lucanis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου @Volga Μα είναι θέμα routing της Geforce Now αυτό. Ο πάροχος τι φταίει; Δες εδώ ένα τυχαίο packet loss test με Γερμανία.
Volga Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, lucanis είπε @Volga Μα είναι θέμα routing της Geforce Now αυτό. Ο πάροχος τι φταίει; Δες εδώ ένα τυχαίο packet loss test με Γερμανία. Σου κάνω screenshot το δικό μου με 100άρα Nova, Αθήνα.
lucanis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 44 λεπτά πριν, Volga είπε Σου κάνω screenshot το δικό μου με 100άρα Nova, Αθήνα. Ωραίος.
Volga Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, lucanis είπε Ωραίος. Κατι έχει η γραμμή σου. Μην ακούς κανέναν και κυνήγα τους φίλε μου! Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς. Η φταίει κάποια σύνδεση μέσα στην πολυκατοικία σου ή φταίει γενικά η γραμμή και θέλουν κυνήγι.
firepc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Όπως τα έλεγες Μαλθαδώριε, Ο Tom Warren του The Verge συγκέντρωσε τις πληροφορίες του και έδωσε μια εικόνα για το τι θα είναι το επόμενο Xbox --- Θα είναι πιο κοντά σε ένα PC από ότι σε μια κονσόλα. --- Η ΑΙ θα παίζει μεγάλο ρόλο, με frane generation τεχνολογίες. --- Θα εστιάζει στα Windows --- Δε θα είναι ένα και μοναδικό hardware, αλλά μια συλλογή από συσκευές που θα παίζουν Xbox παιχνίδια. https://psaddict.gr/news/what-will-the-next-xbox-be/ 1
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αναμένουμε εντυπώσεις από όσους παίξουν νωρίς το Avowed. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από Fulgore
Lotof Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 54 minutes ago, Fulgore said: Αναμένουμε εντυπώσεις από όσους παίξουν νωρίς το Avowed. https://www.insomnia.gr/forums/topic/835559-avowed-pc18-φεβρουαρίου/page/3/
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Xbox Sales Hit Rock Bottom After Historic 2024 Decline https://9meters.com/technology/consoles/2024-was-the-worst-year-ever-for-xbox-console-sales-with-just-under-3m-units-sold-in-the-us-and-290k-units-in-the-eu-during-the-year-2025-is-shaping-up-to-be-even-worse The numbers in Europe are staggeringly worse, with an estimated 290,000 units sold over the year. @Malthador δεν ξέρω τι θα γίνει με την επόμενη κονσόλα, αλλά πολύ δύσκολα τα πράγματα σε αυτή την γενιά, και προσωπικά δεν έχω μεγάλες βλέψεις και για την επόμενη. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από Fulgore
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 3 hours ago, Fulgore said: Xbox Sales Hit Rock Bottom After Historic 2024 Decline https://9meters.com/technology/consoles/2024-was-the-worst-year-ever-for-xbox-console-sales-with-just-under-3m-units-sold-in-the-us-and-290k-units-in-the-eu-during-the-year-2025-is-shaping-up-to-be-even-worse The numbers in Europe are staggeringly worse, with an estimated 290,000 units sold over the year. @Malthador δεν ξέρω τι θα γίνει με την επόμενη κονσόλα, αλλά πολύ δύσκολα τα πράγματα σε αυτή την γενιά, και προσωπικά δεν έχω μεγάλες βλέψεις και για την επόμενη. Οι κονσόλες της MS έχουν πιάσει το peak τους για αυτή την γενιά, από εδώ και στο εξής οι πωλήσεις θα είναι όλο και πιο μειούμενες. Θα εντυπωσιαστώ αν δω τα SeX|S να ξεπερνάνε τα 40m πωλήσεις πριν δούμε τον/τους διάδοχό/ους τους. Ωστόσο το ενδιαφέρον της υπόθεσης δεν είναι αυτό, είναι άλλο κατά την άποψή μου. Αφού οι πωλήσεις των XBOX έχουν πιάσει πάτο, γιατί δεν έχουν αυξηθεί αναλόγως οι πωλήσεις των PS5; Τι αγοράζουν όσοι δεν αγοράζουν ΧΒΟΧ σε αυτή την γενιά; Το έχω προβλέψει χρόνια πριν και απ' ότι φαίνεται επιβεβαιώνομαι: το κοινό των home consoles συρικνώνεται όλο και περισσότερο σε κάθε γενιά. Στην 7η γενιά είχε φτάσει στις 290m πωλήσεις (οι 190m αφορούσαν στα twins), στην 8η γενιά είχε φτάσει στις 190m πωλήσεις (τα 175m αφορούσαν στα twins) και στην 9η γενιά που έχουν μείνει μόνα τους τα twins στην μάχη των home consoles, έχουμε φτάσει στις 105m πωλήσεις δύο χρόνια πριν το τέλος της γενιάς. Στις πόσες πωλήσεις να κλείσει η τωρινή γενιά; 150m; 155m; Δεν νομίζω ότι θα πάει παραπάνω. Οπότε με το κοινό να συρρικνώνεται ούτως ή άλλως, με τα games να ανεβάζουν συνεχώς το κόστος παραγωγής τους και με τα τις εταιρείες να κάνουν την μία λάθος επιλογή μετά την άλλη, το ζήτημα δεν είναι το αν το επόμενο XBOX θα είναι παραδοσιακό PC. Το ζήτημα είναι πότε θα ακολουθήσει και το PS5 την ίδια τακτική. 17 hours ago, firepc said: Όπως τα έλεγες Μαλθαδώριε, Ο Tom Warren του The Verge συγκέντρωσε τις πληροφορίες του και έδωσε μια εικόνα για το τι θα είναι το επόμενο Xbox --- Θα είναι πιο κοντά σε ένα PC από ότι σε μια κονσόλα. --- Η ΑΙ θα παίζει μεγάλο ρόλο, με frane generation τεχνολογίες. --- Θα εστιάζει στα Windows --- Δε θα είναι ένα και μοναδικό hardware, αλλά μια συλλογή από συσκευές που θα παίζουν Xbox παιχνίδια. https://psaddict.gr/news/what-will-the-next-xbox-be/ Λογικό κι επόμενο. Δεν έχει λόγο πλέον η MS να μην ανοίξει την πλατφόρμα της σε επιπλέον stores, όπως το Steam, στο σημείο που έχει φτάσει. 4
xavier Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου τα δεδομενα που χρησιμοποιεις ειναι εντελως λαθος. οι πωλησεις των series s/x μεχρι τα 3 χρονια ζωης της κονσολας ηταν παρομοιες με αυτες του προκατοχου του. Εξισου χαμηλες, αλλα παρομοιες. Τον τελευταιο χρονο, μετα την ανακοινωση της multiplatform πολιτικης της ms ειναι που οι πωλησεις πατωσαν. Ετσι προεκυψε(μαζι και με το pro), το ρεκορ πωλησεων στο ps το τελευταιο 3μηνο και το οτι ξεπερασαν τις προσδοκιες τους σε πωλησεις για το ετος. πλεον το ps5 φαινεται οτι θα ξεπερασει το ps4 σε πωλησεις. Απο εκει και περα ναι, αν η ms βγει απο την αγορα των κονσολων , αυτη σιγουρα θα συρρικνωθει. Αναφορά σε κείμενο Δεν έχει λόγο πλέον η MS να μην ανοίξει την πλατφόρμα της σε επιπλέον stores, όπως το Steam, στο σημείο που έχει φτάσει. αν ειναι να ανοιξει την πλατφορμα της σε επιπλεον stores, ποιος ο λογος να βγαζει την δικη της κονσολα οταν την πουλαει σε τιμη κοστους? δεν κερδιζει κατι απο τα stores των αλλων. Πως θα γινει η αποσβεση?
firepc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, xavier είπε ποιος ο λογος να βγαζει την δικη της κονσολα οταν την πουλαει σε τιμη κοστους? Έδω έχεις ένα point Γτ να πληρώνω media, public και κορνίζες για να μου κρατάνε την "κονσόλα" μεσα στο μαγαζί τους? Αφού στην ουσία ένα μίνι πισάκι θα είναι *συν φορτηγά, μεταφορές κλπ. **Εκτός αν το κάνει όπως η valve και φεύγει το hardware απευθείας απ' το site τους
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Malthador είπε Ωστόσο το ενδιαφέρον της υπόθεσης δεν είναι αυτό, είναι άλλο κατά την άποψή μου. Αφού οι πωλήσεις των XBOX έχουν πιάσει πάτο, γιατί δεν έχουν αυξηθεί αναλόγως οι πωλήσεις των PS5; Τι αγοράζουν όσοι δεν αγοράζουν ΧΒΟΧ σε αυτή την γενιά; Λογικά υπάρχει στροφή/άνοδος σε PC μεριά, βέβαια και εκεί υπάρχουν άλλα προβλήματα(τιμές hardware, unoptimized παιχνίδια κλπ). Πάνω σε αυτό που έγραψες εγώ θα σου κάνω την άλλη απλή ερώτηση. Για ποιο λόγο οι πωλήσεις να είναι υψηλότερες, αφού δεν υπάρχουν παιχνίδια κράχτες(exclusives/multiplatforms)να σπρώξουν αυτές, ενώ οι τιμές παραμένουν υψηλές? Εμένα βασικά μου κάνουν τεράστια εντύπωση και οι πωλήσεις του PS5 που δεν είναι χαμηλότερες, ακριβώς για αυτό τον λόγο. Ενα GTA VI περιμένει όλος ο κόσμος, και πέραν αυτού το χάος. πχ σε Bethesda μεριά, το περιβόητο επόμενο Elder Scrolls, παίζει να βγει στην επόμενη γενιά κονσολών(μαζι με νέο Halo), έτσι όπως πάμε. Και η Sony και αυτή οτι βγάλει προς το τέλος της γενιάς. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από Fulgore
Mitroglou7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Το switch γιατί δε συμπεριλαμβάνεται στις πωλήσεις home console? Καταλαβαίνω την ιδιαίτεροτητα του αλλά σίγουρα υπάρχουν εκατομμύρια που αντί για xbox/ps επέλεξαν να παρουν/μείνουν με switch.
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, firepc είπε Έδω έχεις ένα point Γτ να πληρώνω media, public και κορνίζες για να μου κρατάνε την "κονσόλα" μεσα στο μαγαζί τους? Πάντως και σε αυτή την γενιά φαίνεται να έχει μειωθεί η προμήθεια κονσολών σε αγορές που δεν πουλάει, βλέπε Ευρώπη. https://www.videogameschronicle.com/news/several-european-retailers-are-reportedly-no-longer-stocking-physical-xbox-games/ Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα