rodosf1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Ρε παλουκάρια έστω και καμιά φήμη έχει ακουστεί για το πότε θα μπει η Ελλάντα στο xbox remote play, να χέζουμε σαν άνθρωποι παίζοντας Starfield? κάνε το stream απευθείας από την κονσόλα μέσω της εφαρμογής xbox κ είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Braveheart1980 είπε Ρε παλουκάρια έστω και καμιά φήμη έχει ακουστεί για το πότε θα μπει η Ελλάντα στο xbox remote play, να χέζουμε σαν άνθρωποι παίζοντας Starfield? Hemorrhoids have entered the chat.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Braveheart1980 είπε Ρε παλουκάρια έστω και καμιά φήμη έχει ακουστεί για το πότε θα μπει η Ελλάντα στο xbox remote play, να χέζουμε σαν άνθρωποι παίζοντας Starfield? Μόνο Pokemon και Mario στον θρόνο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagkol Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 15 hours ago, Braveheart1980 said: Ρε παλουκάρια έστω και καμιά φήμη έχει ακουστεί για το πότε θα μπει η Ελλάντα στο xbox remote play, να χέζουμε σαν άνθρωποι παίζοντας Starfield? To remote play δουλεύει ήδη, μάλλον εννοείς το xcloud? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Phil Spencer: «Αναπόφευκτη μια αύξηση τιμής στο Game Pass» https://www.enternity.gr/Article/Games/News/phil-spencer-anapofeukti-mia-auksisi-timis-sto-game-pass/83572.html Τόσο που ανοίχτηκες Φιλ, τα *αμησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Σε άλλα νέα "Αναπόφευκτη η δύση του ηλίου" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, thagkol είπε To remote play δουλεύει ήδη, μάλλον εννοείς το xcloud? Ναι καλε το xcloud λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Ναι καλε το xcloud λεω Με ένα τσαμποVPN για Γερμανία π.χ το ξεκινάς, και οταν αρχίσει το παιχνιδι το κλείνεις. Παίζει κανονικά. 21 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Μόνο Pokemon και Mario στον θρόνο! Όλοι ξέρουν οτι οταν κάνεις τη δουλειά παίζεις Stardew Valley Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, papp0us είπε Με ένα τσαμποVPN για Γερμανία π.χ το ξεκινάς, και οταν αρχίσει το παιχνιδι το κλείνεις. Παίζει κανονικά. Όλοι ξέρουν οτι οταν κάνεις τη δουλειά παίζεις Stardew Valley Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το xcloud υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Το θέμα είναι να τρέχει και να δουλεύει σωστά χωρίς κανένα vpn. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από Paragontas-x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Paragontas-x είπε Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το xcloud υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Το θέμα είναι να τρέχει και να δουλεύει σωστά χωρίς κανένα vpn. Ε εντάξει απο τη στιγμή που κάνω τη δουλειά μου εύκολα και γρήγορα, δεν σκάω ιδιαίτερα. Θα ήταν πολύ καλύτερα βέβαια να υποστηρίζεται και να μην χρειάζονται πατέντες, αλλα για κάτι τόσο απλό δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να μην το χρησιμοποιείς αν το βρίσκεις χρήσιμο. Πλάκα στην πλάκα επειδή σκεφτόμουν να αγοράσω ένα LG V60 με Gamepad για Xcloud και remote play (μπας και ησυχάσει το πιξελάκι μου) , έχουμε καμιά συσκευή δοκιμασμένη για τέτοια δουλειά; Ίσως καμια κινεζοκονσόλα με Android που να παίρνει το Xbox App; Χρησιμοποιεί κανείς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, papp0us είπε Ε εντάξει απο τη στιγμή που κάνω τη δουλειά μου εύκολα και γρήγορα, δεν σκάω ιδιαίτερα. Θα ήταν πολύ καλύτερα βέβαια να υποστηρίζεται και να μην χρειάζονται πατέντες, αλλα για κάτι τόσο απλό δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να μην το χρησιμοποιείς αν το βρίσκεις χρήσιμο. Πλάκα στην πλάκα επειδή σκεφτόμουν να αγοράσω ένα LG V60 με Gamepad για Xcloud και remote play (μπας και ησυχάσει το πιξελάκι μου) , έχουμε καμιά συσκευή δοκιμασμένη για τέτοια δουλειά; Ίσως καμια κινεζοκονσόλα με Android που να παίρνει το Xbox App; Χρησιμοποιεί κανείς; Retroid Pocket 3 plus, αλλά δεν έχει αναλογικές σκανδάλες αν θες για Forza πχ. Αλλιώς παίζει άψογα. Κόστος 140-170€. Για αναλογικές πας σε Odin, Odin pro και προσεχώς σε Odin 2. Κόστος 200-300€ Για πιο οικονομικά με αναλογικές σκανδάλες παίρνεις razer kishi κ κουμπώνεις πάνω smartphone android με 50-80€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως εμένα μ' αρέσει πολύ το ότι αντέγραψαν τη δόνηση από τα ps5 dual shock χειριστήρια καθότι ήταν κάτι τρομερό σαν δόνηση. Άλλωστε μια περίοδο το είχε ρωτήσει και στους xbox insider users η Microsoft "Αν θέλετε να φέρουμε στο xbox κάτι σαν τη δόνηση που έχει το ps5 dual shock χειριστήριο της Sony" και με βάση αυτό το leak απ' ότι κατάλαβα όλοι θα είπανε ναι(Μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ). Έχουμε πει παρθενογένεσις δεν υπάρχει σε καμιά εταιρία συνεχώς η μια αντιγράφει την άλλη και καλά κάνουνε. Το θέμα είναι αν ο νέος μοχλός με τα haptic feedback θα είναι συμβατός και με τα τωρινά series s/x ή θα πρέπει υποχρεωτικά να πάρουμε τη νέα κονσόλα series x που θα βγάλει(Με βάση το leak) Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagkol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, papp0us said: έχουμε καμιά συσκευή δοκιμασμένη για τέτοια δουλειά; Ίσως καμια κινεζοκονσόλα με Android που να παίρνει το Xbox App; Χρησιμοποιεί κανείς; Εγώ πήρα το Gamesir X2 Pro με 45 ευρώ και το remote παίζει άψογα με φτηνό κινητό Android που είχα ήδη. Η οθόνη φαίνεται υπερβολικά μικρή στα μάτια και δε συνηθίζεται εύκολα μετά την 65άρα, αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα που δεν έχει να κάνει με τη συσκευή. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από thagkol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα