EuphangeL Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι λέτε για next-gen, current-gen refreshes κλπ, αλλά ανακάλυψα τον κόσμο: Starfield στο GeForce NOW (Ultimate tier, 15ms network latency). Περίμενα να είναι απλά σαν να έχεις το input lag του Xbox (λόγω network latency) αλλά με καλύτερα fps. Ούτε καν... Είναι σαν να παίζεις locally σε PC με 60-120fps performance με όλα τα settings high και ultra σε 1440p. Δύσκολα θα με πείσουν να ξανα-αγοράσω hardware, να περιμένω πότε θα βγουν 60fps patches κλπ κλπ. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από EuphangeL 3 1
gregpec2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Αν δεν κάνω λάθος έχει ανακοινωθεί οτι θα υπάρξει integration του Gamepass με το GeForce NOW απλά δεν θα αφορά όλα τα παιχνίδια.
Bourdoulas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, EuphangeL είπε Δεν ξέρω τι λέτε για next-gen, current-gen refreshes κλπ, αλλά ανακάλυψα τον κόσμο: Starfield στο GeForce NOW (Ultimate tier, 15ms network latency). Περίμενα να είναι απλά σαν να έχεις το input lag του Xbox (λόγω network latency) αλλά με καλύτερα fps. Ούτε καν... Είναι σαν να παίζεις locally σε PC με 60-120fps performance με όλα τα settings high και ultra σε 1440p. Δύσκολα θα με πείσουν να ξανα-αγοράσω hardware, να περιμένω πότε θα βγουν 60fps patches κλπ κλπ. Τιμή;
gregpec2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Τιμή; Εδώ.
thagkol Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Το GeForce Now συνδυάζεται με το Gamepass, ή πρέπει να έχει αγοράσει κανείς τα παιχνίδια;
rodosf1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, thagkol είπε Το GeForce Now συνδυάζεται με το Gamepass, ή πρέπει να έχει αγοράσει κανείς τα παιχνίδια; έχει έρθει σε συμφωνία η MS με την Nvidia, αν γνωρίζει κάποιος αν έχει ενεργοποιηθεί ήδη όμως ας μας πει.
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, thagkol είπε Το GeForce Now συνδυάζεται με το Gamepass, ή πρέπει να έχει αγοράσει κανείς τα παιχνίδια; https://blogs.nvidia.com/blog/2023/08/24/geforce-now-thursday-aug-24/ 1
Bourdoulas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, gregpec2 είπε Εδώ. Ξέρεις τι ήλπιζα ε; Να μου πει 3-4 ευρώ τον μήνα από Τουρκια, Σουδάν, Ταμταμ κτλ 😝
gregpec2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Ξέρεις τι ήλπιζα ε; Να μου πει 3-4 ευρώ τον μήνα από Τουρκια, Σουδάν, Ταμταμ κτλ 😝 Spoiler Τι την πέρασες την Nvidia; Φιλανθρωπικό ίδρυμα; Δεν είναι για πλεμπαίους. 😁
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ; Ο SSD ο εσωτερικός του Series X από τα σβήσε γράψε και κατέβασε άλλο παιχνίδι και τις μεταφορές σε εξωτερικό δίσκο για να αποκτήσουμε χώρο δεν θα τα παίξει με τον καιρό ; Πόσα σβήσε γράψε πιστεύεται ότι μπορεί να αντέξει ;
rodosf1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ; Ο SSD ο εσωτερικός του Series X από τα σβήσε γράψε και κατέβασε άλλο παιχνίδι και τις μεταφορές σε εξωτερικό δίσκο για να αποκτήσουμε χώρο δεν θα τα παίξει με τον καιρό ; Πόσα σβήσε γράψε πιστεύεται ότι μπορεί να αντέξει ; Από τις μεταφορές όχι κ τόσο. αντέχει χιλιάδες σβήσε γράψε ολόκληρος, οπότε με τα σβήσε γράψε δεν γράφεις όλο το μέγεθος του κάθε φορά. Πρακτικά είναι οκ. 1
thagkol Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι παλούκι είναι ρε σεις το Lies of P; Δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ souls παιχνίδι και τα έχω βρει μπαστούνια. Είμαι στο Chapter 3 που υποτίθεται τα 2 πρώτα είναι σχετικά εύκολα, και τα bosses μου έβγαλαν το λάδι. Είναι ωραίο όμως! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από thagkol 3
Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στοκάρετε συνδρομές λέμε Και για Capcom Capcom says it would ‘gracefully decline’ any acquisition offer from Microsoft https://www.videogameschronicle.com/news/capcom-says-it-would-gracefully-decline-any-acquisition-offer-from-microsoft/ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από Fulgore
[email protected] Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, thagkol είπε Τι παλούκι είναι ρε σεις το Lies of P; Δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ souls παιχνίδι και τα έχω βρει μπαστούνια. Είμαι στο Chapter 3 που υποτίθεται τα 2 πρώτα είναι σχετικά εύκολα, και τα bosses μου έβγαλαν το λάδι. Είναι ωραίο όμως! Εγώ είμαι στο κεφάλαιο 4. Είναι πράγματι πολύ δυνατό και αρκετά ζόρικο ακόμα και για εμένα που έχω τερματίσει elder ring και dark souls 3.
Braveheart1980 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Ρε παλουκάρια έστω και καμιά φήμη έχει ακουστεί για το πότε θα μπει η Ελλάντα στο xbox remote play, να χέζουμε σαν άνθρωποι παίζοντας Starfield?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα