φετος. Ακομα και στο τουρκικο site βγαινει στα 67 ευρω. Υπαρχει αλλος τροπος να το παρουμε πιο φτηνα;
Paragontas-x Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Αν το κάνεις πες μας αν τελικά δουλεύει. Αν και πιστεύω ότι αν θέλει η ms μπορεί με ένα system update να το κόψει.
rodosf1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, lx911 είπε εχει κανεις βαλει κανεις απο πισω το πειρατικο extension ssd? Οπου και παλι ακριβο φαινεται. Λεω να αφορασω και εγω το cod φετος. Ακομα και στο τουρκικο site βγαινει στα 67 ευρω. Υπαρχει αλλος τροπος να το παρουμε πιο φτηνα; Δουλεύει μόνο με ένα μοντέλο της WD δεν είναι πάρε κ βαλε ότι θες. Κ δεν συμφέρει η μικρή διαφορά νομίζω. Πιο καλα περίμενε προσφορά του γνήσιου expansion στο amazon που βγάζει συχνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα