Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Καλημέρα,

Καθώτι μου ήρθε PC με καλα specs , το xbox Πλεον σκονιζεται. Έλεγα να το σμπρώξω να παρω μερικά χρήματα πίσω. Είναι το Halo Edition Series X. Πόσο θα το δίνατε? Λέω να το δώσω με τα ασύρματα ακουστικά που έχει βγάλει η MS. Αγορά Day1 της κυκλοφορίας της έκδοσης. Σόρρυ για το offtopic.

Αν θες να το δωσεις ως κανονικη κονσολα, οσο πωλουνται οι υπολοιπες. Αλλιως μπορεις να ξεκινησεις ψηλα και βλεπεις

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2334524.m570.l1313&_nkw=xbox+halo+infinite+edition+series+x&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&rt=nc&_odkw=xbox+halo+infinite+edition&_osacat=0&LH_PrefLoc=5&LH_Complete=1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Εγώ προσωπικά δεν έχω  απολύτως κανένα πρόβλημα με τον ήχο στο series x και στην q80t qled τηλεόραση της Samsung.

Μήπως φταίνε οι πηγές που βλέπεις υλικό γιατί εμένα με netflix & disney+ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τον ήχο είτε τρέξω τις εφαρμογές κατευθείαν από την τηλεόραση, είτε από το series x.

Ο ήχος δεν έχει καμία σχέση με το dolby vision.

1 ώρα πριν, leo066 είπε

Ο ήχος δεν έχει καμία σχέση με το dolby vision.

Τι dolby vision και dolby creme caramel, οτι λεει dolby ειναι συνδεδεμενο με τον ηχο, αυτο μαθαμε τοσα χρονια, αυτο ξερουμε, ηρθες τωρα εσυ το 2023 να μας αλλαξεις τα φωτα?  😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του Starfield είναι πολύ ωραίο (για τα camo είμαι λίγο meh). Μαζί με το controller θα είναι φωτιά! 

Γενικά αυτό το φουτουριστικο NASA στυλ που έχει το παιχνίδι μου αρέσει πολύ

Επεξ/σία από stevenfins
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει *μησε το Starfield wrapper..Αλλά 10 Νοεμβρίου ; Πολύ πέρα πήγε..

***Edit: Α, τα Camo μόνο πάνε για 10 Νοεμβρίου, το Starfield θα έρθει στις 18 Οκτωβρίου.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Είχαμε την Sony να μας χρεώνει τα πλαστικά τον κούκο αηδόνι, τώρα έχουμε και την ms να μας χρεώνει το χαρτόνι 😅

Spoiler

Ξέρω δεν είναι χαρτόνι 

• Like 1

• Moderators
19 minutes ago, Bourdoulas said:

Είχαμε την Sony να μας χρεώνει τα πλαστικά τον κούκο αηδόνι, τώρα έχουμε και την ms να μας χρεώνει το χαρτόνι 😅

Reveal hidden contents

Ξέρω δεν είναι χαρτόνι 

Τι είναι όμως; 

Δεν έχω καταλάβει, ύφασμα είναι; 

10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τι είναι όμως; 

Δεν έχω καταλάβει, ύφασμα είναι; 

Πετάξανε δύο @@ες και εμείς πρέπει να βγάλουμε άκρη. Εγώ όπως το βλέπω μου φΙ φαίνονται σαν τα flip covers που βάζουμε στα ταμπλετ

• Like 1

Τα screenshots του Xbox μπορώ να τα δω μόνο με δύο τρόπους. Είτε μέσω κονσόλας είτε μέσω του android app Xbox. Δεν υπάρχει τρίτος τρόπος που να τον έχω βρει. Στο πισί μπορείς να δεις μόνο τα screenshots που έχεις βγάλει στο πισί.

Τραγικό δεν είναι;

24 λεπτά πριν, Choutas είπε

Τα screenshots του Xbox μπορώ να τα δω μόνο με δύο τρόπους. Είτε μέσω κονσόλας είτε μέσω του android app Xbox. Δεν υπάρχει τρίτος τρόπος που να τον έχω βρει. Στο πισί μπορείς να δεις μόνο τα screenshots που έχεις βγάλει στο πισί.

Τραγικό δεν είναι;

Μπορείς να τα ανεβάσεις στο one drive.

5 ώρες πριν, Choutas είπε

Τραγικό δεν είναι;

Από το app κατεβάζεις και στο smartphone τις εικόνες σε μεγάλη ανάλυση. Κ μετα τις κάνεις ότι θέλεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν κάνει στο παρελθόν limited editions για μικρότερα games, και εδώ έκαναν ένα σκιν που αγκαλιάζει την κονσόλα χωρίς καν να έχει σημεία που να κρατιέται σταθερό. Έκαναν και τα δικά του ποδαράκια για να μην μπλοκάρει το airflow 🤦🏻

Έχασαν ευκαιρία οι συλλέκτες (και μη). Η Halo Infinite edition μια χαρα κρατιέται ακόμα σε τιμή. 

Screenshot_20230822_113442_Opera.jpg

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...