Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
On 24/01/2025 at 22:23, Fulgore said:

@Malthador

https://twistedvoxel.com/ps5-outpaces-ps4-in-lifetime-sales-xbox-series-falls-behind-xbox-one/

Τελικά η προσθήκη του call of duty day one πέρυσι δεν έδωσε αύξηση στις πωλήσεις που λέγαμε.

Είχα πει ότι θα ανεβάσει τις πωλήσεις των SeX|S το CoD; Δεν το θυμάμαι, αν το είχα πει κάτι άλλο θα εννοούσα.

Αυτό που είχα πει ότι αν έχει μια ευκαιρία να ανεβάσει τις συνδρομές του Game Pass, τότε αυτή ήταν με το CoD, του τύπου ότι μόνο αυτό μπορεί να ανέβαζε στα 40+m τους συνδρομητές. Αν δεν το κατάφεραν ούτε τώρα, τότε θα πρέπει να αρχίζουν να προβληματίζονται σχετικά με το μοντέλο που ακολουθούν.

Δημοσ.

παντως προσωπικα απορω πως τοσος κοσμος επιλεγει τη σονυ.. me xbox game pass να ξεκιανει απο 6ευρω το μηνα με τους γνωστους τροπους, τοσο μεγαλη βιβλιοθηκη παιχνιδιων, τοσα νεα να ερχονται, xbox cloud gaming .. κ το λεω γτ εχω κ τα 2 .. κ ps5 k series s.. εε οποτε εχω χρονο προτιμω να χαζευω στο s.. αφηνω το πσ5 εντελως στα μικρα. 

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Malthador είπε

Είχα πει ότι θα ανεβάσει τις πωλήσεις των SeX|S το CoD; Δεν το θυμάμαι, αν το είχα πει κάτι άλλο θα εννοούσα.

Σε αυτό αναφερόμουν περί cod και κονσόλες.

Είχαμε και πρόσφατο interview από τον phil που πάλι μίλησε περί multiplatform

Δημοσ.

Μην το ψάχνουμε και πολύ. Η ms αυτή τη στιγμή, όσον αφορά το gaming , έχει καταντήσει έτσι όπως έχει καταντήσει γιατί δεν έχει πλέον καθόλου κουλτούρα. Είναι μια εταιρεία χωρίς ταυτότητα. Πραγματικά μου λείπουν οι x360 εποχές. Ελπίζω να αλλάξουν τακτική σύντομα. Έχουν ανακοινώσει αρκετά φιλόδοξα projects για το μέλλον. Είναι κρίμα να πάνε χαμένα...

• Like 2
Δημοσ.
8 minutes ago, Fulgore said:

Η Microsoft συνεχίζει την  πολιτική του early access και στο φετινό Doom.

Όσο υπάρχουν άτομα που πληρώνουν 100 ευρώ για να παίξουν ένα παιχνίδι 2 μέρες νωρίτερα από την κανονική του κυκλοφορία, καλά κάνει!

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να δώσεις 100€, υπάρχει και το premium update στα 35€ σε όσους έχουν gpu και έχουν την βασική έκδοση του παιχνιδιού απο το gamepass. Καλά δυο μέρες νωρίτερα δεν έχει νόημα ας το έκαναν 5 όπως στο Starfield όπου μαζι με τα μελλοντικά dlc's είναι σχετικά καλό deal για τα gpu members. Και το avowed έχει premium update με 22.50€ για gpu members στο ms store και 19€ περίπου στο cdkeys, αλλά σου δίνει τουλάχιστον 5  μέρες early access όχι 2. 

Δημοσ.

Και τα 20 ευρώ για 5 μέρες early access πολλά μου φαίνονται, δε νομίζω ότι αξίζει. Βέβαια κουμάντο στην τσέπη του κάνει ο καθένας όπως εκείνος νομίζει.

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει κατρακύλα δεν το λες αυτό, αλλά μια πανέξυπνη κίνηση να μεγαλώσουν τις πωλήσεις των παιχνιδιών τους αφού δεν ανεβαίνουν σημαντικά οι πωλήσεις του H/W τους. Εγώ πάντως έχοντας όλες τις κονσόλες όλων των εταιριών δεν με χαλάει καθόλου αυτό.

Μην αποκλείεις να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον και το αντίθετο "ταξίδι".. ίσως να είναι πιο δύσκολο αλλά τα περισσότερα έσοδα από πώληση software καμιά εταιρία δεν χαλάνε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannisag17 είπε

Και επίσημα πλέον ξεκινάει η κατρακύλα!

Screenshot_2025-01-30-20-48-21-36_338dd33a8c319731e98c52d58d4650d8.jpg

Κατρακύλα για ποιον; Για την μικρομαλακή πάντως όχι, μιας και θα κονομάει από παντού.

Για εμάς τους gamers; Από ρομαντικής άποψης μπορεί, αλλά άπαξ και συνεχίζει και υπάρχει το σημερινό καθεστώς, δηλαδή dedicated xbox hardware με gamepass, ας βγαίνουν τα παιχνίδια και σε ψηστιέρες. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChrisAce είπε

Εντάξει κατρακύλα δεν το λες αυτό, αλλά μια πανέξυπνη κίνηση να μεγαλώσουν τις πωλήσεις των παιχνιδιών τους αφού δεν ανεβαίνουν σημαντικά οι πωλήσεις του H/W τους. Εγώ πάντως έχοντας όλες τις κονσόλες όλων των εταιριών δεν με χαλάει καθόλου αυτό.

Μην αποκλείεις να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον και το αντίθετο "ταξίδι".. ίσως να είναι πιο δύσκολο αλλά τα περισσότερα έσοδα από πώληση software καμιά εταιρία δεν χαλάνε. 

Προϋποθέτει να έχει πουλήσει και έναν σοβαρό αριθμό hardware βέβαια...και δεν το βλέπω . 

Μέχρι στιγμής έχουν πουλήσει λιγότερα κομμάτια και από το Xbox One την αντίστοιχη τότε περίοδο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gregpec2 είπε

Κατρακύλα για ποιον; Για την μικρομαλακή πάντως όχι, μιας και θα κονομάει από παντού.

Για εμάς τους gamers; Από ρομαντικής άποψης μπορεί, αλλά άπαξ και συνεχίζει και υπάρχει το σημερινό καθεστώς, δηλαδή dedicated xbox hardware με gamepass, ας βγαίνουν τα παιχνίδια και σε ψηστιέρες. 

αν οδηγηθουμε σε μονοπωλιο 1 κονσολας και 1 μεγαλου software gaming studio θα παιρνουμε playstation με 1000 ευρω και παιχνιδια με 120.. (ερχεται αυτό με το gta6).

μετα βεβαια θα επιστρεψουμε σε pc και πειρατεία..

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, The_Judas είπε

αν οδηγηθουμε σε μονοπωλιο 1 κονσολας και 1 μεγαλου software gaming studio θα παιρνουμε playstation με 1000 ευρω και παιχνιδια με 120.. (ερχεται αυτό με το gta6).

μετα βεβαια θα επιστρεψουμε σε pc και πειρατεία..

Με το dedicated hardware εννούσα, xbox κονσόλα, σε περίπτωση που  δεν ήμουν σαφής. Πράγμα που απ' ότι έχουν πει θα γίνει τουλάχιστον για την επόμενη γενιά. 

Όσο για το μονοπώλιο, ο κόσμος αποφάσισε υπερ του PS απ' ότι φαίνεται και με διαφορά, η οποία δεν διακαιολογείται σε καμμία περίπτωση κατά την άποψή μου, παρόλα τα τεράστια λάθη της MS κατά καιρούς.

Συνεχίζω να θεωρώ το Series και το Gamepass την καλύτερη πρόταση εκει έξω. 

Δημοσ.

Και για εμένα δυστυχώς τα λίγα αποκλειστικά που είχε η Ms πλέον δεν θα έχει κανένα αποκλειστικό αφού αποφάσισε να τα δώσει όλα σιγά - σιγά και σε άλλες πλατφόρμες, κονσόλες.

Για εμένα μεγάλο λάθος αυτό ειδικά από τη στιγμή που η Sony δεν δίνει τα αποκλειστικά της στην xbox κονσόλα αλλά μόνο στα pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...