chek2fire Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 στην χειρότερη να είναι μια σούπα που θα την βαριέσαι γρήγορα. Εντυπωσιακό θα είναι σίγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Στις 25/8/2023 στις 2:12 ΠΜ, spartan29gr είπε Πουθενα δεν εχει πεσει παντως μεχρι στιγμης μπαν για αυτο τον λογο σε χβοχ κονσολα Τωρα αν αυτο αλλαξει στο μελλον θα το δουμε Εχω αγοράσει άπειρα παιχνίδια και συνδρομές με vpn και ποτέ δεν ειχα κανένα πρόβλημα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Τι εγινε με αυτο το Antstream Arcade - Lifetime στο 10€ απο Τουρκια, ειπα σημερα να το τιμησω και βλεπω οτι το εχουν αποσυρει εντελως?! Σε 3 διαφορετικα λινκς το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 13 ώρες πριν, nek4d είπε Τι εγινε με αυτο το Antstream Arcade - Lifetime στο 10€ απο Τουρκια, ειπα σημερα να το τιμησω και βλεπω οτι το εχουν αποσυρει εντελως?! Σε 3 διαφορετικα λινκς το ιδιο. Αποσύρθηκε μετά από μερικές μέρες. μάλλον εγινε τρελο abuse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 58 minutes ago, konstantin79 said: Αποσύρθηκε μετά από μερικές μέρες. μάλλον εγινε τρελο abuse. Ναι..., την πατησα που διαβασα και σκεφθηκα παρομοιως να περιμενουμε κανα BF για πιο φθηνα και χασαμε και το φθηνο, χαχα Τεσπα, οποιος το πετυχει ξανα, ας ριξει συρμα εδω. --- Σε αλλα νεα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Ερώτηση . Ο αδερφός μου μένει με τους γονείς μου σε άλλο σπίτι οπότε και άλλη IP . Έχει μόνο PC . Εγώ έχω μόνο XBOX για παιχνίδια . Μπορεί να χρησιμοποιήσει το account μου στο πατρικό μου ; Μπορούμε να είμαστε και οι 2 συνδεμένοι στο account Και να παίζουμε κάποιο παιχνίδι ; Αυτός από το PC και εγώ από το XBOX ; Ίδιο παιχνίδι ταυτόχρονα γίνεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Ερώτηση . Ο αδερφός μου μένει με τους γονείς μου σε άλλο σπίτι οπότε και άλλη IP . Έχει μόνο PC . Εγώ έχω μόνο XBOX για παιχνίδια . Μπορεί να χρησιμοποιήσει το account μου στο πατρικό μου ; Μπορούμε να είμαστε και οι 2 συνδεμένοι στο account Και να παίζουμε κάποιο παιχνίδι ; Αυτός από το PC και εγώ από το XBOX ; Ίδιο παιχνίδι ταυτόχρονα γίνεται ; Κανονικά κ ταυτόχρονα άλλο game. Στο ίδιο νομίζω χτυπάει. Κ αν δεν χτυπάει ίσως έχει θέμα με το save στα play anywhere games που χρησιμοποιούν το ίδιο cloud save. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 22 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Κανονικά κ ταυτόχρονα άλλο game. Στο ίδιο νομίζω χτυπάει. Κ αν δεν χτυπάει ίσως έχει θέμα με το save στα play anywhere games που χρησιμοποιούν το ίδιο cloud save. Σε ευχαριστώ πολύ . Παίζει να φάω κανένα ΒΑΝ λόγω διαφορετικής ip ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Σε ευχαριστώ πολύ . Παίζει να φάω κανένα ΒΑΝ λόγω διαφορετικής ip ; Δε νομίζω. Φίλοι αδέρφια παίζουν έτσι ακριβώς χρόνια, ο ένας με pc κ ο άλλος με xbox. Απλά παίζουν με άλλο account για να έχουν τα δικά τους save. Γίνεται αυτό επίσης. Θα συνδεθείς με το account σου στο pc στην εφαρμογή xbox κ μετα θα συνδέεται στο game με το δικό του. Ή στο xbox αντίστοιχα εσυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 15€ η αναβαθμιση σε Premium Edition απο τους γειτονες 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 hour ago, dream21 said: 15€ η αναβαθμιση σε Premium Edition απο τους γειτονες Αφου θα το παιξουμε στο pass, κουμπωνει η αναβαθμιση? Η αφορα μονο οσους αγορασουν το βασικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 καλησπερα.μια απορια.εχω καλωδιο hdmi 1.4 το παλιο.μ εφερε ενα παλικαρι το series x να παιξω κανα παιχνιδι χωρις τα καλωδια ομως.θα χασω πολυ σε ποιοτητα εικονας σε σύγκριση με 2.1 hdmi? η τηλεοραση μου υποστηριζει 120hz με vrr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά λέτε να είναι τόσο επικό όσο λένε οι κριτικοί το Starfield? Ζούμε ιστορικές στιγμές; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, soundou said: καλησπερα.μια απορια.εχω καλωδιο hdmi 1.4 το παλιο.μ εφερε ενα παλικαρι το series x να παιξω κανα παιχνιδι χωρις τα καλωδια ομως.θα χασω πολυ σε ποιοτητα εικονας σε σύγκριση με 2.1 hdmi? η τηλεοραση μου υποστηριζει 120hz με vrr Θα χάσεις το vrr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα